Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě ta současná vládní banda by si měla uvědomit,že splachování problémů do kanálu pomocí vodních děl, stříkajících na slušné občany, jim budoucnost prohrálo.Ta nenávist proti současné vládní bandě prolhanců ,kteří umí pouze lidem lhát,pro sebe hrabat a zadlužovat tuto zemi,bude pouze stoupat.Pro ty zbídačené platí:"Za námi už je jenom bída.Ustoupit není kam.
  • Nečasova fašistická vláda "řeší" problémy tak, že pošle bandu ozbrojených psychopatů proti slušným lidem, kteří demonstrují za svá práva. Doufám, že to je další hřebíček do rakve kryptobolševické ODS.
    Ty problémy na Šluknovsku způsobil vlastně zakomplexovaný psychopat a skrček a Stalinův poskok Beneš. který odtamtud nechal vyhnat původní obyvatele a místo nich se tam nacpali cikáni. Beneš se už dávno smaží v pekle a Nečase s s jeho fašistickou vládou to čeká.
  • Vážený pane Poláček,podle mého osobního názoru jste prospěchář a kabátník,který by byl okamžitě
    v KSČM,pokud by ve volbách dostala většinu.To že jste se jako starosta totálně vykašlal na město Varnsdorf,je teď přímo znatelné.Pokud ale se navíc ještě vysmíváte varnsdorfákům za to,že jasně dávají najevo svůj nesouhlas s kriminalitou,která se ve Varnsdorfu čím dál více projevuje,tak to je myslím vrchol vaší drzosti.Nikdy jsem vás neměl rád,protože jste hloupej a namyšlenej trouba,který si myslí,že je nejmoudřejší ve varnsdorfu,ale hle opak je pravdou.
    Napravte svou image a jděte v sobotu v čele protestní akce,nabízí se vám dvě možné varianty odměny.Buď si zlepšíte ve Varnsdorfu pověst,anebo dostanete alespoň pořádně přes hubu od těžkooděnců.Tak nám ukažte že jste chlap.
  • Je jasné, že státní kasa je prázdná, ale nejsem tak přesvědčen, že to je Nečasem, či modrými ptáky. Rozdávat umějí hlavně socani, ale tohle je o Šluknově a osobně si myslím, že ta kasa je prázdná právě díky tomu, že stát je a byl štědrý tam kde štědrý nemá být a to si přiznejme - rozdávání sociálních dávek pro nic za nic vede k naštavanosti lidí, kteří chodí pravidelně a léta do práce. Chceš sociální dávku? Tak něco pro to udělej, ukliď támhletu ulici atd... Na co ji chceš tu soc. dávku? Na chlast a cigarety? No to máš kámo smůlu. A důsledně kontrolovat a dodržovat tyto jednotlivosti.
    • Rozdávali sice více socani,ale na rozkradení státního majetku byli šikovnější zase pravičáci.Pro mne je obojí stejný politický dobytek,který je třeba krutě potrestat,za podíl na zbídačení této země.
  • Ani se nedivím.Prostě lidem dochází,že ta banda lumpů,která zde přes dvacet roků vládne,připravuje lidem pouze bídu.Celou naší vládní bandu,která zavinila použití vodních děl proti slušným lidem,je třeba svázat do kozelce a vodním dělem jim jejich sprosté hlavy zchladit.To,že pomocí vodních děl chtějí problém,který svým lumpáctvím a svojí troubovitostí zavinili,spláchnout do kanálu,se jim nepodaří.Prostě už začíná mít národ těch lumpů,kteří se před jednadvaceti léty lhaním dostali k moci dost.Dokud nebudou všichni lumpové,kteří tuto zemi zbídačili řádně potrestáni,tak nepokoje neskončí.Prostě na ta prasata,která tuto zemi rozkradla,se začíná voda vařit.
  • Pan Poláček by měl držet hubu a krok, myslím že má na hlavě másla až dost.Až mu budou dcerušku obtěžovat cigáni se kterýma má úzké kontakty tak bude vystupovat jinak.
  • Do Prahy ne, tam je to samé pakáž.
  • *1* Já bych šel. Ale kam?
  • Proč to ten starosta tak hloupě zlehčuje?
    • Pravděpodobně je to pro něho výnosná rejžovačka.I na stěhování cikánů se dá zbohatnout.
    • Jasně. Má křičet a propagovat - Romové ze sev. čech do Prahy. Tam jsou ony pracovní příležitosti i nejvyšší příjmy. To by se jim uřčitě líbilo....
  • nečas je slabý ale on by to měl každej težký rozbít tento klientelisticko pseudokapitalisticko mafianský systém. borci za tmavými skly svých limuzín co už v 25 letech dělali ředitele všeho dnes jsou mocní a bezohlední je jim jedno že nemáte peníze .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit