Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už tam v EU dojde konečně k vypnutí energií? Je třeba skutečně s toho podvodného spolku vystoupit.

  • goyim

    Výsledek:

    Spekulantů a lichvářů se to nedotkne, stát zchudne. Poďekujte dalšímu diletantovi.

  • Diwa

    Lidé nemají platit více jak 30% svých příjmů.........Úplně jsem se lekl, že jsou vánoce, protože o vánocích jde v televizi jedna pohádka za druhou.......Jen se tak všeobecně zeptám a co tedy vlády v této republice dělaly od revoluce proto, aby občané neplatily víc jak 30% za bydlení ? Přece nic !!!! Jsme 30 let od revoluce, jsme v EU, máme ceny jako v EU úplně ve všem, ale jaksi každá vláda zapoměla, že platy jsou třetinové a to pozor, je plno lidí, kteří ani ty třetinové platy nemají !!! Vlády akorát kradou, umožnily podnikatelům krást a všechno 10x předražovat a rejžovat a teď pan Fiala zablábolí, že lidé nemají platit více jak 30% na bydlení !!! On si dělá z lidí legraci......sami se mají jak prasata v žitě, vydělávají na dalších kšeftech z různých podnikání, ale aby se něco od revoluce pro obyčejný lid změnilo, to ani náhodou, to jen budou blábolit a kecat a chudí budou dál chudnou a bohatí bohatnout.

    • mun.go

      Fialová sleva 30% platí pro nájemní bydlení - domů a bytů v osobním vlastnictví se  dle mého názoru netýká. Každý si přece může zřídit na pozemku zemljanku.

      • mun.go

        "Každý si přece může zřídit na pozemku zemljanku.

        Nebo ještě lépe - podnikatelské řešení hodné této doby: majitel/ka domu si sjedná  tolik nájemníků, aby příjem z nájemného pokryl zvýšené náklady na bydlení + zisk ...

  • mun.go

     ... nový poplatek za obstarání plynu, který má uchránit dodavatele této klíčové energetické suroviny před insolvencí.... Berlín se snažil od Evropské komise získat výjimku, aby poplatek nebyl zatížen DPH, což ale Brusel tento týden zamítl. Scholz následně uvedl, že společně s komisí hledá jiné řešení. A tím se stalo snížení DPH na plyn. „Snížení bude platit současně s platností poplatku za obstarání plynu,“ uvedl Scholz. S poplatkem se nyní počítá do konce března 2024.

    Stát by měl především chránit občany před bídou/ insolvencí a dodavatele si vybírat z ekonomického, ne politického hlediska, jak káže zblblá EU. Olaf Scholz musí být jako chytrá horákyně / lady Godiva: Zaplatíte poplatek, ale snížíme vám DPH ...

    ---

    Fiala: Lidé nemají za bydlení platit více než 30 procent svých příjmů, v Praze 35 procent

    Nadšení okamžitě zchladil Daniel Hůle, expert na sociální otázky společnosti Člověk v tísni. Upozornil na existenci tzv. normativních nákladů na bydlení, které určují limit vyplaceného příspěvku, přičemž jde o standardní a dlouhodobou věc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit