Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas.tak úplná prohra to není,ale i mně výsledek zklamal,pokud neuspěje ve Francii Johanka z Arku,tak je po Evropě.
  • Erdogan chce posílat migranty do Evropy. Proč? Když turky vytočili v Nizozemí, měl by je posílat jen Tam. A potom k těm, kde se budou chovat podobně. Konečně by mělo platit něco za něco.....
    • Da
  • Opravdu jak titulek, tak obsah článku je více, než předpojatý. I když Wilders nebyl první, "jenom" druhý, je morálním vítězem voleb, protože na domácí půdě ve volbách získal nejméně o pět křesel více, než u posledních voleb, kdežto vítězná - první strana na mandáty propadla. Tak o jakém vítězství se zde mluví?? Na poli EU Wilders vystrašil lídry EU natolik, že měli pocit hořící koudele pod zadkem a obávali se v domnění, že Wilders proto, že má pravdu o chodu EU, zvítězí ve volbách. Že tomu tak bylo svědčí to, jak všem lídrům odlehlo na duši, snad i těle, když se dozvěděli, že nakonec Wilders volby nevyhrál.
    Domnívám se, že další volby ve Francii jim způsobí podobné potíže a stavy, jaké měli z holandských voleb. Německé volby je nelekají, protože laxní Němci v opojení, že vládnou celé Evropě, si jistě do čela opět zvolí tu, která způsobila největší dosavadní problémy Evropy. A možná tak zásadní, že Evropa zanedlouho Evropou bude již jenom na mapě. I to není tak jisté. Domnívám se ale, že Wildersovo hnutí - nespokojenost s chodem EU a jejími lídry - bude pokračovat a lze očekávat, že i nadále lídři EU budou mít pod zadkem bedýnku dynamitu. A pokud se nevzpamatuji a nezačnou respektovat přání Evropanů, a chovat se i konat jinak než dosud, ten soudek může vybouchnout.
  • je přes to správný kluk! Říká nahlas to, co se vedle u Švéda jen šeptá a v DDR se to nesmí říkat vůbec. Že absolutní příčinou všech zdejší problémů jsou ty líné vyžírky z gumových člunů. Jasně že to jednou prostě rupne a bude veliké spontální vyhnání. Přeci jak k tomu přijde EU když léta si odkládá každý na sociální a zdravotní systém a najednou příjde skučící vyžírka bez dokladu ale s dojemnou historkou a mobilem. TOTO DLOUHO nemůže a nesmí vydržet.
  • Jóó, média umí podat zprávy....

    "Wildersova strana se propadla ze 3. na 2. místo v parlamentu. Ztratila podporu z 10% na 13%. Dalším projevem její porážky je o 5 poslanců více.

    Největší eurostrana zaznamenala úspěch ztrátou 8 poslanců.

    Nejvíce však uspěla holanská sociální demokracie. Z bývalých 38 poslanců jí zbylo krásných 9.
    • dzixy
      Jo, jo, "nezávislá" média umí podat zprávy *15*
    • Nezáleží na procentech, ale na výsledné dělbě moci ty ruský hlupáku.
      • Ubožáku....
  • Nacionalistická Strana pro svobodu (PVV) Geerta Wilderse, která byla považována za favorita středečních parlamentních voleb v Nizozemsku, skončila s velkým odstupem na druhém místě. Za to můžou Rusuvé
    • my víme soudruhu BTW, Rusuvé
  • ""Dnešek byl svátkem demokracie," prohlásil krátce před půlnocí Rutte. "
    .
    Smutné, když evropský politik vidí svátkem demokracie to, že volby proběhly, jak měly, bez nějakých podvodů nebo násilností. To by měla být snad samozřejmost, ne?
    .
    A schválně jestli proti výsledkům voleb půjdou do ulic demonstrovat nějací "xenofobové" ´"náckové nebo jak všechy své názorové odpůrce nazývají různí dobroseři a sluníčkáři.
    To vy byste v případě jiného výsledku šli, že? Vy "demokraté" *1* *1*
    • tak jsem "zcela demokraticky" napsal tohle:

      (ne)agent bureš sice umí skvěle kličkovat a uhýbat, ale na ty daně stejně dojede, tohle je jenom dělostřelecká příprava.. po tomhle zmrdečkovi jde někdo úplně jinej, kraďousek, dluhoslav netáhlo a další fungují pouze jako užiteční idioti, prostě dobře placené figurky...

      a už mám ban .. soudruzi maj´stažený půlky až běda.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • super, EU už se klepe v základech Holanďani mají nakročeno k vystoupení z NATO a EU
    • Donald Trump bude dobrým prezidentem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit