Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A neuvěřitelné je, že si zřejmě ani dnes, kdy se autoři nepovedeného díla dozvídají skutečnou pravdu o tom, kde pochybili, nejsou ochotni připustit - alespoň dle tisku tvrdí, že to způsobil projíždějící vlak - že zakázka byla jimi odvedena tak na úrovni žáků prvních ročníků průmyslovek.
  • Podle advokáta firmy Brajgl s Krysou, typického "všeználka" je vinen strojvůdce.. posudky expertů považuje za subjektivní. Vítejte v absurdistánu jménem ČR.
  • Je to ukázka toho,že firmy dělají stavby, na které nemají potřebné zařízení a zaměstnance.Také zde hraje roli spěch v práci, stresové stavy při vypracování dokumentace,žádné kontrolní systémy,špatně sepsané smlouvy, řízení stavby na základě mocenských příkazů a nikoli principů.Vždy se obvykle jedná o peníze a výsledek je katastrofický.Neexistuje žádný stavební dohled stavebního úřadu a tak by se dalo pokračovat.Bohužel dnes je normální,že stavební firmy nedodržují bezpečnost práce a honí peníze,protože jsou třeba nuceni podepsat smlouvu,která je pro ně šibeniční z hlediska termínu a ceny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit