Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten slavny nerv privatizujte si podniky a firmy ktere jste sami nahospodařili. cizi věci se dobře rozkradaji toby vam šlo hejsci..
  • Jak jsem čet tak prý nechají základní potraviny v nižší sazbě.Ale zvednou vodne a jiné suroviny pro výrobu tak stejně nám to zdraží.JENOM LŽOU.NEČAS A KALOUSEK A CHTĚJI PŘIVÉST TENHLE STÁT NA POKAJ KRACHU.
  • To je právě podstata věci. Zvednou DPH a zaplatí to všichni. Jen málo se to dotkne těch co jsou bohatí. Kompenzováno možná něco bude, ale zcela jistě na tom vydělá státní kasa a pár zbohatlíků.
  • Všechny bych ve vládě vystřílel
  • NERV, je skupina lidí, kteří nemají zdravý rozum. Nevím, zda od přírody, nebo od peněženky.
    Mít takové lidi ve firmě, tak letí, že nestačí počítat schody.
  • S tím školstvím...... Teď je snaha ze strany krajů právě opačná,. Chtějí udržet nadané děti co nejdéle v ZŠ, proto se u nás ruší 8mi letý "gympl". A všechny střední školy/Gymnázium, ekonomka, učiliště se spojí pod jednu střechu-" Spojené střední školy". Takže vedení kraje/ČSSD/ se snaží ušetřit-málo dětí...Ale prestiž škol je pryč, protože dítě bude maturovat za Spojené střední školy v....a tím úroveň škol klesá a klesá a klesá....Přitom místní gymnázium je velmi dobře hodnoceno co se týká žáků, protože mají velkou úspěšnost studentů na VŠ. Kdo tedy kompetentně rozhodne?
  • Četl jsem jednu úvahu o tom, jak se dá "NERV" zneužít a plně s ní souhlasím. O co si řekne vláda, tak to zdůvodní, ať jde o cokoli. Kdyby si raději přečetli, co říká prof. Vostatek! Ten není životu odtržený.
    Včera mne udivil jejich návrh, jak řešit to, že šla dolů úroveň škol (hlavně u matematiky). Navrhli řešení, aby příklady sklizně kombajnem byly nahrazeny něčím z peněžnictví, třeba příklady z platebních karet !! Geniální. Ale i jejich předchozí vývody ( jako řešení globální krize p. Sedláčkem tím, že si místo dvou steaků budeme dávat jen jeden) ukazuje nejen na možnosti "využití", ale na něco jiného.
    • Pane pamětníku, pokuste si přečíst od p Sedláčka "Ekonomiku dobra a zla". Pok pochopíte, co tím myslel. Úzasně vytrháváte věci z kontextu. Je mi líto p Sedláčka, protože žije velmi nezdravě ... při pomyšlení na každenní pojídání steaků se mi trochu zvedá žaludek... a každý zdravotník Vám řekne, že..
    • Víte, to máte tak. Četl jsem od NERVU některé výstupy a jsou celkem logické a pochopitelné. Není to o tom co bych chtěl, ale o tom, co je asi nezbytně nutné. Tak to na mne působí. Ale, že politici jejich výstupy neberou moc vážně,tyto výstupy nejsou pro politiky moc závazné a pak se "výstup" z NERVU o kus "posune". Tak nám vznikají docela slušné"zbastleniny". Neskutečně mě vadí, že velké množství tzv. manažerských míst ve státních a polostátních firmách je záležitost více méně záležitostí politickou, kde o odborníka nezavadíte. Připomíná mi to silně dobu bolševickou, kde rozhodovala knížka s příslušností k jedné straně..... NERV vypracovává stanoviska, ale MF s Kalouskem už připravuje svou koncepci . Podle včerejšího zveřejněného článku v MF Dnes je to "trochu" odlišni.. Ach jo. Oni ty peníze z nás dostanou,ať to stojí , co to stojí....
  • NERV byl už za Topolánka a nevzpomínám,že by něco prospěšného a převratného vymyslel.A krom toho všude ve světě jsou základní potraviny s dotací státu daní se 3-6%..Zase budeme mít patent na blbost
  • Naši "odborníci" z NERVU se shodují na nižší sazbě při výběru peněz na sociální pojištění a současně navrhují jednotnou sazbu DPH 19 - 20%.Pak mi ale není jasné,odkud se vezmou peníze na kompenzace rodinám s nízkými příjmy ,sociálně slabým?Je tak trochu v rozporu s prohlášením ministra financí a premiéra,kteří tvrdí,že se tyto rodiny nemusí obávat,že jim zdražení bude kompenzováno se zvýšením soc. dávek.Kdo je tu vlastně odborník?
    • Pan Kalousek a Nečas lžou .Nic kompenzovat nebudou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit