Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po volbach se na ty 2 kalousky moji znami od policie pekne zblizka podivaji. ted jeste vladnou a delaj si co chteji. ale brzo na ne dojde.
  • Trojkoaliční zločinci volby p r o s e r o u na celé čáře *2*
  • Ne *12* ve státních úřadech = pra se to je pracující senior přesněji *12* u koryta za Vaše daně chrochtající a dříve komunista to je jako dříve cikán *11*
  • Prosím, nestrašte čápa žábou před volbami, nebo na vás podám žalobu, děkuji, pitom-i.
  • myslím že podobné "prognozy jsou nefír. Správn by neměli být lidé takto v den voleb prezentování....měla by za tío býát pokuta jak mraky ale....
    • taky Fischer hlídá svoje vovce - bankéře z Islandu hnali ..
  • Předpokládám, že je vám všem jasné, že ani tyhle volby nic nevyřeší. Kdyby měly volby takovou moc (něco změnit) tak by už dávno byly zakázány. Ale volit je třeba jít, to jo.
    • Tupci si neuvědomují, že toto jsou pouze krajské, tedy komunální volby. Pokud se tam dostanou komunisti nebo převlečení komunisti (ČSSDKSČ) tak budu muset zachovat vládní politiku nebo se zcela znemožní.
      • chtěl jsi snad napsat převlečení komunisté ODS......
        • Mám dojem, že převlečení komunisté z ODS tam jsou nyní......
    • To souhlasím, jenom dodneška neumím porozumět, na co ty "svobodné volby" vlastně lidé chtěli a dělali kvůli tomu v listopadu takové kravály... Zatím jsem jenom pochopil, že šlo o umělé protilidové povstání, v němž si lidé sami vybrali do čela největší zločince a lumpy, které tato země zrodila...a lidé si sami to povstání přáli...
      • Ke svobodným volbám nám chybí OBČANÉ. Zatím převládá stádo, kterému stačí zamávat buřtem před čenichem a volí stále stejné rudé gaunery.
  • Dneska jak jsem vozil vnučku po parku, tak jsem si vzpomněl jak kdysi moje máti jela do lázni na křižek. Odjela vlakem do Karlových Varů a já si pamatuju, že vařil táta a doma mi bylo i smutno - bo jsem měl tak kolem 5-6 roku. Pochopitelně měla mamka po tu dobu nemocenskou a v lázních nic neplatila. Největši haló bylo, že když se vratila, tak ji v práci na ROH proplatili listky na vlak do těch Varů. Tak se chovali komuniste k pracujícím lidem. Ani otec, ani matka a ni já jsme nikdy nebyli v žádné straně. Zítra jdu volit a mám celkem jasno koho...
    • Komunisti se po válce zmocnili země bohatší než Švýcarsko, tak se tak mohli chovat. Za půlstoletí svého tureckého, pardon, mongolsko tatarského "hospodaření" to už není možné. Mohl bys mi říci, kde by na to komunisti vzali, když za své vlády všechno prošustrovali?
      • Jseš normální lhář !!!
      • kecáš... neboi snad nevíš jak byla země po válce zničená... co všechno se postavilo... přehrady, elektrárny,,, zavedla se elektřina...
        Něvěř novinářům a blbečkům co si myslí ža všechno co tu je už bylo před válkou... kecym, kecy, kecy....
        • V zemi po válce chyběly potraviny a ošacení, protože se to za války dodávalo přednostně na frontu. Západní země, hlavně USA nám po válce v tomto směru poskytla v rámci UNRA pomoc. A nabízeli nám Marshalům plán, v jehož rámci se podařilo vytvořit v rozbombardovaném západním Německu hospodářský zázrak. Jenomže jeho přijetí zabránilo Rusko, které nás považovalo za své dobyté území... Přehrady, elektrárny, rozvod elektřiny, stavba domů, to se dělo i jinde, to je normální rozvoj a pokrok. Ty doby mám ještě v paměti...
      • nemohli zmocnit země bohatší než Švýcarsko, poněvadž tu žádná taková nebyla. Švýcarsko mělo zlaté rezervy. Naše zlaté rezervy ukradli částečně nacisté a částečně Angličané kteří zaně našim letcům prodávali výstroj a výzbroj aby naši piloti mohli padnout při obraně Anglie hrdinnou smrtí. Něco málo zlata se nám vrátilo po válce. Švýcarsko nebylo bombardováno a i za války se rozvíjelo. Československo poznalo válečné operace byť v menší míře než například Rusko. Československý průmysl byl ždímán a decimován nacisty. Proto srovnání Československa a Švýcarska pokulhává a je jen výplodem duševně chorého mozku. Komunisté ukradli po válce to co po nacistech zbylo a z toho dokázali jakžtakž čtyřicet let žít. Modrá chátra převzala zemi bez dluhů a v relativně dobrém stavu a za pouhých dvacet let, poloviční dobu než komunisté ji přivedla na pokraj bankrotu. Toť holá fakta.....
        • Vím dobře co říkám. ČSR před válkou patřila mezi přední vyspělé země. Nacisti dále rozvíjeli průmysl, byť v orientaci na potřeby války, ale také věděli, že potřebují pracovní síly, které se musí najíst mají-li pracovat. Válečná fronta se nám vyhnula, takže škody byly minimální. Měli jsme bohaté zásoby kvalitního černého uhlí a obrovské zásoby uranové rudy, kterou si přivlastnili Rusové jako válečnou kořist (?!). Tři miliony (celá tetina) německy mluvících Čechoslováků byla okradena a vyhnána ze země a jejich majetek rozkradla lůza RG (revoluční gardy, nazývaná správněji rabovací gardy), A do jejich do té doby prosperujících hospodářství v pohraničí se nastěhovali cikáni, kteří devastaci dokončili. Výzbroj a výstroj pro naše letce v Anglii si objednala naše exilová vláda v čele s Benešem a tak dodavatelé logicky chtěli úhradu od těch, kdo si to objednali. Zda po pádu komunismu byla naše zem bez dluhů, o tom lze pochybovat. Za komunismu nefungovala objektivní ekonomika, ale propaganda o "úspěších budování socialismu", i když i na toaletní papír a dámské vložky se stála fronta... Ta modrá chátra, to je ve skutečnosti rudá chátra v modrých převlecích, která si po r. 1989 "rozprivatizovala", správně rozkradla co ještě zbylo. A z velké části prohospodařila a rozkradla i těch 700 miliard, které jsme dostali nebo mohli dostat z Evropských fondů. Takže co komunisté nedokázala zdevastovat za půlstoletí své přímé vlády, to dokázali dokončit v modrých a oranžových rádoby "demokratických" převlecích. Je třeba vážit slova o tom co je jen výplodem duševně chorého mozku.Toť holá fakta.....
  • Pro Peppone.Pokud by se komunisté spojili s tak lumpáckou stranou,jako je ČSSD,tak to hodně rychle skončí zlinčováním komunistů v ulicích:Straníci ČSSD by ještě více kradli a pak to navíc ještě svedli na komunisty.Pak by se ČSSD,podle hesla,:"darebák či hrdina,my jsme jedna rodina",sčuchla s pravicí.A obyčejný český blb by zase koukal jako blb.Komunisté potřebují vykopat takové lumpy,jako je Ransdorf a Filip od koryt.Dát do vedení slušné lidi s poctivým levicovým programem.Pak nebudou komunisté,k tomu,aby zde vládli nuceni se s nikým spolčovat.Za to,že komunisté nebyli schopni ,za celých dvaadvacet roků si dát do vedení slušné lidi,by každý komunista zasloužil katovskou sekerou po hubě.Pouze těží z dobré pověsti těch komunistů,kteří dokázali čtyřicet roků vládnout bez zadlužování této země.A zvedat ruku na nějaké štědré dotace pro solární energii,by tehdejší komunisty ani nenapadlo.Chce to od komunistů mimořádný sjezd.Tam vyjkopat všechny svoje lumpy od koryt a mají pro budoucnost,v této zemi,vyhráno.Pokud to neudělají tak se stávajícími lumpy u koryt,čeká komunisty linč,jako první.
  • Zrušit Bohumínsku smlouvu spojit se s komunisty a LEV 21. A všichni společně ty buržoazní zločince vypráskat a pozavírat. To je jasná volba.
    Pryč s lidskými hyenami - pryč s pravicí !!!!
    Pravičku používat jen na užitečné věci a na vytírání prxele.
    Člověče - zbav se strachu a shoď otrocké okovy! Právo a moc patří lidu!!!
    • Bože jste tak naivní anebo hloupý ? lidu a právu moc nikdy nepatřila a patřit nebude. Vládu vždy vykonává malá skupinka vychcánků která se zaštituje právě vaším lidem. Když vzbouřenci proti Leninově diktatuře vytáhli do boje s hesly komunistů z roku 1917 půdu a chléb byli nemilosrdně potlačeni a označeni za zrádce revoluce. komické že ? vládu vykonávala úzká skupinka kádrů KSSS s prebendami jménem lidu který musel držet hubu a krok.
      V této zemi žádná pravice ani skurtečné západní hodnoty nejsou jelikož na kapitalisty si hrají kariéristé z ksč kteří převlékli kabáty po listopadové frašce. Takže se tu nevybudovala klasická společnost a práva ale právě ten váš proklínaný mafiánský kapitalismus.
      • A máte jinou možnost? To chcete, aby nepřetržitě tahle zlodějská pakáž? Jak se jich zbavíte? Dávat hlas alý, a neznámým stranám je vyhozený hlas. A pravičákům hlas nedám. Nechci se nechat okrádat a ztratit veškerá práva - zejména lidská, kde je jako to prvé nejzakladnější právo je - kje právo nažit.
        A pravičáci udělali např. ze zdravotnictví kšeft. Nebudu hovořit o dalších porušování tohoto práva a dalších lidských práv. To je jen jeden příklad za všechny.
        V České republice jsou potlačována všechna lidská práva. Běžte bod za bodem a sami se přesvěčte.
        • Právě proto je jediným řešením změna polistopadového systému a nahrazení jiným. Při současném stavu totiž máte jen výběr jak správně uvádíte jen mezi menším a větším zlem.
          komunisté nad 50 procent nikdy nezískají a v koalici nebo izolovaní v opozici s 15 procenty svázáni ústavním polistopadovým systémem opravdu nic nezmění na bordelu který tu je.
          Kdyby jsme se my nespokojení lidé s tímto svinčíkem zleva i zprava daly dohromady a sešli se v Praze tak už je to síla. Všude kolem se protestuje v ulicích a dochází k potyčkám s provládními složkami. Je jen naší ostudou že nedokážeme společně jít a ty naše společensky shnilé vody rozhoupat.
  • Tato všeho schopná banda vládní koalice se musela znechutit každému slušnému člověku ale je pravda že hlasy nespokojených padají do klína soc. dem a ksčm zcela zdarma a v podstatě za nic. Soc. dem má skandály a kmotry jako všichni ostatní takže řeči o morálce a slušnosti z její strany jsou výsměchem. ksčm má v čele zcela nevýrazné figury kteří těží ze vzpomínek na předlistopadovou zaměstnanost a různé výhody pro lidi. Jenže tyto časy se už nikdy nevrátí a představa že se zvolí KS a bude dobře je ve zdejším rozprodaném a rozkradeném státě čirou utopií. Prostě vlevo i vpravo je to jeden velký hnus a beznadějnou situaci ve které naše země je nezmění žádné volby ale radikální změna tohoto zločiného systému.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit