Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kluci uherští! Patří Vám převeliká omluva. Autorem zde popsané koniny je pirátský europoslanec Mikuláš Peksa .Piráti tady leží na pokraji společnosti.Jsou takovým veřejným odpadem. Smečkou vyvrhelů, kteří chtějí být pořád vidět. Jejich partaj tady vmáčkla jako ministra nějakého Lipavského. Ukrajinskou podržtašku který by nejraději chodil zabalený v žlutomodré vlajce. Váš Pan Orbán je jediný politik, který vnímá EU realisticky. Se snahou neeskalovat konflikt s rusákem. Tam to není válka evropanů. To se jen Brusel snaží vmanipulovat nás všechny do válčení. Válčení které je nám tady úplně ukradené. Prioritami lidí v EU je levný plyn, ropa,energie. Bráno odkudkoliv. A konečně klídek.Za jakoukoliv cenu.

  • opět si hrajeme na demokracii, dokud někdo té bandě rudo-zelených marxistů z brusele neřekne NE, pak okamžitá snaha zakleknout a umlčet neposlušnou kolonii. A zrovna pokud jde o potlačování glorifikace všemožných uchylek, v tom držím Maďarsku, Polsku nebo třebas i těm usáckým republikánům palce...

  • milacekpublika

    Jako ta situace v Maďarsku je čím dál tím lepší, to vám teda povím. Jsem docela rád, že hypotéka, úvěr a další věci ohledně podnikání mě potkali už v České republice. Taky to tady sice není úplně optimální, ale co si budeme povídat, jsou místa na světě, kde je to mnohem horší a ta ekonomická stabilita je prakticky nulová.

  • gaheris

    Nesvéprávná je celá EU, a co se týká české protektorátní vlády v čele s Fialou jsou zralí na klecové lůžko a svěrací kazajku! A na hradě Mírov je taky pro ně místo! A co se týká nepovedeného rozvědčíka Pávka tak mám za zlé, že ho v Moskvě špatně vyškolili, Takže ať si znovu zřídí SSSR a nám dají pokoj! Taky co se týká střelby na museum, tak protože jsem tam byl a pomáhal se posmívat ruskému majorovi čumícího z tanku za kulometem když prohlásil: Soudruzi, když jsme se tu sešli tak si uděláme mítink! Do té doby byli všichni potichu, ale po jeho vystoupení se celý Václavák mohutně rozchechtal!!! Nevydržel s nervy chcípáček ukrajinskej a začal střílet nad hlavy lidí. Odskákalo to jen to národní museum! Po nějakém čase další výlupek v hodnosti plukovníka tvrdil, že odtud po nás stříleli! Teď jim cpeme všechno horem dolem pánům chytrým z Ukrajiny!

  • Diwa

    Ano, jakmile má někdo jiný názor tak EU pohrozí soudem, zadržením dotací a budou dělat další problémy !  Tohle není nic co bych chtěl a hodně rychle bych se z tohoto spolku odporoučel !

  • Kéž by nesvéprávní Maďarsku předsednictví odebrali. Orbán řekl, že se od EU Maďarsko oddělí v letech 2025 až 2026. No tak to bude 2025... to je vše. Chce budovat Velké Maďarsko a je tu sílící BRICS - Globální Jih (tam především Brazílie a Indie - ty se nyní jasně odtrhly od G7). Maďarsko se může ucházet o vstup do této organizace. Už se ví, že EU nebude jedním z míst/vrcholů globální politiky.

  • josef.chmela

    Ten Orbán to dělá dobře. Brání svůj lid a stát před neschopnými bruselskými šmejdy a protektorátem teroristů USA a EU. Držím mu palce, jen více takových Orbánů v EU a pak by měla EU smysl.

    • mun.go

      Někteří by chtěli z EU ven, někteří - jako Spojené království (UK) - už odešli. Dnes otiskl IBT článek "Brexit to blame for a third of Britain's food bill rise, researchers say" / Vědci tvrdí, že za třetinový nárůst britských účtů za potraviny může Brexit:

      Británie již více než rok bojuje s inflací, která je částečně způsobena nejvyšším tempem růstu cen potravin od roku 1977.

      Podle výzkumníků z London School of Economics a dalších univerzit se odchod Británie z Evropské unie podílel na zvýšení účtů domácností za potraviny od roku 2019 přibližně jednou třetinou, což odpovídá částce asi 250 liber (316 USD).

      Británie již více než rok bojuje s inflací, která je částečně způsobena nejvyšším tempem růstu cen potravin od roku 1977, kdy ceny potravin za poslední rok vzrostly o více než 19 %.

  • A to Orbán dělá jen to, co by měl dělat každý státník suverénního státu, tedy zamezit cizímu vlivu na základní složky státu, justici, omezit vliv cizích médií a krotit snahy o podvratnou činnost NGO organizací, placených ze zahraničí. Jako správný státník taky brání svůj národ před zvrhlými globalistickými agendami multikulturalismu, gender, LGBT apod. U nás ty agendy tlačí do nevinných dětí už od školky a ještě za podpory ministerstva školství i celé vlády. No hnus. Taky je třeba se zamyslet, proč by vůbec měl představitel suverénního státu skákat, jak byrokrati v Bruselu pískají. Tohle dělají jen politické loutky vazalského protektorátu. Se podívejte na ty naše ubohé Fialové loutky, jak panáčkují před bruselským panstvem, před US ambasádou i před sudetským náckem Posseltem. Vivat Orbán.   

    • Podepisuji se.

  • Začíná nová éra diktatury, kde hlavně diktuje Brusel.

  • Dobře Maďarsko 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit