Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lockdownoví fanatici by nejraději zavedli totální lockdown na celou pětiletku. Fanatičtí vyznavači rouškové věrouky nejsou schopni vnímat realitu, oni jsou v zajetí svých ireálných představ. Tyto fanatiky by probralo ze zákazového rouškového opojení už jen oznámení, že už nebudou dostávat žádnou výplatu, protože jejich restriktivní opatření mají za následek mj. i totálně vyrabovanou státní kasu. 

    • V současnosti jsou v Americe důležitější temata,než jsou roušky a to volby.

      Víte co je na tom nejsmutnější? Že máme na výběr jenom mezi těmi dvěma dědky. Někomu je to jedno, my jsme cizinci.Ale mě štve, že tahle země nenabízí víc než ty dva pitomce. To není dobrá vizitka Ameriky.“

    • josef.chmela

      Hele ty modrci. Nech si naočkovat Covid 19, po nikom nic nechtěj, někam si zalez, ať nikoho nenakazíš a klidně si chcípni pod mostem. Takového "génia" škoda nebude.

    • Karel

      Nezáviďte umělcům, hercům, OSVČ, podnikatelům, invalidním, důchodcům  a maminám(za hlídání dětí) a ostatním Pane steckisiroky že jim vláda něco dala, když nemají jiný příjem, kdyby nebyl světový průšvih s tou nemocí,  mnohem větší než hospodářská krize ve dvacátých letech, 

      jistě by byl rozpočet byl téměř vyrovnaný.

  • Budeme doufat, že se pan Blatný ze spolku Milion chvilek pro demokracii nebude courat s Faltýnkem po knajpách.

  • Karel

    Myslím si že je to chyba aby vláda místo řešení dnešních tragických událostí, ještě poslouchala mlácení prázdné slámy v parlamentu a ztratila přinejmenším den(tu dobu možná denně umře na covid tisíc lidí).

     Den kdy budeme počítat pokud se reprodukční číslo nesníží každou minutu téměř jednoho zbytečně mrtvého na covid a to počítám s tím lepším scénářem který se nastiňuje.

    Ve Španělsku jí dali čas půl roku(předpokládaná doba řádění pandemie).

    Neříkám že by opoziční poslanci neměli mít konstruktivní připomínky a pomáhat i novými návrhy zákonů ale až na pár vyjímek, jen okopávají vládě kotníky a nebo hází klacky pod nohy i novému ministrovi který místo aby se staral o nás občany musí vysvětlovat opozici některé své kroky ať již v minulosti nebo jak myslel jednoduchý matematický postup.

    Který nepochopil ani tak "zdatný" bývalý ministr financí v dobách vlády opozice.

    Zatímco my běžní občané téměř bez "vzdělání" obdaření obyčejným selským rozumem ano.  

  • Chybí tamto podstatné prosadila ten datum opozice.

    • No a co jako. Už je těch šaškáren koblihářsko Burešovských snad dost.

      • Ty Novák, že nepřidáš sám nějakou nosnou myšlenku?Prskat tady kraviny umíš.Přesně jako Hloupý Venca.S radiovkou, károvanou košilí  a gumákama. Tvoje zdejší vývary poctivé vidlácké blbosti už jsou únavné.Nicméně pokud je to maximum co jsi schopen vygenerovat, tak to se tady smeká klobouk.A na velkou už umíš chodit?

        • vanhorne

          "Přesně jako Hloupý Venca.S radiovkou"

          Ja ti okoune, videl jednoho takoveho Vencu, ten mel na hlave cervenou cepicku s napisem Silne Cesko.

      • Zajímavé že pro ty šaškárny zvedají ruce Fialové, Jurečkové či nějaká Pekarová.:D :D :D

    • josef.chmela

      Opozici se zřejmě zachtělo po 20. 11. rozvolňovat. Stejný scénář jako na jaře. Zase by to měli pražáci oslavit na K. mostě.

      • A vedla je zlodějka rohlíků Němcová z Nového Města na Moravě a to do rajonu Prahy nepatří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit