Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • těch možností zas tak moc není...
    každý průměrný pozorovatl s průměrným dalekohledem může denně na obloze pozorovat desítky letů civilních linek a kdo se o letadla trochu víc zajímá, je schopen určit typ letadla..navíc na glightradaru.24 můžze v reálném čase zjistit výšku letu, leteckou společnost, rychlost letu a hladinu ve které se stroj pohybuje...otázka zní - komu to prospělo.. Rusku určitě ne, protože to má svých starostí dost...separatisti? Proč by sestřelovali civilní linku - aby proti sobě popudili celý svět? Takže zbývá jedině Ukrajina - s cílem zatáhnout Rusko do konfliktu a zapojit do něj západní svět...a nikdo ať netvrdí, že dotyčný nevěděl po čem střílí - šlo jednoznačně o to "něco" sestřelit - jedno co...a prstem ukázat na druhou stranu...
  • Pročpak Ukrajinci vyprovokovali zase boje, když měli zrovna v tu chvíli dorazit na místo sestřelení letadla experti? Ukrajinský fašisti se snaží tímto zamést důkazy, je to svinstvo, které by EU a USA neměli přehlížet a měli by je tvrdě potrestat, k u r v y banderovský
    • Třeba se nehodí do krámu Kyjevu a jejich našeptávačům aby expeti začali na místě havárie něco prověřovat-Třeba by nalezli střepinu z rakety s evidenčním číslem a hned by bylo jasné komu raketa patřila.A co potom???? Proto místo pro jistotu převoráme granáty a experti mohou jet domů,protože není co zjíšťovat.Je až s podivem,že ti krvelační separatisté souhlasili s vyšetřováním a tedy vpuštěním komise na jimi ovládané území a naši největší přátelé z Kyjeva ,které tak rádi podporujeme(tedy EU)raději začnou na toto území útočit a znemožnit vyšetřování.Jo svět je opravdu zvláštní. *3*
  • Už aby ukrajinská armáda s těmi ruským separatisty zametla.
    • Tečko- pp, máš to marné, protože vystoupil ukrajinský generál včera v ukajinské TV a řekl to jasně a přesně . Ukrajina je v totálním bankrotu, nemá už ani peníze na naftu do tanků, proto padla Janukovičova vláda, jsou v háji a ukrajinská armáda se odmítá dále podílet na tomto šílenství na východě země a střiílt do vlastních lidí i když je k tomu USA, CIA a voři v zakoně pod vedením Porošenka k tomu nutí. Mají toho dost. Finito tečko - pp.
  • svinský ukrajinští fašisti je jasné, že oni letadlo skolili, proto nechtějí na mistě experty.
  • S v i n ě banderovský fašistický.... *12* *12* *12* *16*
  • Tak banderovci Kyjevští se odkopali !Jen se má začít s odborným vyšetřováním, tak soráč, my tady přeci válčíme a to musí mít přednost !
    • Ať žije demokratická Ukrajina zbavená proruských separatistů a ruských primitivů.
  • Proc asi zahájila "Ukrajinská armáda "ofensivu na míste pádu letadla a zrovna v dobe když jsou k disposici expertové kterí tam ted nemohou?EU prohlásila v zápetí prípravu dalších sankcí vùci Rusku,že prý brání dostupu odborníku na místo havarie.Ale co lze od tech diletantù s EU ocekávat.Steimayer je odepsán protože si dovolil ríci že be Ruska to nejde a že se EU-USA snaží Rusko degradovat.Soucasné jednání politických gangsterù na ukrajine
    lidé hned tak nezapomenou a pak beda až zacne "vyrizování".
    • Rusko se degraduje samo. Tak jako několikrát v minulosti (např. 1968), tak i teď.
      Gangsteři jsou proruští separatisté a i ti kteří je podporují (např. Putin nebo Klaus)
      • Tečko - pp sklerotická,nevzdělaná a demagogická v r. 68 ti tanky poslali Ukrajinci - Brežněv a spol. a na ambasádě v Praze to jistiliUukrajinci pod vedení Ukrajince soudruha Červoněnka, tak si nepletˇ stále pojmy s dojmy.
  • KGB zjistila, že tam museli ještě po obětech zůstat nějaký prachy, hodinky, mobily, kreditky, tak obnovila boje. *12* *12* *12*
    • Mít Vaši inteligenci a schopnost chápat můj pes, utratil bych ho.
      • Přečti si cos napsal ty inteligente.
  • jak může někdo věřit těm prolhaným Mongolům z Ruska a Ukrajiny ! …jsou to bezcharakterní lháři i vrahové,
    kteří nebudou nikdy akceptovat naše mravní zákony …jsou to zločinci nejhoršího ražení !!! ..zpět s železnou oponou !!!!...ať se tam pobijou mezi sebou, šmejdi !!!
    • aby ses z toho taky neposr, moulo. *1*
  • Tak nevím, kdo jsou ti pisatelé vychvalující zvěrský fašismus v té pravé podobě zavedený v západní Ukrajině. Jsou to cyničtí provokatéři, kteří vědomě píší nesmysly, aby dráždili ty soudné uvažující? Nebo to jsou pomatenci, kteří tomu sami věří? V každém případě to jsou psychopatické osobnosti, které patří do izolace!
    • Jolando, Jolando! Stejné bolševické fráze jsme zažívali a slyšeli v srpnu 1968, tehdy o
      kontrarevoluci,. kterou přijela přijela potlačovat "spojenecká" vojska v úpočtu
      500 tisíc na 15 milionů obyatel Československa! Brežněv měl tehdy opbabvy, aby se myšlenky o svobodě a spravedlnosti nerozšířily do SSSR. Nakonec se Sojuz rozesral. Putka nic protio síle myšlenky nic nezmůže! Rusko se od východu "počínšťuje"! Ruská mladá a vzdělaná generace už se dívá jinak na svět a na život a chce žít kvalitní život a ne budovat jakýsi ¨pofiderní soušelizm sgtalinské epochy! Putka bude míét stáile více potíží s lidmi. To pozná sám!
      Debilní fráze o fašismu na Ukrajině jsou lži a fráze! Velkoruský šovinismus není v módě!
      A Ty, buď jsi mladá a nebo hlloupá! Všímej si si světa a přemýšlej! Putka a Klaus jsou
      troubové. Klaus navíc ješitný a prolhaný hňup!
      • Klaus sice je ješitný prohhaný zloděj k tomu, nechal rozkrást nás stár a měl by sedět i když co se týče zahraniční politiky, tak pravdu má,t, ale Putin na rozdíl od něho rozkrádání za Gorbačova a Jelcina zastavil a nastartoval prosperitu Ruska. V 68 nás obsadily tanky na základě rozkazu Ukrajince Brežněva a i v Praze to jistili Ukrajinci pod vedeníom Ukrajince Červoněnka a dnes jsou to opět Ukrajainci tak se prober tečko - Diabaolos, nnn. Hmm, člene KSČM a další tvoje nicky. Jsi tu sám, ale tužíš se , aby to vypadalo na x-lildí tvého ubohého a demagogického smýšlení.

        Putin žádný socialismus budovat nechce, jemu jde o prosperitu a tu dosáhne , protože odstřihne svět od diktátu USA a jejich petrodolaru , dnes už jen print-dolaru, aby USA za svoje giga dluhy neždímaly státy světa I JF: Kennedy se chtěl zbavit Fedu a zaplaltil to životem. Putin k tomu má Čínu a jedou v tandemu, k tomu přeiberu ty, co mají perspektivu rozvoje jako tehdy ta Čína v 70tých letech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit