Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že se socialisté přepočítali v příjmech se dá pochopit a nakonec je to správné, že tak dopadli. Že neskrblili s výplatami zaměstnancům je vidět z vyplacené částky, když 115 zaměstnancům vyplatili přes 56 mil. korun. Nejsou to sice manažérské příjmy, ale být v takovém finančním srabu jako oni, mohli být i skromnější. Je však nepochopitelné, jak u nás právo jednotlivce lze uplatňovat, když se socialisté vůbec nesnaží dluh Altnerovým dědicům vyplatit, a čekají pořád na rozhodnutí nejvyššího soudu. Měli by jít do konkurzu a problémy se zrádnými socialisty by byl vyřešen.
  • Jistě už dělají všechno proto aby zase kasičku naplnili.Však danový poplatník jim to vykompenzuje,žádný problém.Copak v minulosti tomu bylo jinak.Ti darebáci ví prd co je to vydělat si peníze poctivě.
  • a že jste kluci nepoděkovali Zubaté pleši, nebo Zaorálkovi jak loni hřímali a vyhryzovali v sněmovně? To tehdy jak jste byli na koni a řinčeli zbraněmi proti Panu Babišovi.Jak jste mu zatli tipec na ministerstvu financí. Jen tak, že to šlo. A vidíte vyfičeli jste ze sněmovny a s těží se budete vracet. Jste strana velkých dlužníků a podvraťáků. Pana Altnera jste nechali zemřít- než jste jej vyplatili. Kdeže sociální .... jste loupeživá demokracie.
  • Jidas zradil Jezise za 33 stribrnych...
    CSSD sve volice za 1 ministerstvo...
    Jidas se pak obesil...
  • 40mega? Je těžce v mínusu? A co Altnerovych přes 350mega? to zaplatili?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit