Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud si němci chtějí rozesr.... zemi , což se jim velice daří.Tak bez nás. Nenechám si vnucovat destrukční politiku od szwainemanna a spol. *10*
  • tohle jsou pravé zrůdy, zrádci národa bělohrábek a her herman
  • Jediné Československo nebylo dosud odškodněno od Německa po 2.světové!!!
    Samozřejmě on se najde zase nějaký humanitární (libed)l a jako gesto pravdy a lásky sám navrhne vše vrátit sudeťákům.... *12
  • Jak lze věřit tomu vypasenému hitlerovi?
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/439929-madarsko-bude-usilovat-o-zruseni-benesovych-dekretu-tvrdi-ministr.html
  • Zajímavé, jak ti neználkové stále blábolí o neexistujícím "sudetoněmeckém problému", ale zjevně jim vůbec nevadí ruská okupace naší země, která oproti té šestileté německé trvala bezmála půl století a měla nesrovnatelně horší důsledky. Přitom nějací "sudetští Němci" nás neohrožují, jde spíš o krajanský spolek v převážné míře potomků těch, kteří byli vyhnáni ze svých domovů, Horší jsou ale Putlerovi stepní nájezdníci, kteří se stále chystají do Evropy. Oni totiž území, kam jednou vstoupila ruská bota považují za své území.
    V této souvislosti si uvědomme, jak se díky zrádcovství našich kolaborantů Karlovy Vary staly ruskou enklávou.
    • Sudeťáci už nás neohrožují.A co dělá Rusko a Ukrajina je nám u zadele.
      • No zatím. Ale ten zakrslík Putler jistě sní o tom, že jeho říše bude sahat až po Atlantik. Potřebovali by, hošánkové, potřebovali by udělat nájezd a vydrancovat Evropu. Hlad je sviňa a bída s nima cloumá.
        • zakrslíka máš v kalhotech troubo
        • Za prvé nemá na to kapacity a o hladu nic nevíš.Byl jsi někdy teď v Rusku? Já tam jezdim dost pravidelně.Tak nám tu nešiř fantasmagorie.
  • Bělobrádek mi celkem nevadil a považoval jsem jej že patří mezi ty rozumnější ale po jeho vystoupení už dle mého nemá co v české politice dělat.Vzpomenme jaké prostředí a nálady ten ošípaný Posselt po revoluci tady vytvářel a najednou mu ještě dáme metál hajzlíkovii.
  • Posselt říká : .. Benešovy dekrety ... "Nepovažuji to za juristickou otázku, považuji to za morální a etickou otázku." Lidice ovšem za morální a etickou otázku už nepovažuje. A že tu strašnou válku vyhlásili Němci a že je jen stihl zasloužený trest, to nějak zapomíná. A náš Bělobrádek mu posloužil svoji účastí. Hanba. Ale ono se to ukáže ve volbách. KDU ČSL ztratí minimálně 4 procenta. *16*
    • Posselt může za ty Lidice asi tak jako Honza může za zvěrstva husitů.
      Jinak doporučuji zopakovat si dějepis a přečíst si ty Benešovy dekrety.
      • Beneš je podepsal spojenci sepsaly.
        • Nikoli. Beneš je vymyslel a podepsal a spojenci se v Postupimi zděsili, že občané jsou v ĆSR vyháněni z domovů. A jelikož Beneš prohlásil, že ten "odsun" provede za pomoci Stalina, když mu v tom západní spojenci budou bránit, byla alespoň přijata deklarace, aby to vystěhovávání probíhalo pokud možno humánně a hlavně, že v rozbombardovaném Německu je třeba vytvořit podmínky pro přijetí několika milionů vyhnanců. Doporučuji seznámit se s dokumenty.
          • A titul RSDr znamená Rerum Sviňárum Doktor = Doktor sviňských věd! To každý antibolševi dávno ví!
          • Ano já ty dokumenty znám tak že vím že tu lžeš.Na tohle téma bys v mé knihovně našel dost publikací.
            Proto nás tu neoblbuj lživýma informacemi.
            • Občane já o tom přednáším
            • ... s těmi dokumenty musel za komunistů seznámit a byl jsem z toho zkoušen ... - no, kde asi. A o mne se neotírej, já si za bolševika užil svoje!
            • Já jsem na VUML nechodil, takže nevím co tam žvanili. Ale ono se to muselo studovat i jinde než na VUMLu. To nejspíš dobře ví MUDr. A. Janák, správně RSDr. A. Janák (= Rozhodnutím Strany Doktor A. Janák). Pochybuji, že lékař by se zahazoval podobnými příspěvky.

              Jinak děkuji za to sdělení významu RSDr - Rerum Sviňárum Doctor, tak to jsem nevěděl. *1*
            • Na VUML žvanili i jiné hlouposti, no - jestli z nich žijete dodnes, nedivte se, že jste mnoha lidem pro smích!
            • Já jsem se s těmi dokumenty musel za komunistů seznámit a byl jsem z toho zkoušen. Také by se v mé knihovně našly nejen ty dekrety, ale i dokumenty ohledně Postupimské konference a další historické dokumenty.
  • A nikdo tady neřekne, že v roce 1938 se VŠICHNI NĚMCI V OBSAZENÉM POHRANIČÍ PŘIJALI ŘÍŠSKONĚMECKÉ OBČANSTVÍ ! ! ! O této skutečnosti se "cudně mlčí"!

    Nástupnickým státem "III.říše" se staly (bez území,co připadla Polsku,resp.SSSR,dnes Rusku) čtyři části - tzv. okupační zóny, spravované USA, V.Británií, SSSR a Francií.
    Je tedy logické, že říšskoněmečtí občané byly přesunuti na tato území!

    Díky politice pana presidenta E.Beneše byly totiž obnoveny hranice ČSR v předmnichovské podobě (kromě krádeže Podkarpatské Rusi ze strany SSSR). A to navzdory snahám zástupců německé sociální demokracie v Londýně,co propagovali "autonomii území, českými Němci získanými dohodou mocností, podepsanou v Mnichově"!
    • Oni to říšskoněmecké bčanství PŘIJMOUT MUSELI. Kdo tak neučinil, stal se "cizincem" a musel opustit své bydliště. Desítky, ne-li stovky tisíc německy mluvících Čechoslováků odešly po anexi Sudet do vnitrozemí a když hitlerovci zabrali i zbytek naší země, byli tito lidé jakožto "zrádci" lifrováni jako první do koncentráků.

      Beneš byl zakomplexovaná psychopatická osobnost a svým rusofilstvím velmi naší zemi uškodil, chtě nechtě nás zaprodal Stalinovi. Kéž mu to Bůh odpustí.
      • Rusofilstvím? Stalin jako první ze světových státníků uznal neplatnost dohody 4 mocností z Mnichova - i když se předtím s Hitlerem dlouho bratříčkoval a spolu s ním okupoval Polsko. Čili - pro pana presidenta Beneše byl významným spoluhráčem. Teprve po atentátu na Heydricha se k uznání neplatnosti mnichovské dohody přiklonil Churchill a de Gaulle!
  • Vážení kritici minulého režimu, ukažte mi jediný národ na světě naší velikosti, který před rokem 1989 dokázal vyvíjet a vyrábět trysková letadla, dopravní letadla, atomové reaktory, lokomotivy, trolejbusy, autobusy, traktory, radary, motocykly, osobní automobily, špičkové zbraně, tkalcovské stavy, zemědělské stroje, turbíny, nákladní automobily, námořní lodě, tanky, špičkové sklářské a porcelánové výrobky, podílet se na výzkumu vesmíru, vyrábět kvalitní ocel a hutní výrobky vyvážet do celého světa !!!! Národ, který by byl naprosto soběstačný v zemědělské a potravinářské výrobě, bez jediné koruny dluhu, naopak se značnými pohledávkami v zahraničí... atd., atd. Dnes nevyvíjíme a nevyrábíme NIC. Jsme pouze montovna automobilů. Nepatří nám v naší zemičce ani rezavý hřebík ve zdi, natož uhlí pod zemí nebo voda. BYLI JSME VELMI SCHOPNÝ NÁROD, to však vy nechcete slyšet, jen si trváte na svých nesmyslech. O potřebě provázanosti s "vyspělým Západem",
    který si nás ochočil jako levnou pracovní sílu a odbytiště pro jejich "šunto-produkty"!!!
    Nejvíce na tom vydělávají Němci i s jejich sudeťáky.
    • To mazda:

      On to všechno dělal "národ" nebo občané? Holt někdo svým myšlením stále vězí v polovině 19.století, že.
    • Až na to, že "díky" stupiditě tehdejšího vedení byl oddálen nástup kybernetiky o několik desetiletí, vyráběli jsme sice kvalitní obráběcí stroje, ale prodávali je jako polotovary k doplnění řídícími systémy (Siemens) za dumpingové ceny. Zemědělství na úrovni doby kamenné, potravinářské produkty nechutné (např. chleba pečený z mouky, určené primárně k výkrmu dobytka, kterého střída se drolila a vypadávala z kůrky, když už jeden ten krajíc ukrojil), fronty v sobotu od 3:00 ráno u řezníka, aby jeden dostal aspoň kus flákoty na celý týden - pěkně děkuji! V zelinářství pár flašek s kyselými okurkami, sud kyselého zelí a snad i cibule a občas pár hlávek zelí. Ovoce jen v době sklizně tu a tam, o jižním ovoci (pouze na Vánoce, aby lidi nekecali) nemluvě!
      • Tak jsi se vykecal, snad ta "moudra" máš z doslechu nebo z dnešní vymývající mozek propagandy. Já nic takového nezažil, měl jsem vše potřebné k životu a zemědělství jsme měli soběstačné na světové úrovni.
        • Žil jsem v té době a na rozdíl od někoho neměl přístup do "kantýny na OV KSČ", která sloužila v podstatě jako TUZEX pro vybrané (a za běžné koruny) - vy papaláši jste takové starosti neměli!
          • Doufám,že teď do poslnecké kantýny máš a to přímo demokraticky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit