Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Německo, vzpamatuj se! Nenech sebou smýkat, ždímat a vydírat se politickými šmejdy z Turecka, Řecka, stejně tak přivandrovalci ze zemí, kde je zbožňováno zločinné a vůči nám nepřátelské náboženství - islám. Vidíme, co míšení kultur ve vyspělé Evropě přináší, co je to za "obohacení": teroristické útoky, vraždění nevinných lidí výbušninami, úmyslné najíždění do lidí, obtěžování a znásilňování žen apod. Evropská unie vzpamatuj se!, vyhlaš stop nepřátelským migrantům a všem cizákům, kteří se neřídí zákony kulturní a vyspělé Evropy! Chceš-li spojovat skutečně národy Evropy, tak nestraš ty rozumné své členské státy, které rozpoznaly včas hrozící nebezpečí od nepřátelské migrace, aby přistoupily na migrantské přerozdělovací kvóty. V Evropské unii musí platit vzájemná dohoda, jakýkoliv diktát je nerozumný a krajně nebezpečný, protože je zárodkem budoucího hrobu celé Evropské unie. Jakákoliv falešná humanita musí jít konečně stranou! Oni by všichni ti "rádci" z EU mluvili jinak, kdyby jim manželky, dcery znásilnily nájezdnické kobylky ze zaostalých nekulturních zemí. STOP MIGRACI a NÁJEZDUM NEPŘIZPUSOBIVÝCH A NEPŘÁTELSKÝCH HORD DO EVROPY!
    • Z Němců se staly poslušné ovce, bez vlastního rozumu. Naštěstí ne vyšichni se modlí ke své pastevkyni A. Merkelové.
  • Co, nebo kdo jsou Turci známe již celé generace, proto nevím, proč někoho překvapuje jak se chovají a co dělají. A toto by mělo být součástí EU?? Až potom by definitivně EU ztratila jakoukoliv důvěryhodnost ve spravedlivé sdružení států. Ono již i teď EU začíná ztrácet důvěryhodnost a rozpad je čekatelem dalších kroků jednotlivých členských států. Už aby.
  • Já vám říkám, že bude válka s Turkem, bude!!!

    Ministr zahraničí Turecka Mevlüt Çavuşoglu obvinil Německo z použití dvojích norem kvůli tomu, že německé úřady zrušily vystoupení tureckého ministra spravedlnosti, oznámila agentura Reuters.
    „Chce-li Německo zachovávat vztahy s Tureckem, musí se naučit chovat", uvádí agentura slova Çavuşoglua.


    PCHE !!!
    • V době ledové se střetávali Cromagnonci s Neandrtálci. Vyhráli Cromagnonci. A historie se prý opakuje pro její nepochopení a nevzetí příkladů, které z ní vyplynuly. Agreivní dobyvačné tupé Turky jsme vymlátili z Evropy a byl to správný příklad. Pokud si někdo Turky vozí do "Německa", je to špatný příklad.
      Ty pohany nikdo nezměnil a po dobrém to s nimi nikdy nešlo. Tak si to zase (v Německu) zopakujeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit