Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to profyk vogouš, dostal oRGAsmus vod polybku Miloše,eště byl z toho celej rudej *16* *16* *16* *16*
    • *16* *16* *16* *16* *1* *16* *16* *16* *16*
  • třeba takového profesionála jako nějaký Pithart. Tato politická mrtvola přesněji zdechlina se nyní naváží do Beneše - presidenta. Nechce se věřit že může někdejší jakože důvěryhodný politik ve stařecké demenci až tak hluboko upadnou. V poslední době se právě tento starý šašek vyjadřuje naprosto ke všemu. Jasně že je všem pro srandu. Otázka je - kde bere tu drzost. A ta beztak pramení z nedostatku komunikace s lidmi. Jo kdyby zašel pokecat mezi lidi - jejda to by se podivil. Jak pár poctivých českých facek dokáže narovnat světový názor.I Péťovi.
    • Ty jeho dementní nesmysly už nebere nikdo vážně,on už dávno nemá co říct a v podstatě nikdy neměl.My chceme vidět práci a výsledky,žvanilů jeho kalibru je v naší zemi až až.Jen ti staříci si to nějak neuvědomují,zasekli se mentálně ve své době.
  • http://www.spd.cz/program
    • přesně, je to on, mého srdce šampiom!!!

      https://tinyurl.com/ydatqnc6
  • Místo nepodložených blábolů, by bylo dobré argumentovat, vědí Bican!!! *8*
  • Máte-li svůj domovský mail na serverech Centrum, Atlas, nebo Volný, nejsou vám již od 15. prosince loňského roku doručovány „závadové“ maily. A ani o tom nevíte. Pošta prostě zmizí, bez jakéhokoli varování, někde mezi odesilatelem a Vámi.
    Odesilatel vidí hlášku, že mail byl úspěšně odeslán a je v klidu. Ovšem k příjemci nic nedorazí. Proto je také v klidu. Netuší, že mu někdo něco poslal. Když se pak baví s odesílatelem, trochu znejistí. Běžná mailová pošta chodí, bez problémů, tak že by pro jednou nějaká technická chybička…?
    Ne, není to chybička. Sám jsem to ověřoval. Znáte to staré pořekadlo, důvěřuj, ale prověřuj. Zdálo se mi nepravděpodobné a možná až za vlasy přitažené, že by si někdo dovolil něco takového, jako plošnou cenzuru. Vždyť by se na to, dříve či později, muselo přijít! A tak jsem vytvořil typický „závadový“ mail a odeslal jej lidem, kteří mají domovské adresy na Centrum, Atlas, nebo Volný. A výsledek se dostavil. Přesněji řečeno nedostavil. Nic jim nepřišlo!
    Úplně vidím otázku, kterou chcete vyslovit. Co je to ten „závadový“ mail? Nějaké dětské po.no? Nebo jde o něco z Islámského státu? Ne ne. Chyba lávky! Závadovým a proto cenzurovaným obsahem jsou dnes odkazy na servery české alternativy! Skutečně. Stačí do mailu vložit odkaz na článek na serveru, který se našim ideologickým strážcům nějak nelíbí, a mail tiše zmizí. Bez upozornění.

    Tak až sem jsme to dopracovali. Od 15. prosince 2017 funguje v naší zemi plošná cenzura pošty! Protože mailová korespondence je stejným přepravcem zpráv jako pošta klasická. A stejně tak požívá ochrany § 182 Trestního zákoníku. Odstavec 1, písmeno b) zde hrozí postihem až na 2 roky za neoprávněný zásah do elektronické komunikace.

    Vyzkoušejte si to sami. A sdělte vašim známým, kteří používají domovské adresy na Centrum, Atlas, nebo Volný. Na serverech, patřících (nepřekvapivě) do Bakalovy mediální stáje. Máte-li pak kontakt na svého poslance, neopomeňte se jej prosím dotázat, jak je to u nás s tou tolik proklamovanou svobodou slova. Za pár minut u mailu to stojí…
    • Teď jsem si to vyzkoušel, testovací zpráva z adresy na serveru volny normálně prošla na adresu na centrumu i na adresu na atlase. Ve zprávě byl odkaz na stránku serveru aeronet. Takže musíte hledat problém jinde. Třeba nevíte, co to je spamový filtr nebo spamový koš.
  • Ten komik - jakýsi kříženecký japončínsko bastard a profesionální politik????
    Už v tomto svém označení ukazuje co je za trubku, kterou je třeba ohnout, udělat na ní uzel a šupete-presto poslat tam kam takové pomatené žvastající h..v..o patří a kde jsou na ně zařízeni. Vždyť to nedokáže ani dostat ze sebe českou větu a bude nám tady plkat pindy o tom jak vše zařídí - d.e.b.i.l.n.í chvástající se nabod, stejné pako jako to na hradě. Ti dva si spolu s koblihářským komoušským STB-ckým konfidentem určitě výborně "rozumí".
    Jestli ten nahnědlý přivandrovalecký šašek je profesionálmí politik, tak já jsem indiánský kosmonaut.
    • bohužel standartní zhodnocení stávající situace
    • kdo Ti ublížil ?... :-(
  • Podporujeme referendum za vyhoštění Okamury
    • zákaz pedofilů a muslimů.
  • Hiroito Hiorito no Gustáv Husák byl profesionál v době okupace CCCP jak by to zvládl Hiroito no myslím si že má nahrabáno milionů z české privatizace Havla půl milionu Ukrajinců přítěž státu v pracosvní síle mafianů schází politik z řad rodilích Čechů
  • Tohoto profesionálního politika zvolilo hodně lidí. To je ten problém. A referenda podaná tímto politikem mohou být dýkou do zad celého státu.
  • TI voli rádi volí euro-voly, jen SPD nepotřebuje k tomu žádné voly, ale slušné voliče! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit