Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Něco pro EU šašky:

    Kdo tam vlastně vládne!!!

    Ti, kteří fandí„nezávislosti“ Ukrajiny, přečtěte si následující řádky.Pár faktů pro fanoušky nezávislosti Ukrajiny.1. Prezident Ukrajiny Peter Porošenko má občanství Švýcarska a Izraele.2. Starosta Kyjeva Vitalij Kličko má občanství Německa.3. Gubernátor Dněpropetrovské oblasti Beňa Kolomojskij má občanství

    Švýcarska a Izraele .4. Zástupce gubernátora Boris Filatov má občanství Izraele.Paráda na konec!!!5. Náčelník SBU (Bezpečnostní služba Ukrajiny)Valentin Nalivajčenko má občanství USA.

    ... a ministryně financí ... nejen že má občanství USA, její hlavní

    zaměstnavatel je min. financí USA !!!!!!!

  • Jasně že si Angláni poradí. Bude to asi bolestivé ale zvládli to jindy, poradí si i dnes.Jen je třeba ukázat prstem na viníka. Jasně že jsou jim žabožhrouti z Francie.Nezodpovědná banda policajtů na hranicích nezabránila africké svoloči pronikat neřízeně na ostrovy.Logicky se rozhodli raději odejít, než u sebe strpět to špinavou páchnoucí verbež , která si útlocitně říká úprchlíci. Nikdy se nezapomene jak svoloč z Afriky beztrestně útočila na kamiony ve snaze se dostat na ostrovy za každou cenu. Takže pro pár desítek bezcenných afrických darebáků opouští EU jedna z nejsilnějších ekonomik.Nikdy to svoloči nezapomeneme!

  • Miloslav

    Druhé referendum o členství v Evropské unie je podle posledního vývoje jednání týkajících se brexitu jednou možností řešení problémů spojených s vystoupením Británie z EU. Brexit ve své podstatě směřuje proti žádoucímu směru vývoje mocensko-politického uspořádání světa. V současnosti si už stále více lidí uvědomuje, že stávající mocensko-politické uspořádání světa je totálně nespravedlivé. Politický vývoj lidstva neodvratně směřuje ke vzniku globální vlády, která napraví vztahy v  odsouzeníhodné mezinárodní politice i vztahy v politice jednotlivých států. Pokud globální vláda vznikne na základě demokratických principů rozhodování, nelze proti nastolení takové světovlády nic racionálního namítat. Jedna možná cesta vzniku Globální federace, která napraví vztahy v současné mezinárodní politice i v politice jednotlivých států a nastolí trvalý mír na celé planetě, je uvedena v článku: OTEVŘENÝ DOPIS POLITICKÝM STRANÁM VE VŠECH STÁTECH SVĚTA  -  http://miloslav7.blogspot.com/2018/04/otevreny-dopis-politickym-stranam-ve.html

    Uváděný vývoj lidstva se Vám zdá nepravděpodobný? Komplexní zákonitost vývoje všeho možného i “nemožného” objasňuje: TEORIE VŠEVÝVOJE –  http://miloslav7.blogspot.com/2014/01/teorie-vsevyvoje.html Teorie se týká zákonitosti změn a vývoje všech forem existence hmoty a energie, tj. např. vývoje a změn veškeré živé i neživé přírody nebo vývoje poznání ve všech oblastech činností lidí. Teorii lze vnímat jako univerzální návod k tvůrčímu kreativnímu logickému myšlení. Každému, kdo si tuto obecnou zákonitost osvojí, usnadní její znalost řešení libovolně zvoleného problému.

    • KIMCID

      žádné druhé za rok si vzpomenou a za se bude volit?

  • O "brexitu" nebo o "Evropské Unii" by neměli vyjednávat dědkové a báby po padesátce, kteří jsou za vrcholem své intelektuální výkonnosti. 

    Ta otřesná galerie gerontů na úvodních fotkách k článku... 

  • KIMCID

    Dle fota zase trojku v žíle že Junker :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit