Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ony weby asi stály stejně s onou kopou ruských agentů se samopaly za zády amerických voličů a nutili je volit Trumpha. Jinak si to asi člověk nemůže vyložit. A nebo by musel ony amíky považovat za imbecilní a nesvéprávná individua.....

  • Trumph je totiž pragmatik. A ví, že s Rusy i Číňany musí jednat jako rovný s rovným. A ty jeho sankční akce jsou jen prubířským kamenem, kam až může zajít. A ví, že ony války jsou největším žroutem financí (což bohužel vědí i oni armádní supové). Budoucnost totiž ukáže víc. 

  • pavel.zajda.7

    To, že amrdólský weby lžou ví ve světě každej, proto podporuji Pana Putina i Pana Zemana, jen ti dokáží vzdorovat lžím tzv. "novinářů" !

  • Podle článku, k němuž se diskuse váže, objevil Adam Entous, že Rusové použili k ovlivnění presidentských voleb v USA falešné účty na Facebooku a Twitteru. To ale nejsou ruské lživé weby - snad pouze pro vás. Dále to poněkud nabourává dosavadní tvrzení o angažovanosti ruských hackerů, tito se patrně vytvářením účtů na sociálních sítích nezabývají. Mimochodem, tvrzení o ovlivňování českých presidentských voleb činností ruských hackerů projevující se šířením nenávistných komentářů na sociálních sítích, jsem poprvé slyšel od člena Drahošova volebního teamu.

    Ing.  Miloš Zeman byl zvolen presidentem přes úděsně masivní protizemanovskou kampaň, které jsem byl svědkem, v kombinaci s volbou nevhodného protikandidáta - je záhadou (řečnický obrat, samozřejmě to za záhadu nepovažuji), proč "demokratický blok" nedokázal postavit zvolitelného člověka, musí mít strašlivou personální nouzi, nejméně na úrovni firmy ANO.


  • pavel.zajda.7
    To, že Trump vděčí za své zvolení ruským lživým webům a Putinovi, ví určitě v USA všichni. Stejně tak u nás vědí všichni, že ten ožrala, který straší dnes na Hradě, musí být za své zvolení opět vděčný Putinovi, proto se chová jako ruský kolaborant.
  • Investigativní novinář objevil, že Rusové používali Facebook a Twitter k ovlivnění voleb v USA. Pokud je to pravda, je to skutečně děsivá zpráva o inteligenci ovlivněných. Zejména vezmeme-li v úvahu tamější volební  systém.

  • Obcan.Havel

    Hahaha, seriózní média v jůesesej, to je sci-fi, stejně tak je píčovina tvrdit, že Tischcali je taky seriózní médium, hahaha

  • KIMCID

    No a? Kontaktoval je přímo Trump? Ne tak že celá debata o ouně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit