Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela škoda. Paní vypadá slušně. Tolik konfliktů pro pár umouněných mohamedánů. Když se pak přečte jak pracovali "tlumočníci" otvírá se kudla v kapse. Jak se vojáci pěkně v ústraní rozvyprávějí, jak to bylo s tím překládání. Pár zmatených vět, hromady obstrukcí přemlouvání a mizivé výsledky. Tihle "hrdinové" pomáhali pár měsíců. Ale budou tady na systému parazitovat léta. Prostě to nebude pracovat. Chce se to jen modlit. Je to zákeřné a mazané. Jo, že jsou frantíci extra hloupí je už tradice. Ale tady kluci v dřevácích? To by se asi nečekalo.

    • Kdyz okoun nekoho pochvali to už je co rict ! Víc nez placatice , pardon placka / ten slozita cestin / , od emana. Mela by ta dama zustat ministrantkou na veky a nikdy jinak. A vědec okoun tady urcite rad rozebere cinost drevakovity armady v 90 letech v tehdejsi rozpadavajici se Jugoslaviji. Co tam vyvadeli vedlo v podstate k tomu az skoro Soa ktere se tam odehralo. Těch placatek si za to drevakovity taky rozdali mraky . Opravnene. Možná zbyla nejaka taky na okouna , ze je dneska tak chvali. 

    • Nemáš právo, jim cokoliv vyčítat. Chovají se nejlíp, jak můžou a dovedou. V 75% zemí na světě, přežiješ jen tak, že budeš obchodovat s čímkoliv, nic nehromadit, protože pokud tě nechrání silná rodina, tak ti to první ozbrojenec sebere a hlavně šetřit energii, protože zítra se nemusíš dostat ani k vodě. Prostě žít a pracovat jako my za socíku.

  • Dva členové Holandské vlády odstupují kvůli nepovedené evakuaci.

    Bludní Holanďané!  V zemích koruny české by se navzájem pochválili a rozdali si  metály!

    😂

    • Na chválení a rozdávání metálů už také došlo...

  • KIMCID

    Alespoň někdo má za Afghán svědomí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit