-
Řekněte mi prosím, jestli máte někdo zkušenosti se solárním osvětlením? Chtěla bych ho na balkon, tak se chci zeptat zda máte někdo zkušenost s osvětlením, které dlouho vydrží venku svítit?
-
-
Také jsem si dávala na balkon světla, chtěla jsem trochu víc designovku, takže jsem si vybrala nádherná závěsná solární světla https://www.bezdoteku.cz/ledsolar-zavesna-solarni-venkovni-hlinikova-lucerna-2-ks--bezdratove--ipro--15w--tepla-barva/ Musím říct, že jsou opravdu moc pěkná, že jsem si dobře vybrala. Doporučím se na ně určitě podívat.
-
-
Je to reklamní článek o umělém osvětlení.
Kromě toho existuje denní osvětlení a jako perličku přidám, že podle nového stavebního zákona nemusí mít obytné místnosti přímé denní osvětlení.
-
My máme osvětlení dobře vyřešené. Kde mi přišla tma, tak jsme koupili LED pásky. Manžel k nim objednal profily a krásně pásky přidělal, kam jsem potřebovala. Netušila jsem, kolik takový malý pásek dá světla. Někdy si zapnu jenom pásek a ani nepoužíváme hlavní světla. Navíc si můžeme měnit barvy a někdy se trochu jiná barva hodí :-D .