Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slečna si za své problémy může z velké části sama. S úřady se musí umět jednat a na každou sprosťárnu se musí okamžitě a důsledně reagovat stížností k nadřízeným nebo dozorujícím úřadům. Naše pracovní právo je celkem dostatečné, problém je v tom, že ho lidi nepoužívají. Úřad není žádný náš kámoš, úřad je nepřítel !
  • Proboha, pište konkrétně, KDE, který úřad, a hlavně jména!!!! Arogantní nebyl úřad, ale konkrétní lidi, jinak to jsou jen pivní jalové kecy a NIC se nezmění!!! Pište KDO TO BYL !!!!!
  • Arogantní úředníci nejsou jen na ÚP, ale i na městských úřadech, i když tam jich už možná není mnoho, ale jsou. S jedním jsem se setkal a je to na zabití. Vůbec bych se nedivil, kdyby si jednou na něj někdo počkal. Já už jsem jednání s ním naštěstí ukončil
  • Na úřadech jsou páni.Mělo by je také potkat ,že přijdou o zavedenou práci.Potom by měli zcela jiný názor na lidi,kteří si práci snaží najít a pochopili by jak je to těžké.Určitě by se jejich postoj k nezaměstnaným potom změnil včetně ředitelů.Vesměs všichni úředníci jsou arogantní a myslí si o sobě co nejsou.
  • Proč nejmenuje úřednice třeba znich její nadřízený udělá taky nezaměstnané nebo jiný knim přidá i toho nadřízeného pane ministře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit