Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • f2sulik

    Ano, tak jak roste proočkovanost, tak se situace zhoršuje...

    Možná nebyl úplně nejlepší nápad nechat si vpíchnout tu narychlo uvařenou a netestovanou šmakuládu.

    • klesá smrtnost a to je důležité , proč sic nevíme přesně  , ale klesá , takže ta dobrovolnost je namístě a kecy okolo 1 a 2 kategorie se mají trestat dle zákona o genocidě a rasismu .

      • Tady ale nikdo nepsal o cizincích ani o cikánech?

  • A bude hůř.

    Není ten covid prostředek, jímž Příroda redukuje ten přemnožený druh homo, prý  2x sapiens?

  • jk-venus

    ministr zdravotnictví by měl spíše propagovat zdravotní styl. Kontrola hospod je nesmysl.

    • Ministr to nechlastat doporučil nějakému zeMANovi, ten se tím začal řídit a jak dopad. Neměl by zkusit zase Hruškovici?

      • jk-venus

        delirium

  • Skvělý nápad přichází tradičně z Rakouska. Pan starosta přišel s návrhem. V případě vzestupu počtu nakažených v nemocnicích a přeplnění lůžek na oddělení JIP - opustí přednostně neočkovaní tato oddělení. Skvělá myšlenka. Proč by měli ukáznění strádat pro ty z II. kategorie občanů. Mohou polehávat kdekoli, vyprávět si bajky o vakcinačních sajrajtech. A vykřikovat při tom "svobodu, svobodu!". To všechno bez toho, že budou parazitovat na ostatních.

    • jk-venus

      tak, důležitý je jsme všichni zdraví a můžeme zítra do práce živit tu zaprodanou pakáž.

    • jé je skvělej nápad z Rakous že si taky nejásal když nám z Rakous  dávaj uprchlíky , nebo jeden skvělej Rakušan Adolf Hitler ten měl nápadů . Ted pro všechny  , co když se za pár let ukáže že si po očkování získal oslabenou imunitu nebo že tvoje dětičky maj tři nožičky taky tak budeš halekat že si občan 1 a  2 kategorie , to těžko .😎

    • jk-venus

      na JIP přeci očkovaní nejsou. Ti jsou bezinfekční. Nějak se to soudruhům komplikuje. Mají zmatek ve vlastních řadách.

    • U nás je očkování proti covid19 dobrovolné...

      Zatím...

      A na kvalitní lékařskou péči má nárok každý...

      • jak vidno tak příznivci Bureše chtěj lepší 

        • No jo, Sanops přece zrušili, naposledy tam byl herec Kopecký, tak kam? Sanatorium Lány, hlavní ošetřovatel Mynář, Nepapavý a sanitář Prasáček.

          • Jo jo Sanops tam už by dnešní smetánka nelezla ta leze klidně po "sanopsech" ve Francii nebo USA , nebo snad někdo pochybuje že orgány odebrané v Kosovu slouží veřejnosti .A omlouvám se lidem co přišli o blízké , ale jednou z možností proč se nevyšetřilo nic o kosovské albánské mafii je to že mocní bohatí určitě věděli odkud jsou orgány pro  placené transplantace .  "Maso pro doktora Džeksna" má bohužel svojí reálnou podobu .

  • vesnach

    Už to unavuje!

    • jk-venus

      jdu na kolo.

  • tobro

    "Dneska se před kamery zas postavil ten panaček, kery za svoje služby bude brzy popijat Koskenkorvu a začal cosik žvatlat. To je obvykla dělostřelecka připrava předchazejici novym fašizujicim opatřenim, psal o tym už stary Josef." 

    "Zda se, že se novi propagandysti moc noveho nenaučili."

    https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777868

  • A masirujeme lidi dal. Nemocnice se plni a loni když bylo denně kolem 20 K nakazenych se nenaplnily. A tečka.

  • Covid (následník chřipky) si to nastavil stejně. Napodzim a na jaře. Blbé je, že se na to umírá stejně očkovaný/neočkovaný. Zkuste pročíst: 

     https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

    • Pavel.Jegl

      Omyl, nebo demagogie, Denny?

      Na to stačí počty ze třetí třídy základky.

      V tabulce na stránce, na kterou upozorňujete, jsou tato
      čísla úmrtí za poslední týden: 61 neočkovaných (průměrný věk 76), 55 plně očkovaných (průměrný věk 79)

      Ve věkové kategorii nad 75 proočkovanost přesahuje 85 procent. Tato skupina je tedy téměř šestkrát početnější, a přitom je v ní méně zemřelých na covid.

      Takže pravděpodobnost úmrtí na covid s vakcínou je ve
      skutečnosti zhruba šestkrát nižší
      .

      popsáno i tady: https://nedd.tiscali.cz/byli-ockovani-presto-lezi-s-covidem-nebo-umiraji-znamena-to-ze-vakciny-uz-nechrani-517653

      • jk-venus

        to je ta bezinfekčnost. Na vakcínu se také nemusí vytvořit protilátky. A co na to posilující dávka? asi bude k ničemu.

      • at dělam co dělam nějak to tam nevidím , a ted nemyslím to očko nebo neočko ale těch 6x méně .

        věk neočko 76 , 61 m. 

        věk očko      79 , 55 m.

        jediné co vidím je že více m.neočko s  nižším věkem  a méně m ., očko s vyšším věkem a pravděpodobně více lidí nad 75 let s očko , ale kde je ta 6 x větší smrtnost ?

      • Nelze uz dnes s jistotou urcit v jakem casovem obdobi se lidstvo , clovek , mozna jeste neandrtalec poprve setkal s chorobou zvanou dnes chripka. Domnivam se , ze to cislo by bylo zpetne v staletich , ale asi v tisiciletich. Zrejme nekdy kdy se clovek nejak vice " polidstil " , spadla z nej nejaka prirozena ochrana , chlupy a nahradil to oblecenim. A ani nelze urcit jaka byla  "ucinnost " te  tehdejsi nove nemoci ,  chripky , tedy umrtnost. Pochopitelne s prihlednutim k tehdejsimu stavu mediciny a lekarstvi obecne. Zase se urcite mene cestovalo , cili prenos nebyl tak velky. Takze mam ten dojem , ze i tenhle novy Covid se casem uklidni a prestane to byt takove strasidlo. Pochopitelne to bude rychleji , prece jenom ockovani , ted snad ty prasky ... Proste a jasne nam vsem do zivota vstoupila nova nemoc , mozna opravdu neco s temi predchozimi ma spoledneho , neco si to vzalo zrejme z leku ktere clovek roky pouziva a stava se proti nim uz rezistentni . Penicilin treba. Tohle nove to dokaze zatim castecne obejit a uderit. Chvili to jeste potrva , ale uz ted je videt za ten kratky casovy usek 2 3  let , ze to cele ubira na sile a pomalu prece jeno ustupuje. Pochopitelne je nutna jista kazen a disciplina take od cilove skupiny , tedy od lidi. Ale to je nutne vzdycky a ve vsem nakonec. Norky , take obeti tohohle svinstva nebyl problem zabit a tim byla nemoc zastavena . Jak na lidstvo ? Humanejsi postup si vyzaduje pomerne dost sebeovladani az sebeodrikani. Nic noveho v podstate. 

        • Keťáku a toto všechno jsi odposlechl kde? To vy tam všichni pod mostem jste takoví mudrci? To skopové vepřové huby běžně namastí takové soubory konin? Bez hlavy a paty? Takové pitominy vyprávěj tam u sebe v DDR. Tady není zájem. Skopčáky tady nemá nikdo rád. Pamatuj si to. Až budeš zas chtít prasit místo podobnýma kominama.

          • Okoune, ty jsi skopec nebo vepř? Jestli je to skopcovepřové, tak nám prozraď, komu se to povedlo. Nebo to bereš jako před r.1948, Volte voli, nebo krávy, jen nevolte liberály? Zeptej se rodičů.

          • Že ty jsi nikdo je obecně známé. Jsi v podstatě méně než nic zbytečnej dědku. Jestli mas čas , třeba dnes zrovna dědku okoune , jdi na procházku na hřbitov a omrkni si márnici a krematorium. A poptej se co je to kremulátor a tak ty věci okolo. Včera už bylo pozdě abys to.použil. Vyčistí se tam u vás na kolonádě vzduch hned jak chcípneš. Tak do toho dědku okoune ztělesněná zbytečnosti. Honem upaluj a nezdržuj. 

    • jk-venus

      datum: 2021-10-29,

      zemřeli celkem: 7,;   bez očkovaní: 3, bez očkovaní věk průměr: 63, dokončené očkovaní: 4, dokončené očkovaní věk průměr: 79,; 

      jip-celkem: 19,;   bez očkovaní: 10, bez očkovaní věk průměr: 68,; dokončené očkovaní: 9, dokončené očkovaní věk průměr: 73,;

      hospitalizovani-celkem : 165,;   bez očkovaní : 80, bez očkovaní věk průměr : 61,;  nedokončené očkovaní : 6, nedokončené očkovaní věk průměr : 66,;  dokončené očkovaní : 78, dokončené očkovaní věk průměr : 73,;  posilující dávka : 1,  posilující dávka věk průměr : 41;


      • Pavel.Jegl

        Podruhé, tentokrát stručněji.

        Ve věkové kategorii nad 75 proočkovanost přesahuje 85 procent. Tato skupina je tedy téměř šestkrát početnější, a přitom je v ní zhruba stejně zemřelých na covid. Takže pravděpodobnost úmrtí na covid s vakcínou je ve skutečnosti zhruba šestkrát nižší.

         https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

        popsáno i tady: https://nedd.tiscali.cz/byli-ockovani-presto-lezi-s-covidem-nebo-umiraji-znamena-to-ze-vakciny-uz-nechrani-517653

        reagovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit