Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Ono když si pak uvědomíte, že jsou novináři a novináři, tak se vlastně nedivte. Já sám čtu jen to, co sám chci a jsem docela rád za internet, kde má člověk snadný přístup k více názorům a na událost si tak prostřednictvím několika zdrojů udělá jasný názor. Ale stejně se snažím média moc nesledovat. To raději knížky. Moje knižní databáze je poměrně obsáhlá a čtení mě fakt moc baví. :) 

  • To je potroublý název článku. Tak drtivá většina "novinářů" lže, masíruje a překrucuje. Ale mohou za to čtenáři. Zejména v tomto "s prominutím" státě. Pisálkové u nás jsou placeni cizáky včetně těmi z naší vlády štvou a vymýšlejí si až se Sahara zelená. Ostatně základní princi této společnosti je lež a pokrytectví. Přišlo to k nám až po převratu z poza té louže slující Atlantik.
  • článek........Čech který uchoval zaniklý svět: u nás ho přitom téměř nikdo nezná

    text.........Braide pemegare neboli dobrý běloch, jak kdysi Vladimíra Kozáka (1897 až 1979) pojmenovali indiáni z kmene Bororo, se narodil 19. dubna roku 1897 v Bystřici pod Hostýnem, malebném moravském městě na úpatí Hostýnských vrchů.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    novináři si stěžují na údajné omezování své svobody čtenáři. Vždyť ti pisálkové sami sebe ve svém článku usvědčují ze lži......a tak je to i například ve vztahu k Rusku či jiné články....
  • objektivní novináři v Česku nejsou...ani jeden.Jsou to jen samolibí narcisové prosazující ve většině případů jen a pouze svůj subjektivní pohled na věc či dobře zaplacený názor veřejnosprávní správy,která jim přesně nadiktuje,jak o dané věci psát.Z toho plyne jednoduchý závěr-takovéto novináře nepotřebujeme,na neobjektivné zpravodajství není nikdo zvědavý.Sledováním událostí si každý udělá svůj názor sám *1*
  • s jiným názorem. Mnohokrát jsem díky novým informacím změnil svůj pohled na věc. Co mi ale silně vadí jsou vědomé lži a cílené mystyfikace. To se svobodou projevu nemá nic společného.
  • Existuje už jen hrstka novinářů, kteří píší hodnotné články, které přinutí člověka zamyslet se a nabídnou pohled na obě strany mince.
    Pak jsou tu pisálci,kteří zkopírují zprávu ze zahraničního serveru, vloží do Google translateru a nemají ani tu slušnost vůči čtěnáři si článek po "sobě" přečíst, opravit věcnost textu a pravopisné chyby.
    Bohužel, většinou lze narazit na hrubku už v prvním odstavci, jakou hodnotu asi může mít článek, co zkopíroval někdo, kdo neumí základy našeho jazyka?
    Nechali byste se operovat od chirurga, co prolezl školu s odřenýma ušima?
    Šli byste ke kadeřnici, která má obě ruce levé?
    Proč tedy máme číst články přeložené (ne napsané) lidmi, kteří stěží vychodili základní školu?

    Je o to větší radost najít hodnotný článek od kvalitního autora, bohužel je to už vcelku vzácné.
  • Jsou skuteční žurnalisté, co umí svoji práci, dovedou tomu dát profesionální maximum a výsledek i za cenu problémů s "protistranou".,kteří chodí skutečně se svojí kůží na trh i pod plným autorským jménem, kterých je však malá menšina., jejich články jsou čtené, kvalitní, vedoucí k dalšímu rozboru, přemýšlení a tím i k diskuzi ,co má opravdu smysl..a pak ta jiná část., většinou těch průměrných, co jsou tak nějak rádi, že mají vůbec práci, byť zakázkovou, bez možnosti kreativně napsat to, co by napsat možná i po pravdě chtěli, včetně svého rukopisu, zcela odlišného od zadané "zakázky či zákazníka", ale prostě nemohou., protože se nějak chtějí živit i mít výplatu a pak vyložení presstituti, co nemají s žurnalistikou vůbec nic společného, protože ti mají žaludek napsat o komkoliv, cokoliv i kdykoliv, hlavně když jsou vidět a neváhají jít ani do tvrdého bulváru i vyložené žumpy jako žoldáci pod kýmkoliv..To jsou hlavně ti, co z žurnalistiky udělali špínu, jak pro čtenáře tak i pro názory diskutující...
  • NOVINÁŘ je ohroženej druh, prakticky už vyhynulej, jediný co zbylo jsou tupoblbí škrabálci - viz třeba Tiscali!!!


    PCHE !!!
  • Myslíte, že do diskusí nezasahují? Na všech servrech, kde je povolena diskuse většina těch otravných trollujících nicků jsou skrytí zaměstnanci servru. Píšou do diskuse pod svými články kolikrát naprosté 3,14čoviny aby si zvýšili tzv. čtivost. Zpravodajské servry závislé na financování z reklam se totiž potácejí na hranici rentability, protože lidé ty jejich lži přestávají číst a nečtené médium je nezajímavé pro inzerenty. O věcnou diskusi jim tady vůbec nejde, ta je nežádoucí a za nepohodlný názor s argumenty vyvracejícími jejich výblitky vás ještě smažou.
  • " Hulváti a sprosťáci se svými komentáři prostě fungují bezmála stejně účinně, jako státem řízená cenzura."
    .
    Ano, tento trend v médiích sleduji již delší dobu. Právě proto si téměř žádný novinář nedovolil napsat něco negativního vůči nelegálním migrantům nebo pozitivního vůči Trumpovi. Pokud někdo projevil jen náznak, byl ihned sluníčkovou kavárnou dehonestován jako nenávistný xenofob a rasista. Novináři tak rychle zjistili, že se musí psát tak, jak vyžaduje sluníčková Evropa, pokud chce mít klid. Bohužel takhle dopadla kdysi nezávislá novinařina. :-(
  • doporucuji film Spotlight tak se dela novinarina a ne to opisovani CTK a clanky na podporu EU idealu
  • Opět zadaný požadováný výsledek. Jak u agentur, tak novinářů.
    A stačilo by psát pravdu a né zadanou ideologickou práci.
  • Domnívám se, že i redakce Tiscali by prospělo, kdyby se autoři článku občas podíleli na diskuzi a pokoušeli se svá tvrzení doložit objektivními argumenty, ne pouze osobními dojmy v podobě slohové práce.
  • Hovinařina .
  • Takže vlastně cenzurovat diskusi pod článkem chce odvahu. A novinář co nálepkuje, neuvádí žádné zdroje ale i bez nich vynáší ostré soudy je hrdina? .... hmm.

    Naštěstí když je článek ohledně novinářů, tak se netýká tiscali... jako zdroj uvést Die Zeit? Novinář není člověk co si přečte noviny a pokusí se na základě toho slepit článek, i když jsou těmi novinami co přečetl Die Zeit pořád je to spíš čtenář novin možná překlaadatelská práce a né novinářina.
  • Nejlepší investigativci jsou čeští pisálkové, rozhlasáci,televizáci a interneťáci kteří z teplých hnízd redakcí opisují "zprávy" " renomovaných " agentur uvedené na jejich PC nebo mobilech a dělají tak světovou politiku.Svobodná Evropa nebo Hlas Ameriky vždy ověřovaly informace minimálně ze dvou zdrojů.To nynější zpravodajští týnejdři nemohou pamatovat.Možná pár zakomplexovaných rusofobilů.
  • Charakteristické je, jak si autor ani na vteřinu nepřipustí, že by to, co někteří jeho kolegové píší, mohly být opravdu nesmysly. Čtenáře si odpsychologizujeme, něčím tak podružným, jako je obsah, se nebudeme přece zabývat a zase máme pravdu a zase jsme kingové.
  • normalka pust mezi sebe turky ci jine muslimy a za chvili te zatahnou do svych sraček... multikulty byl oMYL je treba to priznat a prestat slucovat neslucitelne!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit