Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okupanti!
    • Až ti okupanti vráří Ukrajině Krym a přestanou na východě Ukrajiny vraždit děti, nebudou ty superstroje potřeba.
      • super stroj co padá
        • Padají sovětské rakety.
  • lukašenko totiž ví co je putin za lumpa a nechce s tím zmetkem nic mít.

    Lukašenko -
    Já do Kyjeva nepřijedu na ruském tanku jako „Někdo“, ale na běloruském traktoru ( Bělorusko je velkovýrobcem traktorů) , abych Ukrajině pomohl zasít „ …

    Jestliže dnes Lukašenko stojí na straně liberálně demokratické revoluce na Ukrajině, je to z důvodu systematického a nevybíravého nátlaku Putinova okolí. Ruským bratřím se moje upřímnost nelíbí, ale prostě nemám rád chaos, a zejména ne uměle vytvořený chaos na Ukrajině, který ohrožuje nás všechny.

    Současná Putinova zahraniční politika je Putinovou historickou chybou, za kterou zaplatí nejen na Ukrajině a v US, ale také v Bělorusku „ …
    • Konečně v tom mám jasno......hned jsem klidnější.......
  • Ty nejsi realista ale Ruskem planý propagandista.

    Ta podle tebe spolupráce vypadá tak že Rusák by rád základnu v Bělorusku
    ale Bělorusko o rusáka nestojí a poslalo ho veřejně do zadele.

    Lukašenko se z ruských médií dozvěděl, že o ruskou „ochranu“ požádal den předtím 12.3.014 …
    Druhý den se z ruských médií dozvěděl, že dokonce Kremlu povolil vybudovat na běloruském území novou vojenskou základnu, která bude v provozu od roku 015 …

    naštvaný Lukašenko si týž den pozval na kobereček ruského velvyslance – už mi s vaším chováním lezete na nervy “ …Raději byste měli světu říci, že stíhačky v Bobrujsku a novou základnu vyžadujete vy
    • Prosím, sdělte mi co je to planý propagandista. Jedná se snad o novou zbraň ohrožující demogracyjy a krachující dolar? Tento pojem jest mně dosud neznám.....zajisté se jedná o šifru zajišťující světový mír a bezpečnost.....
  • prý dvě. Ale kdoví jestli......to bude jen kouřová clona kvůli maskování hluku......ve skutečnosti jich tam přistálo dvacet....jsou přece neviditelné.....jako ta neviditelná jitrnice z "obušku z pytle ven"... :-)))
    • Na natoaktual.cz píšou čtyři stíhací letouny F-22 Raptor a 60 letců, tak nevím co je to za šaškárnu :-)
  • V manévrovacím souboji na něj stačí MiG-15
  • Amrdol si nedá pokoj až dostane řádně přes čuňu.
    • *1* *1* Pak li že si amrdol tvá slova byla prorocká *1* *1*
  • 26.06.2013
    Moskva 26. června (ČTK) - Nová ruská letecká základna v Bělorusku, o jejímž zřízení Moskva informovala koncem dubna, začne fungovat už během letošního (2013) roku. Ruským novinářům to dnes v Moskvě řekl vrchní velitel vojenského letectva generálporučík Viktor Bondarev. Základna bude umístěna ve městě Lida, které leží na západě země nedaleko od hranic s členskými státy NATO Polskem a Litvou.

    Ruský generál řekl, že na základě dohod uzavřených mezi Ruskem a Běloruskem je ruská armáda "povinna" zřídit na běloruském území opěrný bod bojového letectva. Běloruská armáda nebude mít podle Bondareva "prozatím" nad základnou kontrolu, velení bude plně v ruských rukou.

    Na základně budou zpočátku umístěny stíhací letouny Su-27 v modifikované verzi, uvedl Bondarev a dodal, že "později se uvidí". Podle dřívějších informací má být na základně umístěn celý ruský letecký pluk, který má podle dostupných informací zhruba 60 strojů.

    slovy ŠEDESÁT LETADEL. a my poslali na obranu jen dva. TAK KDO JE TU AGRESOR A KDO S TÍM ZAČAL.
    • Emeryce jde jen o blaho lidstva mír a demogracyjy. Jen co obsadí celý svět a bude kontrolovat všechny otroky pardon demograty a surovinové zdroje, bude na světě mír protože už nebude koho napadnou a okrást...pardon zdemokratyzovat.....
    • Nepodsouvej polopravdy.

      Moskva plánuje v roce 2015 vybudovat v Bělorusku vojenskou leteckou základnu. Má zde působit celý ruský letecký pluk, což čítá zhruba 60 strojů. Cílem je prý ochránit ruské hranice. Moskvu a Minsk spojuje spojenecká svazová smlouva a obě země při budování ozbrojených sil úzce spolupracují. „Obranné úkoly se řeší koordinovaně.

      Jednotky NATO se přibližují v Evropě (!!!) k hranicím Ruska.
      Jednotky Ruska se nepřibližují k hranicím USA.

      Tak kdo je tady lhář?
    • Na základě informací nejnovější zprávy od Base Structure Report (BSR), mají Spojené státy základny v nejméně 74 zemích a vojáky prakticky po celém světě.

      http://svobodnenoviny.eu/kolik-maji-spojene-staty-ve-svete-vojenskych-zakladen-vysledek-by-asi-kazdeho-sokoval/

      TAK KDO JE TU AGRESOR A KDO S TÍM ZAČAL?
      • Nemám na rozdíl od vás v ruské rozvědce přímý přístup k informacím vaší tajné služby. *1*

        Není ovšem tajemstvím že Rusko má v bývalých republikách CCCP základny v ukrajinském Sevastopolu, v Arménii, Bělorusku, Tádžikistánu, Kyrgyzstánu, Kazachstánu a v bývalých gruzínských republikách Abcházii a Jižní Osetii.

        S toho již pět států na kterých měli původně jen základny vojensky napadlo *1* *1* *1*
        • Ty toho nemáš evidentně víc, nejen informace. *15*
          • Tomu říkám argument *1* *1* *1*
  • Komentovat všechny, nerozumět ničemu. To jsem celý já *1*
    • A k vůli tomu musíš používat moji přezdívku aby tvé bláboly vůbec někdo četl *1* *1* *1*
  • AKTIVITA Ruska ve svejch hranicích mne netrápí.Zato aktivita USA v cizích zemích je na zamyšlenou?
    • Mi ruské letectvo v rusku taky nevadí. Ovšem ruské letectvo rozmístěné v Bělorusku a vyhrožování pobaltským republikám - to je něco jiného.
      Rusák měl v bělorusku stihačky mnohem dříve než se tam rozhodla EU postavit obranné základny. To Ruskák vyhrožoval pobaltí a to se právem cítilo ohroženo. Tak tady neťápej zemákovicu.
  • Stalingrad
    Kdysi,jako dítě jsem slýchával-bílá holubička ,poselství míru,dnes na stáří vidím jen černé vrány ,americké poselství války.....Amíckým vrahům se nelíbí činnost a aktivity číňanů a blemcají něco o porušování práv a co dělají od roku 1945 oni ?? Jak upevňují mír ve světě kterého mají plný huby... *12* *12* Vietnam,arabské státy atd.Jak ocelová,médená ,cínová lady upevnila mír na ostrovech Falklandy atd.Kde je to bohatství za staletí nakradené z kolonií ????
    • A kdo neměl bílou holubičku z ruskou vlajkou vylepenou na prvního máje v okně nedostal prémie.
      Tak to řekni celé ty vráno.

      Pročpak neřekneš že naše mírumilovná armáda měla na hranici z německem a rakouskem víc tanků než má dneska celá ruská federace.
      Proč nevzpomeneš na dva roky vojenské buzerace kterou nedobrovolně muselo absolvovat každé osnáctileté ucho. Páč bylo třeba zavčasu naučit mladé střílet do lidí než dostanou ogařiska rozum.
      Co se ptáš po cizím bohatství. Kde je náš uran chytráku bolševická.
    • vanhorne
      Jak upevňují mír ve světě kterého mají plný huby... Sovetsky Svaz,zaruka svetoveho miru.Se Sovetskym Svazem na vecne casy.Stalinovym pohrobkum, dnesnim Putinovym poskokum se styska po starych casech a cekaji na toho prcka jako na spasitele?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit