Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ochrana prezidentů má přednost před různými ekoteroristy a la Bursík - tečka.
  • zlejBTWtrolleKulihrachu jsi si dal s Forejtem čáru ne ? *15* zase tu předvádíš multinickovou komedii ?

    ti nevadí, že tě tiscali dnes a denně za tvé podvody banuje ? *15*
  • Dokáže někdo vyjmenovat ale spoň jeden jediný dobrý počin Bursíka???? *8*
  • ale nebylo tady vpustit bezvýznamného jakožeumělce co rozdává rozumy jak se chovat k vtěrkám z gumových člunů. Bude docela zábavné až tady banda vymastí nějakou antiakci tady ke staříkovi. Jo hochu tady jsi špatně. Tady ty gumáky nemáme rádi. A zejména TY nikdo - nás nemůžeš poučovat. Připomíná mi to jak za času NDR vynesli do nebe bezvýznamného komedianta z USA Deana Reada. Jejda to bylo agitace, A jak vyfičel do prázdna, jen co byla šance!
  • Když už jsme tak u toho čínského "takyumělce". Kdyby tak někdo zkusil jednat v Číně proti tamějším dobrým mravům a rozložil nějaké ty nafukovací panáky třeba na Velké čínské zdi. To by se ani nestačil divit. Nějak tu mnozí nechápou, že každý národ má svoji životní filozofii, a proto své zákony a svůj pojem dobrých mravů. Soudruha Aj-wej.weje v jeho vlasti poučili, jak se má slušný člověk chovat k ostatním lidem. Ale nějak si to nevzal k srdci. Což kdyby se tak vrátil domů i se svými panáky. Třeba by tam něco sklidil. Tady o jeho "umění" stojí jenom dobro se/ři všeho druhu. Inu, darmo se neříká : Co není v hlavě, musí být v řiti.
  • Je mi docela blijno z Burso-Kalousových žvástů a propagace Tibetských otrokářů. Stejně se tato naše BaK sebranka chová k občanům protektorátu Čechy a Morava . V případě, že by tak zachovali tehdy v Tibetu, tak už nemají čím chodit a pomocí čeho jíst a opírat se o kecpult.
  • Kolik pseudodemokratů bude mít zase problém přijmout rozhodnutí soudu? Budou to ti samí, kteří mají problémy s výsledky referend nebo demokratických voleb?
  • bacha, bursík je swině zcela mimořádného kalibru!!? bacha na něj, jenom škodí, a to ve velkym.. *16* *16* *16*
  • Lidi s Českým občanstvím nemají svobodu pohybu.
    My máme právo držet ústa. My nemáme právo ani vstupu do lesa natož na nějaké náměstí.
    Zato naši politici si letecky přivezou lidi ze Sýrie, potom je s velkou slávou zavřou a oni hezky potichu utečou do Německa.
    Toto je komedie, kde Kocourkov je jenom slabý odvar.
  • vnikl dnes jiný čínský vetřelec. V pomatení ducha i smyslů představil pošetilý výkřik do davu. Jakousi nafukovací loďku plnou černých nafukovacích figurek. Těch kteří si jako říkají uprchlíci a plní ubytovny stadiony a penziony v celé DDR.Ti kteří mají našlápnuto zbortit celý tamní sociální systém. Svojí nechutí k práci či zaměstnání, ale obrovskou vůlí s nataženou dlaní přijímat eura v jakémkoliv množství. S obrovskou vůlí se bránit deportaci i když o ní bylo oficiálně rozhodnuto. A tito pacholci jsou v ND oslavováni a mají být lákadlem pro celý svět. To zas budeme celému světu pro srandu.
    • Presstituti z DVTV (Bakalogaunerova DVTV Drtinová & Veselovský) ho okamžitě zviditelnili na netu včetně toho zloděje a dobrosera, co teď "vede" NG... Ten taky.umělec tam vykládá věci, že v každé normální hostitelské zemi by ho vypakovali do 48 hodin.

      Celé to pochopitelně kreje ten šmejd.herman, t.č. u lidovců...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit