Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě můžeme označit úředníka který to vyprodukoval K- o. ko.t
  • benzín je E čili slyšíme auto jak dělá eeeeeeee
    nafta je B teda auo dělá bbbbbbbbb
    to je jasné nééééééé
  • může mi někod vysvětlit proč nafta nemá označení D když se ve většině evropských jazyků zove Diesel???
  • jasně chápu, aby se to nepletlo "B" jako Nafta... *10* *16* To musel vymyslet Bruselskej ouředník nikdo jinej! *11* Ještě by to mohlo být bílým písmem na zeleném čtverci co?
  • Konečně opět něco nového. To myslím s nadsázkou.
    Již více jak dva roky připravuji prototyp magnetického motoru. Výkres mam hotov na dva různé tipy, jeden dvou pístový, každý určitě ví, že klasický motor pracuje na čtyři doby. Tento tip motoru co jsem vymyslel pracuje na bázi velice silných magnetů, pracovní cyklus je při každém otoční půl otáčky, ale s tím, že oba písty dávají plný tah při každém pootočení.
    Další tip motoru by měl být ještě výkonnější, pracovat by měl tak, že magnetické pole zruší zemskou přitažlivost, ale je to pouze vedlejší produkt co od tohoto motoru požaduji. Více mne zajímá výroba elektrické energie, kterou tento motor vyprodokuje.
    Tuto myšlenku v sobě nosím již desítky let. Více nebudu rozvádět technický popis, pro pochopení je to velice složité a nikde na internetu nenajdete podobný produkt, proto to nebudu více komentovat.
    Dnešní energie pro spotřebitele v podobě tekutých či pevných látek je drahá a proto bych chtěl pro lidi vytvořit energii, která je naprosto zdarma. Jsem samozřejmě i pesimista, že z 99,9% mohu mít i neúspěch, ale za zkoušku to stojí.
    • nejhorší je samouk, má pocit že sežral Šalamounovo hov...... *1*
    • A možná by bylo leší vzít si knihu ze 7 třídy a opáknout si Ohmův zákon- vztah napětí a proud =výkon a pak nebudeš plodit fantas magorie. *3*
    • pobožnej a ještě blbej, vražedná kombinace
      • Ach jo, mně když bylo 14 let, tak jsem s generátoru, který vyráběl 6 V přidáním (000) jsem získal 2 x 12 V 55W trvalo my to 5 min. než jsem na to přišel jak to udělat. Měl jsem přebytečných 6 V, používal jsem nepřetržitě 12 V. když jsem to ukázal lidem starším než jsem byl já, tak se divili jak je to možné, bylo to naprosto jednoduché. Strátová energie, která je u každého generátoru a odchází jako statická do prostoru, pouze je potřeba ji zachytit, ale to již asi nechápete.
        Každý má auto a občas se stane, že když vyjdete s auta tak dostanete ránu statické elektřiny a tuto jsem využil, ale já auto v té době neměl využil jsem volnou energii. Toto můžete využít i vy, je to naprosto primitivní. To bych asi chtěl na Vás moc, tak se omlouvám pokud to někdo nepochopil.
        • když ti bylo 14 let tak si maximálně zabíjel energii leštěním tága moulo *1*
      • Bože my máme vzdělaný národ.
        Určitě moji práci na internetu najdeš ať bude úspěšná nebo ne.¨Finace na vývoj nehrály žádnou roli. Pokud občas čteš noviny mohl jsi si moji práci přečíst, myslel jsem si, že tady nenajdu lidi na úrovni, ale že tento lid je na úrovni primátů bez mozku jsem si nikdy nemysle.
        Je vidět, že ty jsi nikdy nic nevymyslel, kolik máš tříd, ale tady je zbytečné se na něco ptát je to jako házet hrách na zeď.
        • pístovej elektromotor, to je na nobelovku
          • Žádný elektromotor, jak jsi na to přišel? Využití volné energie já hovořím úplně o něčem jiném.
  • E v kroužku bude označovat benzín, B ve čtverci pak bude značit motorovou naftu...>
    Tohle snad může vymyslet jen schizofrenik nebo lump. Bude se to, hlavně pro ty méně chápající dobře plést. B jako nafta - logika jak hnůj.
  • Konečně to značení paliv bude mít logiku. Dodnes jsem si to pořád pletl a do benzíňáka tankloval LPG a go nafťáka benzin. Teď je to zcela jasné. E jako Enzin a B jako Bafta. Sláva!
  • B - jako Bobík ...... No důležité je, že máme další sjednocené značení dle správných tabulek. A teď nás čeká stolice... *9*
  • Změní se s nápisem paliva i kvalita?
  • Stalingrad
    Ááá bude vůbec dovoleno jezdit autem bo si jen povinně každý koupí auto,aby se točil kšeft,přeci i náboje co naši mírumilovní bratři vyrábí je potřeba někde vystřílet a nejlépe do těch,co mají jiný názor-každý rok se s ním pojede v brnění na technickou,zaplatí se co dva roky ekopokuta a hlavně se musí měnit co rok lékárnička a další schválené doplňky....a z technické nejvyšší rychlostí max.25km/h přímo do garáže a platit zákonné pojištění a po ccá max.pěti letech auto odevzdat po absolvování STK na šroťák ,protože je zakázáno nakládat dle své svobodné vůle se svým majetkem !!!! A bez bumažky prostě vyřadit auto v bordelzlodějczéchiastáně nelze !!! Ani za 150 let !!! To máme kvalitní zákony od komediantů v parlamentu !!!Tak občane a plať,ať je co krást !!!!
    • Vždyť si ty vyžírky do prdlamentu sami volíme (volí i ten kdo nevhodí lístek do urny). A ti naši "zástupci" jenom neustále vymýšlejí ííčoviny a destabilizují právní řád. Hlavně si ale nezapomenou přidat na platu. *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit