Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nezaměstnanost 3%. Podniky se o ledi přetahují, hlavně že na to máme nějakou charitu.

  • dzixy
    Domnívám se z toho, co již bylo členy vlády řečeno, že neziskovky, které vykazují sociální činnost, a to nejenom na papíru, nebudou kráceny. Většina z nich však má zřejmě jediný účel, získat dobře zaplaceno zaměstnání. Proto má Zeman pravdu, a nejenom on, že většina z nich parazituje na státu, zejména pokud jsou typu, jaké předseda bývalý politik Ruml. Škoda, že nikdo nezadá na toto téma průzkum, nebo referendum. Za ušetřené peníze by to stálo za to.
  • Povinností státu je řešit vše. Neziskovky nemají proč existovat. Nestačí  li státní úředníci na svou práci, nemají tam být. A současně nemají své opodstatnění ani ti kteří ministři. 😈

  • Ono je to spíše naopak !..Většina tzv. neziskovek, které se stále více a více množí.., jsou drženy právě státem..kterému se pak nedostává peněz i jiných prostředků..na skutečné řešení a podporu opravdu sociálně potřebných.,co žijí., právě díky mnohým tzv. neziskovkám atd.. skutečně tak tak na vodou !..Mnohé naziskovky ani neumí a nedokáží prokázat, co skutečně, kde a jak dělají a kam všude.,jdou tyto peníze i odkud a pro koho vlastně !..

  • felix.julec

    Věřím,že se této vládě podaří vychytat blešky všem darmožroutům.

  • Dobrý den pane Nováku,

    vidíte, že se s Vámi dá i souhlasit.

  • Proč zajišťují neziskovky 3/5 sociální péče? protože jim to vynáší. Vemeno státu je totiž bezedné.

    70% úředníků na MPSV má švagry, zeťáky, ale spíše snachy, které se díky penězovodům ze státního postarají nejdřív o sebe, svou vilku v Říčanech a sem tam utřou slzu nějakému dědovi.

    Jak Bohulibé.....

    Kde jsou peníze - jsou i šíbři - viz. "Kurzy počítačové gramotnosti" na Úřadech práce. To je panečku job!!! Bába se naučí třířádkový dopis ve Wordu (s překvapením zjistí, že část textu lze i podtrhnout) a stát za to nezikovce vyplatí 45 000,- za takovou absolventku. Má sepsaný rozvrh na 163 hodin výuky, tak si to zaslouží!!!

    10 obětí v jedné třídě a půlmilionek je doma - dvacítka úřednici na ÚP, která tam ty lidi pošle a už to běží....

    Kdepak, když se chce, jde prostě všechno. V ČR docela jistě (ale nejen tady).

  • Vy ste ten samej?

    Tyy joo!

    Nezmeškám možnost s vámi souhlasit.

  • Až se všichni ti kolem nakrmí a rozparcelují ty výdaje. Kolik pak zbude na invalidy?

  • josef.chmela

    Unie zaměstnavatelských svazů (UZS), sociální organizace a charita, to jsou jedni z těch pravých darmožroutů. Bodejď by se neozvaly když z nich žije několik tisíc ředitelů, zástupců, zástupců zástupců, sekretariátů a já nevím jak se jednotliví lidé, zastupující tyto unie, charity a soc. organizace, jmenují. Omezit jim příjmy od státu a hotovo, ony pak sami zaniknou.

  • Tzv. neziskovky - česky pijavice na státním rozpočtu - již nejpozději včera "rozehnat ohněm a mečem".

    Naprosto nesmyslný výdaj státu. Kecy o "zhroucení" sociálního systému je stejně "duchaplný" jako že čmoudlí vandráci z Afriky, cikáni a pod. spol. je potřebné podporovat.

    Rozehnáním těchto pijavic se konečně dostane na opravdu potřebné - české invalidní spoluobčany.

  • A právě proto je třeba zredukovat jejich množství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit