Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tak-tohle-rozhodne-nebylo-pro-usi-prazske-kavarny-Pokracovani-Zemanova-peprneho-rozhovoru-pro-bulvar-387653
  • Nevím proč a o čem to tady melete úplně mimo mísu. Zeman má 100% pravdu a je to náš prezident, který se nebojí říct tak jak to je. Maďaři si staví plot a EU je jim u zádele.Až vám za prdelkou vybuchne v marketu bomba, či nějaká kudrnatá trubka od koránu vytáhne sapík.. budete mluvit jinak. Podívejte se do Itálie,Francie, co už si ti "chudáci" dovolují.. je to na pováženou. Na uprchlíky se vyčlení miliony, řeší se kolik bude stát oprava Pendolina, ale na strojvůdce z Pendolina který zachránil spoustu lidí a museli mu amputovat nohu ... se skládají kamarádi a zaměstnanci drah, aby mu mohli zakoupit protézu. Takže takhle to je. K zblití...
    • Souhlasím se vším co je uvedeno. Dáváme peníze na cizí lidi, ze kterých nic nekouká a na vlastní občany nemáme. Kde to jsme?
  • Zeman něco prohlásil, ale ono to není tak jednoznačná a pravdivé jak říká. Prý je nikdo nezval. Nás před rokem 1989 taky nikdo nezval do západních států a přesto jsme tam mohly zůstat a pracovat. Samozřejmě pan Zeman nemusel někam utíkat s politických nebo ekonomických důvodů. Kdo především může za to, že tito lidé odcházejí ze svých zemí. Může za to Evropa za podpory USA. Se zemí které jsou teď v rozkladu utíkají lidé za lepším životem do Evropy. Co udělala nedávno naše vláda, poslala zbraně a munici do Iráku na podporu Kurdů a co se teď děje? Kurdové bojují s Tureckem s naší municí. Ta samá vláda podporovala svrhnutí tkzv. diktátorů států, kdy teď jejich lidé s těchto států utíkají jinam. Především si za toto může Evropa sama. Tento problém s uprchlíky se nedá vyřešit normální cestou protože přijdou miliony. Když jsem zde psal před rokem, že jedině vystavěným ostnatým drátem se to dá vyřešit, tak mne většina z Vás odsoudila. Prorokuji, že to bude podstatně horší a příští rok se s tímto problémem Evropa těžko vyrovná. Přijde doba kdy Evropa nebude mít domácí občany tyto vytlačí přistěhovalci pokud se stím něco okamžitě neudělá. Ne jak prohlašovaly naši politici, že nás tito přistěhovalci obohatí jak kulturně tak vzdělaností.
    • nějak nerozumím že vy jste mohli utéci za lepším bydlem ( a netvrďte že to bylo z politických důvodů - snad jen jednotlivci) za to my, kteří jsme a zůstaneme doma máme dnes platit? nestačilo, že jsme vám zaplatili vzdělání, které jste na na západě užili?že jsme se starali o ty, které jste tady v cestě za štěstí nechali - mnohdy o děti, ale vždy o stárnoucí rodiče?
    • hezký příklad, také naši emigranti byli z 99% emigranty ekonomickými.
    • Nu Milane, Češi emigrující na západ, ale většinou neničili záchytná zařízení, kde často byli mnohem déle, než dnešní uprchlíci. Nevynucovali si něco, na co neměli nárok, nevyhrožovali domácím obyvatelům. Také byly většinou vzdělaní, vyučení, šikovní a chtěli pracovat a ne se spoléhat na to, že je hostitelský stát bude živit. A nevnucovali své zvyky a svoji kulturu domácím. Takže srovnávat české emigranty před rokem 89 se současnou vlnou imigrantů z Afriky, to mně přijde zcela mimo mísu.
      • To bylo pouze srovnání, že nás taky nikdo nikam nezval. Co se děje potom je jiná věc. Náše vláda se rozhodla uprchlíky živit, ale náš stát neuživí desetitisíce či statisíce uprchlíků. Nám taky pomáhaly v utečenckých táborech, ale bylo nás daleko míń než uprchlíků co sem teď přicházejí. Já jsem byl taky jeden z nich. Toto je na dlouhou debatu. Z mého pohledu zatím se u nás nic moc neděje, toto co se děje u nás není nic proti tomu co je ve Francii a Itálii. Samozřejmě naše vláda by měla především pomáhat našim mladým lidem. Když budou mít naši lidé práci tím i peníze a spokojený život tím se bude rodit i více dětí a nemusíme být odkázáni na lidi co k nám přicházejí. Zatím náš stát je jenom tranzitní pro přistěhovalce, většina chce jít do jiných vyspělejších zemí. Co se týče toho aby mi někdo něco vnucoval, tak by asi tvrdě narazil, záleží jenom na lidech jak se s tím vypořádají.
  • arabské vtěrky v Teplicích.A za potlesku radnice si tam dělají co chtějí.Běží na netu video jak si islamáci takhle uprostřed léta dělají v parku noc s petardama.A místní Hloupá městská policie jen přihlíží.Prostě není možné že podplacení strážníci takto panáčkují vandácké bandě.Jiná varianta než podplacenost neexistuje.Přeci petardy jsou u nás povoleny jen jedno jediné období.Neznám novelu která toto umožňuje v Teplicích i nyní v létě.
  • přináší též Anife Hassan Vyskočilová.Pastevkyně dobytka se tady poměrně domestifikovala.A tím že dostala pár štěků v TV se považuje za celebritu.Nyní se chytila šance v nějakém TV tlachání a vřele doporučila, že by všechny imigranty zaměstnala.Že náš strach z nich je zbytečný.Ovšem náš strach je převeliký.Zejména z toho že vandráci jsou schopni se tady zakořenit - ale jaksi na naše náklady.Že si tady natahají další parazitující členy rodiny.Že budou parazitovat na našem chatrném zdravotním systému.Že tady zavlečou nemoci které my si budeme muset nákladně léčit.A právě pro to všechno tady nejsou vítání.A právě pro to jim tady bude vždy a všude moc ouzko.
  • Konečně Semjona ouchyla blokli, dva dny bude klid...
    • Neslučuj trapně nicky. Simona nikdy neměla nick Ladislav.

      Jinak pokud neustále musíš z holky dělat kluka tak tím ouchylou budeš spíše ty. *1* *1*
      • Čau Simone. Jak je po víkendu? Máš dost materiálu na zasvinění diskusí?
  • vanhorne
    Hannibal ante portas!Overwhelming majority of these refugees are not refugees at all.They only pretend to be, actually they are dangerous invaders.
  • všichni jste semjon *11* *12*
  • koukám že sraz senilních důchodců kteří se slzou v oku vzpomínají na ruskou okupaci je v plném proudu
    máte smůlu komouši,Putler to podělal a teď jak zpráskanej pes vyhrožuje tou svou malinkatou pěstičkou prosperující Evropě *15* *15* *15*
    • dobrej vtip
    • vanhorne
      Vsechno co tem starikum a starenkam zustalo z byvale slavy,kdy byli na koni je jen pytel vzpominek a zakalenene ocicka pro plac.
    • Komunistickej Senilní Semjone *1* *1* *1* *1* *1*
      • Každý kdo s tebou nesouhlasí tak je simona? Nuda StBáku.
        Dříve jsi rozdával nálepku Tečku. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
      • Zlej Trolle naklikej mu mínusy a ukaž mu kdo je tady pán *15* *15* *15*
        • ale až nebudeš blbec *1* *1* *1*
          • až nebudeš blbec ? brilantní *3*
            • se blbče píše česky, jenže to takovej trotl jako ty nepochopí. Haha *1* *1* *1* *1* *1*
  • má pravdu.ať si je vezmou země co to tam díky kolonizaci roze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit