Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě to je předvolební tlak na hnutí ANO. Problém je však i jinde. Spoustu programových prohlášení ANO se shoduje s levicovou KSČM. Dokonce této straně řadu programových prohlášení převzala i ČSSD. Nevím, proč si to komunisté nechají líbit. Asi proto, že na to nemají lidi?
  • Slovenský soud jasně rozhodl, že agent Babiš estébák nebyl. Nyní to potvrdil i soud v rusku. Psali o tom na sputniku.
  • felix.julec
    Jak vidět z článku,každý důvod kopnout si do Babiše a ANO dobrá.Avšak hlavu a patu článek nemá.
  • Je nutno ho sesadit! Neposlouchá dostatečně soudruha ředitele ANO babiše!
  • madla.znadrazi
    Od shlédnutí tiskovky pana hejtmana v ČT si kladu otázku jak se tohle mohlo stát hejtmanem.
  • Velký šéf a ředitel firmy ANO, agent Bureš, nesnáší jiný názor, vše musí být jen podle jeho diktátu, jako kdysi za komunistů. Zdejší české "ovce", co k němu do firmy ANO nalezli, to ještě neprohlédli...
  • Domnívám se, že z redakce Tiscali se stává bulvární spolek, který si píše co chce a vydává to za pravdu. Že si nevidí ani do pusy svědčí už samotný titulek, který má vyvolat obraz, že v hnutí ANO jsou personální problémy na denním pořádku a prý se to "Z MĚST" šíří i na "kraje". Možno by si to redaktoři, příp. redaktor "jur", který článek psal, přál, aby tomu tak bylo. Zřejmě si ANO spletl s nějakou jinou stranou, kde podobných problému mají desítky / socialisté např. /. Předpojaté, neobjektivní články se poslední dobou na Tiscali šíří s tempem blížících se voleb. Zde nemá jít o to, někomu fandit, nebo někoho degradovat, ale psát pravdivé články o pravdivých událostech, ke kterým mají novináři blíž, než běžný občan.
  • za posledních 26 let po celém státě je jednoznačně havlismus.
  • Odvolat po třech měsících člověka, který byl řádně zvolen a to ještě dříve než stačí přebrat svou agendu je strašné. Toto není demokratický systém, jenom odvolat někoho, že prý špatně komunikuje ze svým náměstkem nebo s nějakým podřízeným snad není normální.
    Já bych odvolal Babiše protože špatně komunikuje s více jak 50% národa a to je 5 mil. lidí.
    Babiš nezvládá funkci ministra financí, od nového roku jsem si všiml, že začal šetřit na sociálních dávkách pro potřebné, Babiš ještě okradl v roce 2016 o 2,5 miliardy za pomocí Marxové chudé a letos je připraví o další miliardy. Západní státy vyplácí kolem 30 000 Kč. měsíčně každému utečenci, ale u nás člověku, který přijde o práci Babiš pošle žebračenku kolem 3 000 Kč. Babiš je hyena, která potřebuje vyhnat s tohoto státu a poslat ho žebrotou šupem zpátky na Slovensko. Pokud to takto dále půjde dopadneme jako v Rumunsku.
    • felix.julec
      Pane,většina lidí má hlavu na myšlení,zatímco vám slouží jako nosič pohlavní pokrývky.
      • Napsal jsem pravdu a to se těžko poslouchá že? Většina lidí jde jako stádo ovcí a já jdu vždy proti proudu, neposlouchám lži, nepravdy nenažraného Babiše, který dělá s tohoto státu národ žebráků. Proč se tisknou stovky miliard a nakupují se Eura. Dříve peníze musely být podloženy zlatem, později se mluvilo o ekonomice čím jsou podloženy dnes, pokud ekonomikou, tak Babiš a jeho přichlebovači dělají s lidí totální hlupáky. Proč nedá drobné mezi potřebné. Babiš navrhl přidat 100 Kč příspěvek na dítě. Ty mne říkáš, že většina lidí má hlavu na myšlení, pokud posloucháš lumpa Babiše, tak ty nemáš vlastní mozek, ale opice nebo papouška, který rád opakuje jako magor.
  • Asi nedělá co chce guru a je v tomto státě divné že guru hned vytáhne alkoholismus.U jeho velkého kámoše na hradě ani sebevětší viroza nevadí.Sorry jako on nechce odstoupit tak ho zvostudíme,na tyhle praktiky tě připravovali bureši?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit