Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I tady podpora tohoto je výsledkem ve SRN.
    Ukrajinské jednotky ovládly další čtyři obce..:-)) Přesněji měl Lysenko říct, 4 zbořeniště s pobitými starci a chudými co nemohli před tou osvobozovací fašisticko-banderovskou-USA a CIA armádou utéct !!Zapomněli také říct, že je tam nikdo nevítal, nemával a neplakal štěstím!! Lidé tam plakali nad hroby povražděných příbuzných v rámci akce vlády, prezidenta a jimi řízenými agenty CIA a generály USA,osvobozováni obcí od těch co nechtěli být pobíjení těmito zrůdami pravého sektoru a najatými vrahy z USA a odjinud!!Takže jakého vítězství bylo dosaženo? A co těch na 1 500 000 Ukrajinců co stačilo prchnout před tím, aby nebyli osvobozeni nácky a banderovci,prezidentem, tzv.vládou a CIA? a tí co již byli pobiti a jsou jich na tisíce? a co tí jimž zničili dům a těch je na 65 000 !!!!Tí také pláčou štěstím, radostí a mávaji jim s kytkami u silnic? !!!!!!!!!!Měli by, když je podporuje i hrad, MZV ČR, MO, Štětina, Schwarzenberg ,naši náckové a další:_)) http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/doneck-pripomina-valecny-stalingrad-svedectvi/r~4b03e01a222c11e4bce90025900fea04/
  • Tak to jsou kecy:-)) Je potřebné se usankcionovat do posledního němce a čecha:-))Vlastně ono to pořádně ještě nezačalo:-)) To taková amerika je kabrňák:-)) Cestou svých užitečných idiotů v EU a NATO ,ČR nevýjimaje vyhlásí sankce, na které zejména doplatí EU a NATO včetně ČR:-)))A jak bylo řečeno, kdo odejde z Ruského trhu už se tam nevrátí, budou nahrazeni jinými, spolehlivějšími a ty kecy o obchodu z dalšími postsovětskými republikami? Co jim bude bližšší ekonomická spolupráce s Ruskem , nebo s nespolehlivými v EU a česku? To druhé je pravda a ani se jim nebudu divit!!!:_))))Výsledek? užiteční volové mají problém i se svými národy(tedy námi), americká ekonomika zisk(tedy banky, vojenskoprůmyslový komplex,..):-))) Super promyšleno:-)a proto tady tomuto i u nás někteří tleskají:-))))))))))))))))
  • Je krásné, že prý? :-)) Kyjev pošle 700 tun pomoci do Luhanska, který jeho armáda srovnala se zemí a vyhnala na 250 000 obyvatel, zničiula tam na 35000 budov včetně škol, nemocnic,....Je krásné, že vojáci Ukrajinské armády nemají co jíst, pít,..je to jen zástěrka pro jejich zásobení:-)) Rus dovezl 2000 tun pomoci :-)) a nezabil žádného Ukrajince, nezboural žádnou budovu, na Mejdanu nepodřezal žádného policistu, neuřezal mu nohy, nevipichl oči,...Na krymu nikdo nepřišelo o život,.......Paradoxy, ovšem Rus může za vše:-))tedy za to, že se náckům plně nedaří realizovat ten zločin na svých obyvatelích i když podle plánu zločince, podvodníka Tymošenkové včetně vybitého bezmozka Kličkova samoinstalovaného v Kyjevě mají za cíl vyhubit, vyhnat 8 milionů východních Ukrajinců, zatím mají skluz podařilo se jim vyhnat na 1 500 000 lidí, zbořit na 65 000 budov a pobít tisíce lidí:-))Tleskají tomu USA a jeho užiteční idioti v EU a také v ČR :-)) Ovšem člověk v tísni nikde? Schwarzenberg nikde se Štětinou?:-)
  • Němci si moc vyskakovat nemohou, doposud tam mají dočasně umístěnou cizí okupační armádu.Od roku 1945 se nestačili důvěryhodně vyrovnat ani s nacismem.Československu nevydali jediného válečného zločince.Banderovce tam ochraňovali v naději, že budou škodit Rusku a nyní se to obrátilo proti nim jako bumerang.
  • Myslivecká lidová

    Na tý louce zelený
    Pasou se tam jeleni
    Pase je tam mysliveček
    Kachle má zbouraný
    ...
  • A proto pššššššššššššššt !!!
  • To není vůbec dobrý signál pro celou Evropu i její občany..a jen to svědčí o tom, že Evropa by si už neměla hrát na pupek světa a raději uznat, že potřebuje k rozvoji a přežití obrovské východní i asijské trhy s pragmatickou podmínkou, najít už konečně odvahu a vykašlat se na USA, co stejně vždy byla jen sama pro sebe a ze sebe i na úkor druhých a to celosvětově !...Možná, že to skutečně rozsekne letošní zima co mnohým otevře oči a Evropa ještě sama a ráda požádá Rusko k opětovnému jednání, pokud ovšem už nebude v mnoha věcech pozdě a Rusko se svými východními a ve spolupráci s asijskými trhy a systémem BRICS už prostě nebude cítit takový zájem a potřebu s Evropou jednat, tak jako dříve.. a ještě se nechat za to peskovat a drze i pokrytecky poučovat.., či když ano, tak už ale za "úplně jiných podmínek a v jiných cenách" !!!..Evropa ještě stále z historické setrvačnosti a ve své EUpýše nějak nechce chápat, že mapa světa a rozložení sil je už jinde a v jiných rukách..s cílem se podle toho zařídit..
  • Za sprostotu EU vůči Rusku je od Putina nejrozumnější s EU co nejrychleji skončit a ještě tvrději prosazovat to,aby bylo Rusko soběstačné ve výrobě všech potřebných výrobků a přestalo si nechat suroviny Západem drancovat.V zájmu Ruska je před EU rychle zavřít dveře.
  • Postkomunistické kolonie jsou vymačkaný jako citron.Na Ukrajině se to s€re.Adolfína čeká na pokyny makaka z bílý kůči,ten čeká na pokyny z Izraele a Putin se do války nehrne jak fašisti doufali.Zima se blíží a kohoutky se brzo uzavřou to bude sranda.... čobol si dělá rezervy.... tak nemá ani čas vyjádřit se k situaci na Ukrajině.Praha se veselí v průvodu úchyláků šli v první řadě velvyslanci americký ambasády.......chybělo jen pár makaků z pražské ZOO....když se ten jejich nemohl zúčastnit.

    Rusko zvažuje zákaz dovozu aut, pokud Západ uvalí další sankce

    Pokud Spojené státy a Evropská unie uvalí další sankce na Moskvu, Rusko by v reakci mohlo zakázat dovoz aut, napsal ruský deník Vedomosti. Případné nové embargo by se prý netýkalo produkce zahraničních automobilek na území Ruska. Země patří mezi největší trhy i pro mladoboleslavskou Škodu Auto.
    • No, že Moskvič byl auto k nezaplacení, že i 40 let staré je funkční a lepší než ta dnešní s trvanlivostí do 5ti let.. v tom lepším případě už uznali i v ČT a ti je co říc
    • Při omezení dovozu aut z EU do Ruska Němci nejdříve uzavřou kdysi bávalou,nyní německou, automobilku v Česku,aby nemuseli Němci potom stát ve frontě před pracákem.Takže to místo Němců odstojí Češi.Za to jaké lumpy si čtyřiadvacet roků volili lidé většinově ke korytům se začne platit tvrdě.
  • Mno, přísně logicky. Vždyt přece se to dalo poznat z reakcí švýcarů. Nacistická konta jsou zřejmě vyčerpána, výrobu - kterou velkopansky převedli na Asii , už taky nemají, zlatý poklad svěřený americe už ve FORT KNOXU taky není... a my je nezachráníme...
    Těch zepár nově vzniklých podniků to nezachrání. Ale je zajímavá jiná věc. Proč asi němcové nezkartovali mařeny, proč je pečlivě opatrují .. hmm toť otázka. Že by si jen vEU chtěli doplnit konta a pak adié EU.. a euro?... Čas ukáže...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit