Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lze snad čekat něcvo jiného od rusáckých podlých sviní??? No nelze, že ano vlastizrádná rusofilní filcko zemane!!!
    Sviním se za přirovnání k něčemu tak odpornému jako je rusák omlouvám. Každá i ta nejšpinavější sviňucha je na rozdíl od rusáckých vředů užitečná.
  • Teď už víme, proč zeman pověřil BIS. měl dopředu informace od putina *12*
    • Utíkej se dívat na kreslené pohádky trapáku z tichcalidohuby.ua
  • Problém je v tom, že Rex Tillerson nedisponuje žádným mandátem pro zlepšení vztahů s Ruskem jako takovým, protože spolupráce v Sýrii nebo koncept řešení krize na Ukrajině představují jenom dílčí problémy, které nemají vliv na hlubší symetrii vztahů mezi oběma jadernými mocnostmi. Jakákoliv forma spolupráce bude nejen sabotována ve Washingtonu tamní bažinou a Deep State, ale pokud tato spolupráce přinese Rusku nějaké výhody, bude to v USA použito jako munice pro impeachment Donalda Trumpa nebo pro odvolání Rexe Tillersona. Protože Rusko nesmí mít z ničeho žádný profit a žádný americký politik nesmí dopustit, aby jeho konáním nebo naopak nekonáním získalo Rusko profit na úkor USA, amerických zájmů. Toto zaznělo v kongresu z úst Tima Ryana, demokratického kongresmana za Ohio, který toto pronesl během rozpravy před schválením protiruských sankcí.
  • Spojené státy svými sankcemi proti Rusku, které zasahují i evropské firmy a dodávky ruského plynu do Evropy, de facto vyhlásily Ruské federaci válku. Na americké straně je psychóza a rusofobie dohnána do takového extrému, jaký nebyl k vidění ani v dobách Studené války. Naprosté šílenství a hysterie s protiruskou tématikou ovládá veškerá americká mainstreamová média, zcela ovládla republikánské i demokratické kongresmany a senátory, kteří vidí ve svém vlastním prezidentovi Rusa, nebo přinejmenším pro Rusko pracujícího prezidenta. V této chvíli je jasné, že všechny kroky, které kongres a tzv. washingtonský Deep State činí, vedou k neodvratné konfrontaci s Ruskem, které má být izolováno od zbytku Evropy. Vrátil jsem se nedávno z USA a potvrzuji,že není americký TV kanál, kde by se nemasírovalo proti Rusku. Jest-li se však Trump bojí Kima o to víc by se měl bát Putina.
  • Paul Craig Roberts, bývalý náměstek a poradce amerického ministra financí ve vládě Ronalda Reagana, který je předsedou Institutu pro politickou ekonomii, poskytl zásadní rozhovor americké pobočce ruské televize RT, ve kterém varoval Rusko před bludem, za kterým se v poslední době ruská administrativa hnala v naději na normalizaci vztahů s USA pod vládou Donalda Trumpa. Roberts varoval Rusko, aby se probudilo a pochopilo, že v americkém kongresu není už nikdo, kdo by chtěl normalizaci vztahů s Ruskem a sankční zákon proti Rusku, který kongres přijal téměř jednomyslně, navíc odebral americkému prezidentovi právo na rušení již přijatých sankcí proti Rusku. Jinými slovy, Donald Trump je ve vztahu normalizace vztahů s Ruskem už definitivně odepsán, protože americký kongres dovolí Trumpovi jen takovou spolupráci s Ruskem, která bude vyhovovat americkému vojensko-bezpečnostnímu komplexu a také americké energetické lobby.
  • Artyčok má významné místo v sudetské kuchyni ala vařila kočička Kalousek a pejsek kníže demokracii dle kuchařky jůesej.
    • Trapné a zoufalé soudruhu BTW.
  • Je naprosto evidentní, že novičok pochází z Ruska, Trapné bláboly jen zdržují a snaží se zmást veřejnost stejně, jako to bylo v případě Krymu, nebo Ukrajiny, kdy gay Putin a jeho blázínek Miloš Zeman tvrdili, že tam nejsou žádní ruští vojáci. Ha,ha,ha,hi,hi,hi




    novičok byl v GB jen na dovolené tak co má být? *1*
  • zeman dobře ví, že se tady novičokem zabývali naši výzkumníci. Myslím, že bychom se měli moskvě omluvit, že jsme jim ho tady pro ně vyrobili :-)))))
  • Jen si tak blábolím, prášky ještě nezabraly!
    Pa Simča Křenková, už sem vůbec nechodím!
  • Je příznačné, jak se strany CCCP a jeho nohsledů je snaha odvést pozornost vykládáním, že "ostatní také kradou". Samozřejmě, že výzkum nervově paralytických látek je součástí normálního výzkumu už proto, že jinde se vyrábí za účelem zneužití. Popírat to je totéž jako očerňovat někoho, kdo zkoumá vhodné druhy ocelí na výrobu nožů, vždyť nožem lze přece zabíjet.
    Je třeba se ptát "Cui bono?" (komu to prospěje?). Proč by ČR měla organisovat vraždu RUSKÉHO agenta v Anglii? Nebo jsou naše tajné služby stále řízeny z Moskvy?
    • hňupe vygumovaný, kdo řekl, že jsme organizovali nějakou vraždu, rusové řekli, že u nás byla výroba tohoto jedu, nic víc, a já si myslím, že jsme ho mohli v rámci solidarity, jak říká babiš, klidně předat, anebo jsme o tom vůbec nevěděli, vždyť si tady američani dělají co chtějí
      • blbe zemanoidní, všechny laboratoře jsou pod takový dozorem, že si tam ani neuvaříš kafe, bez toho, aby o tom nevědělo ministerstvo a mezinárodní dozorové organizace, včetně blbů v Rusku, natož tam připravovat nějakou ruskou majdu, jako je novičok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit