Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekteri starostove a jejich pribuzni vlastni pozemky, penziony, vleky , hospody a pod. Tak se nedivte, ze chteji jeste vic a bez kecani druhych. Nejaka Sumava je jim ukradena.
  • Co to má být:_
    "Zruší se zákazy rozdělávání ohňů v obcích nebo vjezdu mimo silnice"
    Cožpak se v obcích nesměl rozdělávat oheň?
    V.
    Co ten vjezd mimo silnice? Už nyní si z polí a lesů, polních cest dělají někteří "dopravní infrastrukturu", popř. tréninkové dráhy pro Enduro, motocross.
    NIKDO ze státní správy tohle NEVIDÍ! A to dostávají přidáváno horem-dolem!
  • Zákony této země nerespektují zájmy jejích obyvatel?

    Jak bolševické - ostatně, oni "zelení" chtějí jen a pouze petrifikovat ono příhraniční pásmo, vytvořené bolševikem, do kterého (v řádu stovek metrů až kilometrů od vlastní státní hranice) nikdo "nepovolaný" nesměl. Jinak riskoval přinejmenším kriminál, ne-li smrť jako "narušitel státní hranice".

    A obce na Šumavě mají o využití těchto končin své představy, které respektují zájmy obyvatel těchto obcí - m.j. i zemědělskou a lesnickou činnost.
  • Bude-li podána ústavní stížnost obcí a krajů v oblasti Šumavy, bude zajímavé sledovat
    argumentace obhájců zákona, jakož i Ústavního soudu. Pokud soud bude, jak je jeho úlohou, chránit práva občanů, verdikt by mohl zákon zrušit pro celkem jednoduchou okolnost, že ponejvíce brání vlastníkům této oblasti používat i využívat svého majetku. Většina "dosmrtných poslanců již "svá jistá" v oblastech mají, dalším již nepřejí.
    • Tak to funguje i u nás. Oblast obsazená starou garniturou a velkomožnými současnosti. Když něco, tak se povoluje stávající zástavba rozšířit na větší zastavěnou plochu. Nový územní plán zakazují píchnou rejč do země.
  • Opatření, aby měl Bakala na Modravě klid.
    • on tam stejně nejezdí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit