Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Pracuji jako zdravotní sestra v jedné malé ...vím, jak to chodí!!!Doporučovala bych VZP, aby si vše řádně kontrolovala!!!Ráda bych pro ni pracoval jako hlavní kontrolorka!!!A VZP také by nebylo na škodu pořádně kontrolovat!!!Vše jen v lidech a český lid je opravdu vychytralý!!! *3* *1*
  • Nejedná se jen o lékaře..,ti jsou akorát produktem dnešní doby a hodně viditelnou i citelnou špičkou ledovce z toho, co tu vzniklo po 89 roku, kdy je i dnes stále více znát, že "západ" nikdy v historii hranice, směrem na "ostblok" vlastně nezrušil, neruší a nikdy ani zrušit nehodlá s cílem, prosadit akorát své zájmy, co se týká požadavků na levné pracovní síly, nenáročné východních trhy atd., avšak se západními cenami., ale zcela neúměrně východními platy, kupní silou a to i když se jedná o jejich firmy, normy atd. na daném území se nacházející, třeba jen 1-20 km od svých hranic..Kdo se pak může divit, že naši lidé, když mohou a mají tu možnost, často i jen skutečně a doslova pár km za hranicemi.. si za tu samou práci, normy i výkon, někdy dokonce i u stejné firmy..,vydělat násobky platu, než doma..,tak se seberou a využijí toho s vědomím, že za to samé by doma měli např jen 12tis hrubého.?!.To, co přišlo po 89.. a všechny ty další kecy, sliby a vychcané úsměvy darebáků..tak to byl jen další podvod "západu" , vůči "ostbloku"..Zase se mají dobře jen někteří "vyvolení" a zbylá většina, co jim na to zase skočila, jak opitomělé slepice na flusanec obalený v cukru..jen dál zas vazalsky maká i trpí za pár šupů, všechno platí, jako špinavý plebs, drží akorát "demokraticky" hubu, je okrádána za bílého dne, podváděna a srážena na kolena všude, jak to jen jde a kde to jen jde..
  • Tak my si tady žijem, téměř 30 let po "sametu"... *3*
  • Zdravotnictví je v troskách, lékaři a sestry jsou podhodnocené. Chápu, že by každý chtěl více, ale kde nic není, ani smrt nebere. Ve včerejších zprávách prezident lékařské komory prohlásil, že je třeba nově zdanit tabák a alkohol. A co takhle zdanit vzduch, déšť, hlínu, a trávu, ještě bych zakázal zpívat. Na druhou stranu se dozvíme,že zdravotnická zařízení nakupují nástroje a přístroje předražené o miliony, manažéři a dozorčí komise kteřé nemají se zdravotnictvím nic společného a mají to jako vedlejšák k platu v PS a pro své příbuzné a známé, berou statisíce pouze za svou účast, tady jsou peníze které schází skutečným zdravotníkům. Zdravotnictví, to je jedna velká ČERNÁ DÍRA do které by se vešel celý státní rozpočet a ještě by chudáci lékaři řvali, že jsou podhodnocení.
  • A je to venku - majitelé solárních elektráren.
    ŠMEJDI !
    Přeposílejte dál, ať ten český lid vidí, kdo to vlastní ! Proč Česká televize v TV novinách lhala, že nejde dohledat kdo je majitel. Bylo by záhodno, aby Česká televize teď sdělila poplatníkům, proč do medií lhala, že nejde dohledat vlastníka FV elektráren. To je ta jejich česká demokracie a humánnost a objektivita sdělování pravdivých údajů ! ! !
    Seznam FV elektráren je na přehledné mapě i s majiteli. Pokud si klikneš na město Uherský Brod, objeví se obrovská FV elektrárna 10 MWp ( 10 megawatt peak ) , která je zde uvedena pod společností DIVALIA a.s. - patřící no ? No ? Vlastník je MIREK TOPOLÁNEK ! ( však vykradl důchodcovský fond 90 miliard, kde byly důchody do roku 2025 a teď tam není nic ! ! ! )
    Paroubek má jinou, kde je spoluvlastník, o něco větší - jen 3 x , 30 MWp elektrárny.
    To jsou naši pašáci ! ! !
    http://www.elektrarny.pro/seznam-elektraren.php
    Pokud vás problematika " Fotovoltaiky " zajímá, zde je množství informací a nejen oni. Klikněte si na Zdroje informací a pak si vyberte adresu, kterou libo a najděte si co chcete. Hezkou a zajímavou zábavu při zjišťování zajímavých informací, jak se vládní supi balíkují. Myslí jen na své kapsy a obyčejný člověk, to je už nezajímá největší zloději jsou Klaus ( ODS ), Topolánek ( ODS ) a Kalousek ( TOP 09 ) ! ! !
    Aspoň víte koho si chcete zvolit ve volbách ! ! ! Je to jen na Vás, jak se rozhodnete ! ! !
  • Už od roku 1990.ale natažené ruce maji
    • A vyhrožují, že odejdou. Ať jdou, ale ať zaplatí státu za studium medicíny. A mimochodem na západ od nás si VŠICHNI vydělají až 5x tolik, než my, včetně důchodců. Umožňují to také zisky z našich výroben zdaněné u nich. Ale co, 400 let rabovali svět, tak někde to bohatství musí být.
      Běžte se podívat na nemocniční parkoviště, na bouráky chudáků doktorů a sester. Toplatí pro fiškály, soudce, učitele a politiky.
      To se EUUSA podařilo po převratu dobře rozeštvat naše lidi.
  • Zrušit všechny zdravotní pojišťovny,nechat jenom jednu. Prověřit každou platbu z pojišťovny.
  • To je zajímavé, že nejsou stále někde(všude) peníze, když se všechno rozprodalo, jsme těžce zadlužení, máme plno bohatých spoluobčanů, platíme cikány a uprchlíky a divíme se. Teda já ne, protože jsem pochopil tento zlodějský systém okrádání jeden druhého, vykořiťování člověka člověkem, to už vlastně není, je to obráceně.Prostě přelézt z jedné zadnice do druhé, to je vlastnost českých lidí. Nic jiného si nezaslouží.Prostě se někde stala chyba a nejde napravit jinak, než další revolucí. Zkušeností už mají lidé se dvěma režimy, tak by se mohli poučit a vytvořit suverenní samostatný stát, kde bude důsledná kontrola financí a všech transakcí.Nebo se čeká, že zase všichni zapomeneme a budeme fandit zlodějům, bvyžírkům, kecalům a dalším, kteří vládnou této zemi.Sjednotit opět česko se Slovenskem, bude méně vyžáíracích funkcí a země bude silnější.Je třeba odstavit všechny, kteří zapříčinili tento marast .Jedni mohou emigeovat na západ a druzí na východ.
  • kdyby to bylo v minulosti tak by se vykřikovalo že zdravotnictví kolabuje kvůli neschopnosti socialistické ekonomiky. Nyní už 25 let je socialismus minulostí a ten slibovaný blahobyt nikde. Na nic nejsou peníze, všechno je v rozkladu. Kde jen kapitalisté udělali chybu?
    • Ono je to tím, že teď rozhodují lidé, kteří byli v tom socialismu vychováni. A 25 let je moc málo na nápravu toho co komunisti zničili. Ti "bývalí" komunisté, nyní "kapitalisté" udělal chybu v tom, že si rozprivatizovali co se dalo i nedalo a hrabou především pro sebe. Např. chtějí řídit stát jako podnik a vytřískat z něho pro sebe co nejvíc.
  • Teď už to bude v pohodě. Přicházejí k nám samí kvalifikovaní doktoři a inženýři z jihu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit