Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsichni volime Karla!
    ,
    • ne jen ty a antiblb *1* *1*
  • zavřen za blbé řeči *1*
  • Se nám tady sešla.To jsou takoví ti hospodští mudrlanti z pajzlu na Růžku.Celý den to slempá jedno pivo plive to pod sebe a smrdí to až za roh.Tady výlevy chorých mozků mají písemnou podobu.Dej socce podporu a ona ti sakra ukáže jak do všeho vidí.
  • A kdy budou odsouzeni k doživotí Prasečenko s Otlamou, co?
  • IS podřezal Amerického novináře na Blízkém východě a pak dalšího. , Když to samé na majdanu v Kyjevě provedli policistovi fašisté banderovci tak to bylo OK, ticho, nezájem, hlavy řežou i na východě separatistům, ale i mužům ruskojazyčným z východní UK a dokonce jejich hlavy posílají rodinám v krabicích, to je také OK, toto tiž nedělají Amíkům, ale dělají to Rusům pod USSá ochranou i s tichým souhlasem EU.

    Takto vypadá demokracie made in USSá. Jeden HNUS a ODPORNOST , zvěrstva se mohou páchat na jiných národech, hlavně ne na americkém, to tedy ne. !!!!!!
  • Je dobré vědět:
    Al-Káida neexistuje. Je to ryze virtuální pojem, který vytvořila CIA. Když řeknete toto slovo, znamenající v arabštině "základna", nějakému mudžáhidovi, islámskému radikálovi a pod. vůbec nebude vědět o čem mluvíte. A nebo si zaťuká na čelo, pokud čte západní tisk. *7*
    Jak vlastně "vznikla"?
    V čase okupace Afganistánu SSSR, tj. v 70-tých letech, financovala CIA hnutí odporu proti sovětským vojskům. Prostě vyzbrojovala islamisty. Nějaký americký úředníček, pravděpodobně účetní CIA, potřeboval dát této akci krycí název. A vymyslel Al-Káidu. Chudák vůbec netušil jak slavný pojem stvořil, kdyby to věděl asi by si to nechal patentovat a byl by miliardář.
    Dnes to slovo skloňují západní média ve velkém, je to strašák na n-tou a přitom virtuální "made in USA". Nevěřte médiím, nevěřte dokonce ani wikipedii. Fakt nelžu, viděl jsem dokument kde původ tohoto slova vysvětlovali přímo bývalí zaměstnanci CIA.
    Nic to nemění na faktu, že islámské teroristické organizace existují, je jich hodně, ale jsou to hlavně buňky. Pak jsou větší bojové skupiny, které se sdružují dnes už možná dá se říct do armád se společným velením. Nicméně stále jsou tam rozpory, takže žádná bezchybná organizace, je to kmenová struktura.
    Ale žádná "teroristická armáda" s názvem Al-Káida s tajnými tunely provrtanými ve skalách, výcvikovými tábory, miliardovými konty a jinými pohádkami jednoduše není. Je to zase jenom příklad, jak západní propaganda vytváří virtuální realitu. *3*
  • .A pročpak nám USA neukázala tělo Bin Ládina? Protože žádný mrtvý Usáma nebyl.
    A fotku jako důkaz neberu. Dneska vám každý průměrný počítačník udělá montáž
    jak s tělem tak i s tváří.
  • V tom kriminále by měl ještě dostávat k jídlu vepřové a k pití pivo. *1*
  • Paradox.

    Když Islamisté v Sýrii mučí Amerického novináře je to prý zvěrstvo a mučení. A přitom
    jen používají stejné metody které CIA v tajných věznicích běžně používá.

    Obama bude bombardovat Sýrii ať její vláda chce nebo nechce. Pokračuje tak v politice
    Bushe který říkal že když rada bezpečnosti nedá souhlas k válce tak si ho dá sám.

    OSN odhlasovala tzv. bezletovou zonu - Libye. USA pod tím pojmem zřejmě chápe útočné operace proti vládní armádě která přispěje k pádu vlády.
    • Ty máš nějaké "zaručené" informace. To vám říkali na stranickém školení nebo to jsou instrukce od KGB-Gestapo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit