Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • my máme tak blbou armádu, že ta nechá postavit letadlovou loď na lipně
    • I na Lipně by se mohla jmenovat milouš
    • 0
  • ty jsi obyčejný Rudyn Hrebeňár. Po dlouhém dlouhé distancu jsi tady zas parazitem. Ty obyčejný malý šedivý skřet Z Lidické 1332, Ostrov. Co má na dveřích "německá překladatelská agentura".
  • Na té malé Zemičce je 7,5 miliardy homo prý "sapiens" a ještě jednou "sapiens" a množí se stále víc. Drancují přírodu, lesy, způsobují oteplování atmosféry, tání ledovců, zvedání hladiny moří a zaplavování pobřeží, zamořují přírodu všelijakým svinstvem, které vyhrabávají ze země nebo sami vyrábějí (plasty) a přitom se mezi sebou stále perou a vymýšlejí zařízení jak zabít co nejvíc jiných živých tvorů. A jak to dopadne? Každá akce vyvolává reakci a tak si Gaia s tím homo prý 2x sapiens poradí... A pak jich zbude jenom pár a budou si někde v jeskyni při ohni vyprávět legendy o tom, že lidé se postavili proti bohům a chtěli poroučet větru, dešti a bohové je za to potrestali...
  • Takhle při mírových manévrech vypadá neporazitelně, ale v reálném boji budou nasazeny zbraně, které jí vypnou veškeré elektronické systémy.

    Neodstartuje jediné letadlo, nepůjdou radary a protiraketové systémy.

    Celou tu nádheru potom bude snadné torpédovat nebo zničit klasickým dělostřelectvem hladinové lodi či leteckým útokem nebo raketami.

    Američané si to nedávno zrovna na moři užili při simulovaném útoku ruského letadla - monitory pozhasínaly a byli v riti.
    • A teď, při agresi NATO proti Sýrii, si Rusové stejným způsobem pohráli s frantíkama, těm nevyletěla ani jedna rachejtle!
      • Kradeš nicky, troubo. Kdyby Puťka něco takového měl, proč to nepoužil proti IS? Jenže on má jen klasiku - třeba Buk k sestřelení civilního letadla ...
    • Ale běž, ty kecko! Jestli myslíš tohle: http://www.armadninoviny.cz/ruska-stihacka-su-24-u-americkeho-torpedoborce-uss-donald-cook.html , tak Rusko se nijak nevyjádřilo, jen propagandistické weby typu Sputniku, začaly opěvovat Putinovy tajné zbraně. Podobně se tajnými zbraněmi oháněl putinův kolega diktátor, když mu teklo do bot.
      By mě fakt zajímalo, jestlis na té lodi byl, když víš takové podrobnosti, třeba o monitorech *1* *1* *1*
  • ty jsi obyčejný Rudyn Hrebeňár. Po dlouhém dlouhé distancu jsi tady zas parazitem. Ty obyčejný malý šedivý skřet Z Lidické 1332, Ostrov. Co má na dveřích "německá překladatelská agentura".
    • 0
  • banderovští ukrajinci pod velením teroristických NATO vraždí na ukrajině civilisty, nikomu to nevadí, kde jsou ožralí kalouskové?
  • Jinak ten homo, prý dvakrát "sapiens" se přemnožil, těch 8,5 miliardy je moc a škodí Přírodě a narušuje přírodní rovnováhu. A tak se Příroda stará, aby se ta smečka zredukovala na přijatelnou míru; proto tolik stoupá agresivita těch "sapientů".
  • Náš státeček nemá ani letadlovou lodičku, ale nemá žádnou námořní lodičku, přitom naši politici si hrají na pupek světa nad který není a přitom jedna 7 tisícina na planetě je náš státeček, kdejaký politik by nejraději do všeho kecal a žvanil. Naši zákonodárci nám upravují zákony, že se nedá již ani svobodně dýchat. Nic neznamenáme prostě nic!!!!!!! Jsme menší než blecha na povrchu těla.
  • srbové sestavují tým na vyšetření následků bombardování NATO na lidi a používání munice s ochuzeným uranem,takové svinstvo mohlo použít jedině NATO, Srbsko potom požene tuto teroristickou organizaci před mezinárodní soud, NATO už si myslelo jak bude Srbsko součástí tohoto vraždícího spolku, vraždění posvětit a omluvil i náš zerzavý chrchla vrah srbských dětí, majitel laviček,véna Ruzyně
    • Rudé zrůdy by si měly vážit památky V. Havla. Jednak proto, že ve slušné společnosti platí "o mrtvých jen dobře" a pak také pro jeho heslo "nejsme jako oni" místo hlásání "rudé bestie na kandelábry" jak by se dělo všude jinde.
      • Nejsem rudý a Havla si nevážím.Občan Havel viděl na vládě komunistu vše špatné.Dokázal o tom psát a dělat divadelní hry.Ale když byl prezident už neviděl a dělal že nevidí jak jeho kamarádi z disentu rozkrádají tento stát.A nenapsal ani neudělal o tom jedinou hru.
    • Titovi se dařilo udržet v Jugoslávii jistou svobodu a demokracii. A vědělo se, že po jeho smrti se Srb Milošević pokusí "posrbštit" celou Jugoslávii, tj. včetně Slovinska a Chorvatska a zavést tam diktaturu a přimknout se k CCCP. K tomu pokusu skutečně došlo, ale NATO včas vojensky zasáhlo a zločinec Milošević skončil před soudem. Vojenská síla Srbska byla zničena. Nebylo to ale jak to dělali Rusové v Čečensku, Abcházii, Osetii... kdy bombardovali šmahem všechno co stálo a povraždili vše co se hýbalo. Naopak v bývalé Jugoslávii se NATO cíleně zaměřilo pouze na vojenské objekty v rukách Miloševićových sloužících, a to tak, aby byly minimální ztráty na civilních objektech nebo dokonce civilistech. Tomu se říká "humanitární bombardování". Ovšem stoupenci ruského bezuzdného ničení a vraždění civilistů ten termín neznají a zesměšňují ho.
    • Myslíš to bombardování Srbských vojenských cílů, které za ČR schválil soc-dem ministr Kavan (krycí jméno StB Kato) ve vládě Miloše Zemana? Havel tohle nerozhodoval, jenže to se putinovým politrukům nehodí, tak si historii klidně překroutí (po Zemanovsku ohnou) *15*
  • tady není místo pro tebe Rudyna Hrebeňára zparchantělého šedivého skřeta z Ostrova, Lidická 1332.
    • 0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit