Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trh práce je vyrabovaný. Zminěná 4% jsou podvratní živli, lovci sociálních dávek, "nemocni" na neschopenkách a paragrafistky.
    A růst brzdí státní byrokracie a neochota nadnárodních společností zvyšovat cenu práce zaměstnancům a dodávajícím českým firmám.
  • Ok, az bude ten rust opravdu klesat vyslu manzelku at se zaregistruje na pracak jako nezamestnana, at se ta nezamestnanost zase zvedne a mame ten rust... A aby to rostlo hoodne rychle poprosim i at to udelaji i znamí... To by bylo abychom spolecnou snahou tu nezamestnanost nezvedli :D...

    To bude takovej ficak s tou ekonomikou ze graf zlepsovani prorazi stropy v kanclech analytiku :D
  • Stačí zatrhnout investiční pobídky a nabídnout je třeba rumunům atˇ se sem nemusí vláčet.
  • To by mně zajímalo, kolik z těch nezaměstnaných 308 521 tvoří normální bílí lidé a kolik cikáni. Ovšem za předpokladu, jestli úřady aspoň nějaké práceschopné cikány vůbec zařazují do kolonky uchazečů o zaměstnání. Většina jich stejně bude v kolonce tzv. sociálně potřebných.
    • Cikáni se živí výrobou dětí. Když najjebe tak čtyři pět dětí, tak jeho cikánka nepracuje a bere takovou podporu, že stačí uživit i toho svého jjebáka. O tom se normálním lidem ani nesní, ti musí celý život pracovat, šetřit a děti dávat do "uschovy" do jeslí a pak do školky.
      • Jestli to nebude tím, že dnes jsou normální lidi podstatně blbější než cigáni, kteří nechodí do fitness, nejedí cerálie, dělenou stravu, nevyhazují peníze za nejrůznější odtučňovací kůry, horská kola, cestování po kdejaké prdeli a jiné nesmysly, které jsou právě in, ale naopak pečují o prosperitu svého rodu, nevymírají, nehoní se jako magoři od rána do večera v práci, ale kupodivu většinu času tráví jako rodiny pohromadě, zpívají, tancují, jedí, pijí, hodují, zprdu muškát na stůl připraví.
        Našincovi ani 50 tisíc měsíčně na jeho "volnočasové" "aktivity" nestačí. Pro děti máme školky, družiny, dětské koutky. Sami je už nic nenaučíme, protože se vracíme z práce, dalšího vzdělávání, posiloven a jiných prachy beroucích aktivit pozdě večer.
        Furt jen kecáme, jak se máme líp a líp a nakonce zjistíme, že po nás na té hroudě zbylo stejně jen to hhovno, jak po tom cigánovi, po kterém tu ale zbylo minimálně dalších pět dětí. Děti, které nepřemýšlejí na tom, kde vzít na hypotéku, do kolika být v práci, jak dlouho je ještě do důchodu.
        Nebo jste snad někdy viděli, že by lev od pondělí do pátku lítal po savaně, tahal domů jednu gazelu za druhou, věšel je po stromech a o víkendu sebral celou rodinu a jel do vedlejší smečky vočumovat, co tam mají nového, prsit se, kolik toho domů zase natahal a kde všude mu to visí, jen pro to lovení zapomněl naflákat mláďata, takže ke stáří mu nikdo nic neuloví, co natahal mu shnije, tu jeho, co nechává doma, mu vojíždějí všichni lvi z okolí a až mu vypadaj zuby, tak mu stejně uteče s jiným nebo se vrátí k mamince.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit