Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princip "Trójského koně". Tenkrát i nyní.
  • Hmm, takže co je vlastně sdělením článku? Že tak, jak to děláme teď, tak je to správně a všechno bude OK? Nebo že toho po imigrantech ještě chceme moc, nebo že pracovníci uprchlických národů jsou zkorumpovaní a imigranti dostávají málo jídla zadarmo a malé sociální dávky?

    Vážně nevím, co si z toho mám odnést. Většina článku i dávala smysl, Evropa se řítí do záhuby jako kdysi Římská říše a X dalších, které zpravidla dojely na přesvědčení, že když jsou na tom zrovna ekonomicky dobře, tak jim nic nehrozí. Tak s tím se nedá nesouhlasit. Ale ten závěr z toho "odvozený", to byla teda zase vyloženě tragédie...
    • Jak kdyby závěr článku dopsal někdo jiný.
  • Chce to zprovoznit v Česku katovské mučírny a všechny lumpy,kteří do takto zadlužené,rozprodané a rozkradené země chtějí tahat migranty zpracovávat na katovských mučírnách na tuhý krvavý biftek.To je ta správná humanita jakou Česko potřebuje.
  • Ta migranty,kteří se nám sem pohrnou je třeba už od hranic hnát zpět svinským krokem.Navíc nim přidat všechny naše humanisty co je sem chtějí zatahovat.Chce to dostat k moci velice krutou ruku mladé generace.
  • Se. zánikem Řise římské to bylo trochu složitější, avšak určité paralely se nabízejí: Výboje Řima, zpohodlneni vyšších vrstev i nesčetné střední třídy, nástup ještě ne úplně ideově vyhraneneho krestanstvi a tak dále. Výboje vedly k bohatství a postupnému vclenovani cizích vojáků i jejich rodin i pronikání východních náboženství jako křesťanství i judaismu.
    Podobně to můžeme sledovat i v současnosti. Imperiální politika Západu a předchozí kolonialismus vedou k mohutnění islámu v Evropě.
    Barbarske národy i křesťanství v začátcích středověku přispěly k erozi říše i ke zhrubnuti Evropy jako celku. Římská kultura a vzdělanost téměř zanikly. Trvalo skoro 1000 let k její renesanci a dalšímu prudkému rozvoji v následujících staletích až do současnosti. To vede opět k honbě za penězi, životu nekterých skupin v přepychu, a sexuální promiskuitě. Smyslem života se oficiálně i neoficiálně stává myšlenka carpe diem a po nás potopa. Tak jako byli barbari silní jako jednotlivci jsou nyní Arabové. Žádná sentimentalita, nýbrž orientální hrubost či krutost zvítězí nad evropskou zdegeneranou ,,humanitou'' a její proroky spojené v různých občanských vitacich iniciativach. A zde nemůžeme jen mávnout rukou se slovy Pane, odpust jim, neb nevědí, co činí...
  • jsem k těm co se vydávají za uprchlíky jednotni.Zejména v tom že je to smečka vychcaných vyžírek které se snaží parazitovat na těch kteří celý život pracují.A my jim musíme do nekonečna dávat najevo že, tady pro ně není místo tady jich nic dobrého nečeká.Jen pohrdání izolace odmítání.Ovšem převeliký pozor si musíme dát na : Šabatovou, Kocába,Pelikána.Tihle kolaboranti by je tady nejraději nastrkali na krk nám všem.
    • Problém s těmi "vítači" je v tom, že nejspíš nemají empatii.

      Představte si, že jste v zemi, kde srší proudem peníze ze země samy od sebe a proto Vám to tam jezdí kvůli tomu vybombardovat armády o mnoho lépe vybavené než místní vojsko (takže bohatší armády než má někdo komu srší peníze sami od sebe ze země, jenom je sbírá) ... Mimo to, tam jezdí inženýři stavět infrastrukturu a podobně... Vozí Vám z těch bohatých zemí zdarma jídlo, vodu, ošacení, přijíždí dobře vybavení lékaři a zdarma vás léčí, jezdí učitelé a učí vás zdarma... učí vás o tom jak bezva to v Evropě je a že je to lepší než tady (kde pořád srší peníze ze země zdarma).

      Všichni evropani se kterými se místní člověk setkal jsou úslužní, podřízení, poslouchají, splní co na očích vidí a slouží zdarma.

      Jakou přesně budete mít představu o Evropě?... Já myslím že taky budete chtít jet do tak výborné země... však když tohle všechno vozíme k nim, tak u nás to musí být ještě řádově lepší!
      No a do toho se ozvou Němci, že všechny uprchlíky vítají a postarají se o ně! ....

      Mít pak zazlé, že člověk co vždycky dostal od úslužného bělocha všechno... že chce i nadále všechno? ... Mít jim zazlé, že tady čekají ráj? Mít jim zazlé že když v Iráku bydleli v domě, že tady se nespokojí s bytem? ... Vždyť tady to přeci má být lepší než u nich! ... no a do toho vítači čekají, že je uspokojí neznačkovým oblečením, bytem nebo ubytovnou, mizerným kapesným, zimou, pochmurnou atmosférou všední evropy.... Kdyby vítači byli co proto, tak jim dojde že je nedůstojé ubytovat někoho kdo měl celý život barák, ubytovat ho v bytě! ... o ostaním ani nemluvě (třeba velbloudí mléko tady není vůbec!).. to si fakt vítači myslí, že když se o ně postarají "po evropsku" ... tedy klidně lépe než o místního, že jim za to budou vděční? ... vděční budou za život... jenže když riskovali zbytečně život při tom, když se sem dostávali z již bezpečných zemí ... tak budou přirozeně naštvaní pokud nenajdou ráj. No a vítači bohužel nějak nechápou rozdíl mezi očekáváním uprchlíků a tím co jim můžou poskytnout... Zazlé to nemějte uprchlíkům, ti fakticky myslí že tu je ráj...
  • http://www.novinky.cz/domaci/403645-veprin-v-letech-stoji-na-pietnim-miste-aktiviste-zadaji-zastaveni-dotaci-od-eu.html
    • Stál dřív vepřín, nebo bylo dříve zřízeno pietní místo? *5*
      • z prasat je uzitek
  • Jinak řečeno, podle Tiscali mělo 100 000 gótských válečníků dostat sociální dávky a všechno by bylo OK. Článek je krásným příkladem toho, jak je možné v podstatě pravdivá fakta překroutit a použít k doložení úplně opačných názorů.
    Římská říše nezanikla válkami. Dokud Řím válčil, tak mohutněl a sílil. Jakmile se ale Řím začal s nepřáteli paktovat, usazovat je na svém území s tím, že budou římanům vydělávat na důchody, nastal plíživý konec. Nepřátelé rozložili Římskou říši zevnitř.

    Přesně to se dneska děje s Evropou. Místo toho, abychom bili na poplach a hnali ty parchanty svinským krokem, děláme přesně tu samou chybu, jako kdysi Řím. Západ Evropy už je v podstatě islámská džamhúríja. U nás multikulti na 40 let zpomalili komunisti, (aspoň nějaké pozitivum) ale stejně nás to taky čeká.
    • Tohle je ta skutečná podstata problému. Zisk politiků musí být 1+ něco za každou cenu, a protože počet lidí z kterých lze něco vysát klesá, Evropa vymírá, tak dělají všechno proto, aby zisk při klesající hodnotě měny byl minimálně stejný. Jde jen o peníze, o žádnou humanitu, a protože jednak ti co to skutečně ovládají sídlí mimo Evropu a evropské loutky mají možnost rychlého přesunu mimo ni a současně slabost lidí je neomezená, nic jim nebrání udělat z Evropy pokusné pole, protože v druhé fázi vydělají na válce.
  • Dobře nám tak a bude hůř, mnohem hůř.

    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403639-pri-hromadnych-rvackach-v-nemecku-sli-proti-sobe-migranti-zeleznymi-tycemi.html
    • ... máš velkou výhodu, tobě už hůř být nemůže, makaku :)))
      • ...jo jo tak na mně tady u nás lidi volají.Prý makaku.Sice nevím co to je ale vy to jste také ...
  • ...když vidím ty vaše příspěvky, tak bych blil. Svědčí o tom, že většina z vás nemá ani základní vzdělání a chtěla by se měřit se mnou, absolventem několika vysokých škol. Je to z vaší strany marná snaha, jenom já jsem ten nejlépe připravený na diskuzi a s vámi, vy socky se nebudu ani zabývat. Za chvíli se do vás pustí moje nejlepší přítelkyně, paní Simona, moje kolegyně z redakce Tiscali a to potom bude mazec :)))
    • Tak to s těmi vysokými školami to bylo dobré ;) chytremu clovekovi stačí absolvovat povinnou dochazku...hlupakovi nepomůže ani deset škol .
      Epitaf : byl tak blbej, že do školy musel chodit celej život. A steje to bylo nanic.
      • ... fakt ti nepomohly :)))
    • Moji reč absoluvente.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit