Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Sedmý stupeň už je opravdu velké zemětřesení - a otřesy stále doznívají: před 50 minutami ještě 4,3 stupně  (Adana, Kahramanmaras, Ankara)

    "Prezident Miloš Zeman kondoloval tureckému prezidentovi Recepu Tayyipu Erdoganovi, hlubokou soustrast vyjádřil také syrskému lidu. Okamžitou pomoc nabídlo i Řecko, které jinak nemá s Tureckem jednoduché vztahy. Také Bulharsko coby další sousední země Turecka bude pomáhat ... Ke stejnému kroku je připraven také Izrael, pomoc nabízí rovněž Egypt, Rusko, Ukrajina, Německo a řada dalších zemí. Specialisty do zasažených oblastí vyšle i Nizozemsko."

    Třeba to s lidmi ještě není tak špatné, když si umí pomáhat bez ohledu na politiku ...

    • mun.go

      Pro některé jedince však zřejmě naordinovaná politická linie převažuje: senátorka Miroslava Němcová (ODS) se po ničivém zemětřesení v Turecku a Sýrii pustila do kritiky ruského prezidenta Vladimira Putina, jehož válečné běsnění na Ukrajině je podle ní tisíckrát horší než živelná katastrofa. Válečný zločinec a masový vrah Putin kondoloval Erdoganovi a nabídl Turecku 100 záchranářů. Zároveň chystá další masivní útok na UA. Vyhnal odtud miliony lidí, zbývající vraždí, mučí, krade jim děti. Zůstává po něm jen zmar a zkáza, tisíckrát horší než po zemětřesení v Turecku,“ uvedla Němcová na Twitteru.

  • Tragédie...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit