Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parta z Prognostického ústavu - to byly sbírka existencí, tvrdě obhajovali tuhou cetralizaci
    při svých vystoupeních a diskuzích na VŠE a pak byli antikomunisté, demokraté a hlavně privatizátoři. Někdy se už zapomíná na Zielence. To jsem nečetl, ale viděl a slyšel před i po listopadu.
  • Miloš Zeman je obětní beránek v rouše vlčím. *16* .
  • Hm, dobry pristup, takze on nic on muzikant, to mluvi samo za sebe...zpatky na chalupu!!!
  • Tady je vidět jaký povl byl na prognosťáku,který vedl soudruh V.Komárek pod dohledem a za účastí vedoucí síly strany.Jejich drzost po 23 letech je nehorázná.Ovčani jděte k volbám a zatáhněte za záchranou brzdu.A jen tak jsem viděl prezentaci Bobošíkové a musím říci,že byla dobrá a Železného poskoka ODS vykolejila,že lapal po dechu.Budu jí volit poku se ozvé proti vyškrtnutí.Nechápu proč nebyla přítomná při vyškrtávání.Ale byli tam brigádníci,kteří to mohli ovlivnit podle toho,kdo se jim zamlouvá.A další proč se za ně nezaručil taky ,aby byl stejný start pro všechny při sbírání podpisů.Takhle to je jako při největší zlodějně tj.privatizace,kdy byl někdo rovný a rovnější.Zabývám se politikou již pěknou řádku let,ale nad tímto mi stojí rozum.
    • Já jsem zase tu namyšlenou m.chu bolševickou viděl krátce po Listopadu jak řádila v televizi, aby ji udržela v rukou komunistické sebranky. A proto je promne ta bestie nevolitelná.

      No jo, když přibývají léta, tak nakonec stojí už jenom rozum. *1*
  • Tak jestli ty smlouvy s dárci mohou doložit, tak není o čem se bavit.
  • Každá partaj kreje nějaký zy levárny. O ODS žádnej příspěvek nebude?
    Asi jsou čistý jak slovo boží,
  • Zeman, "bývalý" komunista a pracovník Prognostického ústavu ÚV KSČ, kde se připravovalo převedení politické moci komunistů v moc ekonomickou "rozprivatizováním", tj. přivlastněním si cizího majetku, je to hospodský žvanil, ožrala a hulvát a velký křivák - "opoziční" smlouva o rozdělení moci s klausovci.
    • Přesně to tak bylo.Tam šlo o odstranění starých kádrů a boj mezi vyškrtnutými komunisty a současnými.Bilak,Jakeš,Kapek atd.Tam začal marazmus,který se tady předvádí prostřednictvím synů a dcer.Teď se vytahuje Dubček,ale již se nepíše,že to byl člověk,který podepsal pendrekový zákon.Posera a můž dvojí tváře.A o poctivém soudruhovi,který v Moskvě nepodepsal okupaci se nepíše,ale to byl předválečný člen strany.Je potřeba si pamatovat souvislosti a pak se Dubček cpal na presidenta.A jeho syn vystudovaný v Norsku tady nedávno plkal na rádiu 2.To je mi milejší gen.Jaruzelský,který nedopustil,aby problém Polska řešila cizá velmoc.
    • vic toho nesesmolis?
  • A není to snad jedno!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit