Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Petr, mýlíš se živého Američana jsem viděl naposled u soudu když zavraždil našeho občana v tramvaji č. 22 v Praze.
  • V USA jsem nikdy nebyl,ale jestli to tam tak vypadá,jako v těch seriálovejch srač.ách,co naše idiotská media chrlej dnem i nocí,tak opravdu nevim,jestli jsme chytli ten správnej vzor.
  • Je to jak ze studie sovětského experta. Tehdy v SSSR bylo všechno výborný,nyní je zas všechno výborný v USA. Jen by mně zajímalo,komu ještě budema lízt do pr..le a zbožšťovat jinými podsouvaná evangelia a pastýřské listy.
  • Potrefené husy v hospodě U Tiscali zase kejhají. Vy kecalové jen dokazujete, ze máte mozeček vymytý rudými bláboly, dusíte se hloupostí, nízkostí a závistí a když vám někdo nastaví zrcadlo, můžete se vzteknout. A když tolik nadáváte na Ameriku, přesněji na USA a přirovnáte je k ruským stepím, tak si uvědomte jedno. USA je dynamická bohatá země, která je ve vědě a technice v řadě oblastí nejméně deset let napřed oproti ostatnímu světu.
  • Nejchytřejší američani. Snad by si ten amík měl uvědomit,že ti jejch bankéři okradli celý svět,když prodávali bezcenné cenné papíry. Ten nejlepší národ v celém světě jen válčí,protože svým lidem neumí zajistit práci,jak je možné,že ten do sebe zahladěný národ produkuje takové hnusy ve filmech a video hrách. Proč asi do Česka přijel,protože doma nemůže sehnat práci tak jako tisíce jiných amíků. Na jedné straně lesk a na druhé nekonečná bída. Moc bych nevyskakovala být tím amíkem,tu jejich kultůru tady nechceme. Na jedné straně jsou ti co chodí do drahých škol a na druhé straně jsou ti, jež jejich školství nedokázalo naučit nic a jsou skoro negramotní.
    • Koukám, koukám, že tady zase není pro chytrýho kam šlápnout.............. *15*
  • Jen tak mezi námi, kolik cizích řečí umí ten Amík? Moje zkušenost říká, že tihle hoši cizí jazyky neumějí. Všichni prostě čekají, že celý svět jim bude rozumět, protože mluví anglicky. Určitě je dobré se učit jazyky, ovšem to platí i pro Američany a u nich to je zvlášť bída...
  • Aspoň si tady odpočinul od štěnic a potkanů kterýma je to tam zamořeno, jak píšou všechny jejich deníky.
    • Čechu, to si pleteš, on přišel z poza Velké Louže a nikoli z širokoj strany rodnoj. *1*
  • Máte pravdu, Jardo, vztahovační čecháčci jsou pravým obrazem současné české společnosti.
  • Lidi, lidi. Onoho Američana se prostě zeptali, jak vidí Čechy on. On prostě odpověděl. Nechtěli po něm srovnání Čech X Američan........... Je to jako vždycky. Hodili nám téma a my se pereme a žereme *1*
    • No pravda. A tady zase pivní lůza plácá jak vidí Američany ona. Tedy ona nikdy živého Američana neviděla, ale přesto všechno dobře "ví a zná", vždyť je přece ze pr*ného českého slepičího dvorečku.
  • Já jsem se musel učit ruštinu a angličtinu na školách povině. V osobním životě ještě povině němčinu a polštinu. A pak tu takový cizinec se snaží říci jak tam jsou u nich inteligentní. Zajímalo by mne co se oni musí ve školách povině učit pro tu svou inteligenci. Jak jsem se tu již dočetl tak je pravda že toho moc o sobě neví, krom některých vyjímek abych nestrkal všechny do jednoho pytle. A jak bylo zde také napsáno. Tak americká angličtina je opravdu pěkně sprzněná. A nelze ji brát za angličtinu jako takovou. I přesto že jim člověk může odpovědět v angličtině. Tak už jen kvůli jejich namyšlenosti bych mluvil pouze česky. Oni přijeli na návštěvu tak ať se snaží. A úřady kde se mluví anglicky.. Ať si zajdou na svou ambasádu kde ji mají se vším všudy a nebo ať si koupí slovník když už něco neví. V ČR totiž angličtina není úředním jazykem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit