Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si že stačí dvě strany, malá a velká, všechny ostatní jsou zbytečné vyžírky daňových poplatníků ..

  • Tak totálně nesmyslný text jsem už dlouho nečetl. Jenom snůška nesmyslně k sobě přiřazených abstraktních pojmů, kterým většina lidí nerozumí.

    Copak - do prd.le - není konečně potřeba bojovat za základní hodnoty lidí, za zájmy této země, proti vypatlaným politikům, kteří jsou podplacení a za prachy by udělali proti lidem a zemi cokoliv? Copak to není jednoduché?

    Jsou to ve velké míře prosté pojmy, které vyjadřují něco konkrétního a užitečného, co by si tito noví "vizionáři" mohli do programu dát. 

    Hlavní však je, aby konečně začali dělat pro lidi a ne pro cizí zájmy!! 

    Když je například ten mudrlant producentem, tak bych měl velmi jednoduchý nápad, jak něco prosadit, získat při tom podporu velké části obyvatel země a přitom udělat strašně záslužnou věc - Prosadit nezávislost ČT1, vyházet celé vedení a vedení redakcí, které kolaburuje s cizími protistátními zájmy proti této zemi. To by bylo velmi užitečné. A byl by zase vyčištěn dnes totálně zas.aný mediální prostor od špíny.

    NE TO PLÁCÁNÍ O NIČEM!!!

    • Dokázal byste nastínit, jak zvenčí prosadit cokoli v organizaci, která patří sama sobě a občané jsou nuceni platit jí za pouhou existenci zákonem vycházejícím ze středověkého feudálního principu?

      Dokáži najít jen jednu možnost: zrušit příčinu. Tedy koncesionářskou povinnost.

      Druhá možnost, která napadne asi každého, tedy privatizovat ČT, je bez zrušení koncesionářské povinnosti horší než nynější stav. 

  • Nechápu proč máme politické strany? Proč nejsou ve sněmovně individuální osobnosti sami za sebe s plnou trestní odpovědností vůči svým sponzorům a zaměstnavatelům Občanům?

    Anebo spíše to chápu velmi dobře. Stranický systém je systém iluze a manipulace. Zatímco u individuálních osobností bez imunity by každý dal pozor jak kvalitnímu jedinci dá hlas, a co ten dotyčný reprezentant dělá, ve stranické sektě se v davu ztratí hlupáci a kariéristé kteří slibem za anonymitu, beztrestnost a snadný výdělek, poslouží jako "kápa" kteří své nestranické voliče pomáhají udržovat svým šéfům na uzdě. Je to jako v koncentráku, Esesáci vybrali z vězňů "kápa" kteří jim pomáhali udržovat v táboře pořádek a dozor nad ostatními vězni. Ve straně nemusí být kvalitní lidé, naopak čím více hlupáků toužících po moci a majetku a ochotných za osobní výhody podusit nestraníky, tím lépe pro "šéfy". A jak situace ve světě dlouhodobě ukazuje, stranický režim evidentně nefunguje, nebo spíš "funguje" až příliš dobře. 

    Úkolem stran není problémy ve státě  řešit, NÝBRŽ VYTVÁŘET!!!!

    • vanhorne

      "vůči svým sponzorům a zaměstnavatelům Občanům?"

      Kdyz je ten zamestnavatel tak hloupy a liny, ze se nestara co jeho zamestnanci tropi za alotria, tak ma co mu patri.

      • Nevšiml jsem si, že by se zaměstnavatele někdo ptal, zda stojí o stranický režim. Pokud vím, byl mu vnucen s tvrzením, že prý údajně je to to nejlepší na světě. A jak konkrétně může zaměstnavatel kontrolovat své zaměstnance?

  • Základem úspěšné, parlamentní politiky..,pak teprve i nástup do sněmovny s.r.o..,začíná postupně a hlavně na komunální politice,..aby tím teprve vznikl "příběh" a možnost i oslovit větší část voličů.,na základě výsledků.. co je buď zvolí a nebo nezvolí..Tzv.rychlokvašky.,co se hned vidí nejraději ve sněmovně s.r.o a nemají zatím ani tzv příběhy a legendu za mnoho let v komunální politice, podnikání atd..nemají v podstatě šanci..oni vlastně nabízí jen obecné vize ve stylu..pokus omyl a mezitím uvidíme..Tyhle strany., obyčejně nemají dlouhého trvání..

  • MirekB

    Když někomu nevoní užitečná práce, tak se dá na luxusně placenou politickou dráhu. A žvaněním se nic zkazit nedá. Vítej v megagobloku, Šterne.

  • Co je to zase za šašky? Určitě další blbí havloidi!

    • Ne - noví kumulové...

  • Spíš bychom potřebovali někoho takového jako byl král český a císař římský Karel, toho jména IV. Jeho jméno znají i za oceánem.

    No ale když můžeme mít v parlamentu partaj, která je ze zákona organisací zločinnou a zavrženíhodnou a také "hnutí" hrabošů a "bývalých" členů uvedené partaje, kteří koblihami a hloupými kecy, že bude lip zblbli ve volbách stádo těch méně soudných...

    • MirekB

      A to mají lidi volit strany, které slibují "Bude hůř"? To tu už bylo a ty strany to splnily dokonale.  Bylo hůř.

      Ovšem, jsou výjimky - těm dal Havel a Klaus milost. A proto také neplatí zákon o prokazování původu majetku se zpětnou platností.

      • Někteří z diskutujících si jistě pamatují Václava Klause a jeho utahování opasků s tím, že lépe bude až potom. Prvá polovina jeho these došla naplnění, opasky nám byly utaženy. Nu, nyní se našel někdo, kdo slíbil realizaci kýžené druhé poloviny these.

      • vanhorne

        " které slibují "Bude hůř"?"

        Kobliha s heslem " Bude lip", to je to prave lizatko.

        • KIMCID

          ono je špatně? oni se tu zapalují auta v ulicích?

    • KIMCID

      Kafemlejnek

  • Jan Štern & spol. prokázali, že jsou nevolitelní. Jejich vize mají jasné drábkovsko-macronovské kontury. Tedy jsou vyjádřením mixu gaunerství, demagogie a asociálnosti. Pokusy o nastolení e-totality odmítám.
  • KIMCID

    Parta hic práce nic :D

    • A to ještě parťáci ze skutečné party hic by se mohli cítit uraženi s tím, že jsou srovnáváni s tlupou Štern & spol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit