Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesouhlasil jsem s Havlem i s Klausem , ale nikdy bych si nedovolil na ulici vyřvávat cokoli proti nim, protože jsem tak vychovaný. Můj názor se vždy opírá o fakta a né výzvy z facebooku. Největší procento  ovlivnitelných je na VS , proč asi???  Chitrolíni bez zkušeností plní adrenalinu. Nechtěli by jste zakázat volby a ten kdo dostane na ulici nejvíce křuklounů ten bude vítěz???  Jak demokratické.

    • Aha takže vy  jste tedy toho názoru že když je někdo zvolen tak si prostě může dělat co chce a všichni mají držet hubu a krok a když se po volbách třebas najednou ukáže že zvolený je mafián nebo nájemný vrah tak to nevadí protože byl zvolen ? To je nějaké divné ne ?
      • Proč se pasujete do role samozvaného soudce.

    • Naprostý souhlas.

  • Dovolil jsem si dnes s přáteli trochu přemýšlet o tom, proč tolik lidí nenávidí právě pana Babiše. Nikdo z nás patrně nepatří k jeho sklaním příznivcům a o tom kdo koho volil se nijak nebavíme. Co vlastně udělal za zločin proti lidem?

    Pokud byl zapsán v seznamech Stb (což se nerovná spolupráci) budiž - žil v nějaké době a nevím, čím a jak ho k tomu stbáci přinutili. Horší jsou ale ti, kterých spisy se "záhadně ztratily" v roce 1990. A kde jsou tito exponenti dnes? Jsme si jistí, že nevedou dnešní demo na Václaváku?

    Je bohatý a možná ne vždycky poctivým způsobem. Ale je jediný? Kolik šizuňků je kolem nás a obírají nás bez ostychu denně?

    Pane Babiši, neabdikujte - k tomu jsou volby. Pokud nedostabete mandát ve volbách, račte se vrítit do Agrofertu, ale demise by byla pohrdáním hlasy Vašich voličů. Nemáte na to právo, chovat se jako Pospíšil a Čižinský.

  • Kavárenský zmetkům se nesmí ustupovat.

  • Pane premiere - perfektní! Protože jste dokázal zařídit veselé večírky na Václaváku, protože jste vyhnal ze Strakovky tu zlotřelou bandu ODSáků a TOPkáků, kteří si mysleli, že to mají na doživotí. A ať už je to s Hnízdem čapím jakkoliv - stojí to zato! Prohlížet si ve zprávách jak zparchantělá lůza pořvává hesla. Jak by zparchantělá lůza tak chtěla řídit stát.Není absolutně  nic krásnějšího než sledovat, jak sebou banda v ulicích bezmocně mrská. 

    • Byla doba, kdy manifestace organizované KSČ byly dotovány už na závodech (fabrikách) připravenými fangličkami, hesly a transparenty. Účast se jmenovitě kontrolovala. Na stranických akcích, tedy pouze pro soukmenovce,se také vyřvávalo. Nikoliv "demisi, demisi," nýbrž "Ať žije KSČ "a případně také "Ať žije SSSR!" To se mohlo, to bylo žádoucí. Se širokou publicitou v tehdejších(už tehdy) prodejných mediích. Nebylo to zadarmo, za existenční jistotu. Dnes se připravené fangličky,hesla případně transparenty rozdávají také. Ochota jít vyřvávat, mávat ale už není podmíněna existenční jistotou. Ten kdo organizuje tyto akce si je toho vědom. Že by stranické seznamy povinné účasti nahradily jiné seznamy, známé jako "výplatnice"?

  • Z hlediska vyššího principu mravního, vražda na tyranovi není zločinem, jsem někde zaslechnul.
    • Z hlediska vyššího principu mravního by jste se měl stydět. Výzvy k vraždám jsou daleko za okrajem veškerých mravních principů.

      Demokratické volby rozdaly karty. I těm, kteří se nám nemusí líbit, ale tak to v demokracii chodí.

      Řešit nesouhlas vraždou - Vy budete asi velký hrdina nebo id.ot.

      SEjdete se dneska s podobnými na Václaváku? Tak jen nahlas a zřetelně - a hlavně - Zbytečně. Jděte k volbám a volte podle svého - slibuji, že řvát na "Vašeho" premiéra nadávky nebudu a ani vyzývat k jeho vraždě.

      Mě doma vychovali jako slušného člověka.

      • vanhorne

        Strasburg Oct.10.2017

        Vystoupeni jeho presidentske milosti Zemana pred Parlamentnim shromazdenim.

        Kdyz odchazel zahrozil na adresu pracovnika CTv.                        "Vyzente toho kameramana, nebo ho zabiju"

        Mimo Ceskou Kotlinu, zadna jina zeme nema to stesti, aby se mohla ve svete chlubit necim takovym jako je on. Neni divu, ze stadnika takoveho formatu a kumstu, jako je tchung-či Zeman si vazi soudruzi jak v Chine tak i v Kremlinu.

  • Policii se nedari... no tak to je for...

    A jeste vetsi = Babis zvazuje setkani se synem, ktereho nevidel vic jak rok - tak to je opravdu velice starostlivy otec - o nemocneho syna se vskutku stara vzorne...

    To potvrzuje, ze koblihari na nikom nezalezi, jen na sobe...

  • Když ti to tvůj chlebodárce Putin, co si u tebe pere špinavé prachy nařídí, tak budeš i panáčkovat a zpívat u toho Kaťušu. 

  • Slovo chlapa!

    • Kterého prosím máte na mysli???

      Snad ne toho špinavce - gaunerského megazloděje, prolhaného křiváckého komoušského konfidenta a poskoka pochcávající se dementní rusofilcky zeMANa - babiše.

      Pokud Ááááno - pověstný "pámbůh s vámi", to jste klesl hodně nizoučko, když něco tak odporně slizkého, podlého, ......  považujete za chlapa

    • Slovo ruského agenta, dosazeného na post premiéra, aby hájil zájmy ruské mafie ve Střední Evropě.

      Úkol zněl jasně: Česko musí zůstat kolonií  ovládanou ruskou mafií i kdyby na to měly padnout všechny prachy Lukoilu. Kluci z Jakešovi věštírny - Klaus a Zeman už stárnou a blábolí, a ztrácí moc, teď je to na tobě Andrejko, Putina nesmíš zklamat.

    • Zkus jinou = svou přezdívku...

      • kolik tady těch koloběžek je? to je jak v nějaké dětské cyklo-prodejně.

  • Platí rčení "Nikdy neříkej nikdy !"... Na druhé straně je prozatím jasné, že neexistuje vážný důvod k odstoupení Babiše, že jde zase jen o jalové plácnutí do vody, které správně načasované má vybudit mohutnou antibabišovskou tsunami a tak spláchnout Babišovu vládu do stoky nenávisti, buranství a eurohujerské stupidity. Averze proti Babišovi a antizemanismus není program, není to nic pozitivního, co by naši politickou scénu očistilo a vysvobodilo z problémů. Včera Kalousek odhalil ledví svého politického programu, jenž by se dal lapidárně vyjádřit jednoduchou větou "Čím hůře, tím lépe". Opět jsou vyvolávány vášně za účelem destabilizace politické scény, což vyvolává jednoduchou kriminalistickou otázku "Cui prodest ?".
    • Nevím co hájíš vejprte. Bureš, zEman, Klaus, Havel byli největší gauneři v této republice.
    • Takových lidí jako je Babiš, jsou v ČR statisíce a nejméně 2/3 z nich mají větší předpoklady stát v čele státu.

  • http://www.ctidoma.cz/politika/2018-11-16-trable-premiera-babise-novinari-seznamu-ceskeho-rozhlasu-nejsou-hyeny-odvedli?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu


    :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit