Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To máme stále přihlížet takovéto žumpě, která se z naší země stala?
  • Slečně Kočí by měl být zakázán vstup do jakékoliv sebemenší organizace, i nepolitické. To je úrověň, toho jsme se dočkali po 21 letech. Tato dáma by se měla pro ostudu přinejmenším honem rychle zavrtat hluboko do země. Tato aféra by se měla co nejrychleji vyřešit a spláchnout a politici by měli začít konečně pracovat a řešit důležité věci, které zemi trápí. Tímto se zabývají za peníze národa?! Pokud okamžitě neukáží řešení této ostudné akce, měli by okamžitě odstoupit všichni a vrátit platy, které pobrali. Dělají naši zemi strašnou ostudu ve světě a vůbec se nestydí. Naši politici nemají ani trochu soudnosti a zodpovědnosti.Představte si, kdyby kdokoliv z nás takhle pracoval na našich malých postech. Okamžitě by nás vyhodili. Nebo žijeme v Absurdistánu a Kocourkově? Měli bychom se rychle vrátitk slovům morálka, kázeň, zodpovědnost. Kam jsme to dospěli?
    • Jediný rozdíl mezi Kočí a zbylými 117 poslanci vládní koalice je ten, že ona byla při svém přirozeném projevu tajně nahrávána a oni ne. Kdybyste v nestřežené a slabé chvilce nahrál kohokoli z těch ostatních, budete o něm tvrdit to samé, co o Kočí. Všechno je to žumpa. I ona přece vypadala tak naivně a plná ideálů, když nám svým jemným hláskem na obrazovce kázala o boji s korupcí a nové lepší politice. *2*
  • Já nevím, proč rozebíráte Kočí. Budto si vymýšlela a pak je jen pravdou, že se v plné nahotě ukázaly neuvěřitelné estébácké praktiky Věcí veřejných (špiclování, nahrávání, uplácení apod.) a nebo mluvila pravdu a byl to skutečně puč řízený ODS a pak taková zločinecká partaj, která už mnohokrát ukázala, že se neštítí žádných svinstev, nemá v parlamentu co dělat. To je pro Česko vážná zpráva. Nikoli duševní stav jedné poslankyně, která beztak ve vysoké politice končí. V obou případech je to na pád vlády (v normální zemi). V téhle se zase ty kurvy dohodnou a budou tenhle stát ničit a rozkrádat dál a vy budete rozebírat Kočí... *10*
  • A to ta bába študovala tak dlouho za státní peníze a za stipendia. Chudera, je mentálně postižená, ale doplácet na její keci budeme my všichni.
  • Kočí do Bohnic ,nevím proč se s ní a dalšími kandidáty na vyhazov baví defenestrace by je měla puočit
  • Ještě by ji měl někdo dát pořádně na budku, aby pro příště radši mlčela a chodila kanálama. Je to husa, která si nevidí do huby a už neví jak by se uvedla. *10* Předpokládám, že ji někdo zařadí v příštích volbách na kandidátku, aby ji mohli lidi vykroužkovat.
  • tAK TAKLE TAHLE kOČÍ kONČÍ. Nenapadlo někoho udělat jí test na drogy? Takový mimoň zase být
    nemohla, když zastávala u vv takový post. To není stejné kdákání, jako bylo plkání Jakeše na Červeném hrádku.(Byť na první pohled, jakoby z jednoho pera ty dva projevy vzešly. Dokonce i ta češtin stejný.)
    Jakeše si soudruzi vybrali cíleně, aby mohli říkat : my né, to pako Jakeš. Oni tehdy nemohli tušit,
    že bude sametová. Věděli jen, že jistě bude. *7*
  • Měl by být rád že ho trochu oprášila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit