Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No až tu zese bude nějaký trouba hlásat že studentíci pijou jen u nás tak ať de za roh a pořídně si liští. Dělá to pro sebe. Výzkum byl prováděn na 800 studentech.

    Hlava je bolí páč pijou bolehlavy. Na kvalitní slibovicu nebo vínko jim stýpko stačit nebude. A i kdyby stačilo tohle v obchodě nebo v restauraci koupíte jen těžko.
  • Copak neznáte pravidlo č. 1 ?
    Čím jsi se pokazil, tím se napravíš!
    (Samozřejmě ne celý kýbl najednou).
    Na Moravě prý pijí i policisté! Takže mají pochopení-viz Bobule!
    • Hmm... tak to trochu nepasuje. Možná bejvávalo.
      Zpravidla když ujedu kolem 600km po republice kontolujou mne 4km od baráku. Pochopení tedy žádné nemaj. De fakto tady neexistuje šofér kterému by během jeho kariéry nesebrali papíry.... A nemusí v tom být nutně jen chlast. Holt když máte snaživce na služebně kontrolujou vás i třikrát týdně. Už ani papíry nechtěj páč vás lustrovali dvacetkrát.
    • pochopitelne cajti chlastaj . Jednak palmare cili vypalny a potom uz tak nejak ze jsou na morave . Tam to jinak uz historicky nejde. Kdyz se prochlastaji do deliria odejdou do Prahy delat primatory , ministry a vubec kde neni zadne riziko ze by sahli na praci .
  • "Čím více (alkoholu) vypijete, tím je....." Čím více (vodou) se polejete tím je pravděpodobnější, že budete mokří!!!
    Bóže to je zpráva jak z Tývý Nóva!
  • Tak existuje způsob, jak se kocoviny zbavit se 100% úspěšností. (Methanol.)

    Pravda ovšem je, že vedlejší následky jsou takové, že to ta kocovina je lepší.
  • pitomci placeni z penez ktere by se daly vyuzit mnohem lepe. Treba je utratit za ten chlast . Zalezi na nalade a na hodne okolnostech. Nekdy mam kocku ze si z ni muzu udelaz kosmodisk a jindy ani stopa po nejake nevolnosti. Take co kdo pije. Treba kvalitni napoje likerky Drak tohle neresi. Tam je uspech zarucen vzdycky .
  • Je třeba pít tak nějak rozumně, ideálně přestat v okamžiku, kdy se dostaví první zlepšení nálady nebo uklidnění.

    Další pití už nic pozitivního nepřináší, toho dále vypitého chlastu je už vlastně škoda.

    Včas přestat může být někdy problém i pro člověka, který to za jiných okolností opakovaně zvládá v pohodě.

    Abstinence je v naší chlastem nasáklé společnosti extrémní postoj, který svému vyznavači přinese mnohé problémy, i když znám jednoho naprostého abstinenta, který je úspěšný, udělal kariéru, daří se mu v osobním životě, je to sportovec...
    Na srazu spolužáků po čtyřiceti letech vypadal tak o patnáct let mladší, než my všichni ostatní běžní konzumenti.
  • Ať si týmy vědců píší nebo podepisují co chtějí, já sám u sebe vidím dost podstatný rozdíl, jestli vypiji hodně vody při a po pití alkoholu. Ta voda rozhodně vliv na kocovinu má.
    • Máte pravdu. I takoví Moraváci, přeborníci v pití slivovice každý kalíšek zapíjejí vodou a ještě přikusují k tomu domácí uzený bůček s doma upečených chlebem. Můžete mi věřit, že Moraváci mají léty ověřené a účinné způsoby na kocovinu. Když jsem s nimi poprvé koštoval jejich slivovici a nedbal jejich rad, tak jednak jsem odpadl jako první a potom ráno mi bylo zle a měl jsem hlavu jak meloun, ale oni přitom byli všichni v pohodě.
      • jednou kostovat a nebo to do sebe lit denne po litrech jak je tam u nich zvykem. Moravaci se muzou tak leda chlubit poctem ridicu chycenych / kolik jich nikdo nechytl / , za volantem s poctem tak 5 a vice promile. Vetsinou v tom jel ten jejich penicilin , nebo jak tomu tam rikaji. Vlastne podle nejake definice tedy po smrti. V tomle maji slusne skore , klobou dolu.
    • Souhlas, už jenom to prosté naředění musí mít kladný vliv

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit