Nový formát prodejen IKEA: Konec nepřehledných uliček a více zábavy
-
Já nevím no, já raději kupuji kvalitu než kvantitu, a proto třeba když jsem hledala, kde koupit kvalitní pohovku, tak tu jsem vybrala u https://www.nejlepsi-nabytek.cz/pohovky Mají mega výběr, dobré ceny a hlavně se mi i pohovka hodně líbí.
-
Tam už jsem nebyla ani nepamatuju. Naposledy s rodiči, když jsem byla malá :-) . Nábytek do našeho nového domu jsme si s manželem objednali přes internet. Mohli jsme si ho tak v klidu vybrat a nemuseli jsme nikam jezdit. V poslední době všechno, co jde objednáváme a naštěstí jsme nikdy nenarazili na podvodníky.
-
Já mám třeba s Ikea nábytkem docela dobré zkušenosti, ale je pravda, že ta kvalita často prostě odpovídá ceně. Například jejich skříňky nejsou špatné, ale úchytky je něco, na čem by ještě mohli zapracovat. Už asi na dvou skříňkách, které doma z Ikei mám jsem ty původní úchytky musela měnit za nové.
-
Dlouho jsem tam nebyla, se tam zase budu muset někdy zajet podívat. Osobně ale například nábytek z Ikea moc ráda nemám. Ty věci, co tam prodávají mi bohužel nepřijdou zrovna kvalitní. Měli jsme odtud například komodu a ta nám teda moc dlouho nevydržela. Zrovna komody se šuplíky asi nebudou jejich nejsilnější stránkou.
-
Já třeba do Ikei jezdím opravdu málo. Teď jsem v ní nebyla skoro 2 roky. Nějaký nábytek odtud doma máme. Tuším, že dva stolky a jednu takovou skříňku. Většinou jsem tam jezdila kupovat spíš nějaké drobnosti do domácnosti. Na to je Ikea podle mě super. Co se nábytku týče, tak ten poslední dobou objednáváme spíš přes internet. Tam je to cenově výhodnější.
-
-
S tím, že přes internet se dá nábytek sehnat často výhodněji určitě souhlasím, ale osobní zkušenost s tím bohužel nemám. Taky jsem nový nábytek k nám domů nekupoval roky. Naposledy se nám o toto všechno postarali designéři z http://www.pwinterier.cz/ kteří se nám právě starali o interiérový design celého našeho domu.
-
-
No v ikea jsem se tedy zamotal nespočetněkrát. Asi mi to bude i trochu chybět. Zábava to byla super, ještě lepší, když jste tam byli třeba s kamarády a oni se vás pak snažili najít. Nebo s dětmi to bylo také skvělé, ale ty teďka začali cvičit nějaký bojový sport a zábava je pro ně už jen kopání do boxovacího pytle. Moc s tím nesouhlasím, ale dělají co je baví...