Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.novinky.cz/kultura/400532-za-ctyri-az-sest-let-budeme-opet-kupovat-nove-televizory.html
  • Jsem přesvědčen, že článek pana Ondráčka je napsán účelově zavést opět marnou diskusi o hazardu, nebo na objednávku. Pochybuji, že zmíněný loterijní zákon vůbec viděl.
    Hysterie okolo regulace internetu je naprosto nepochopitelná, když se jedná o regulaci či cenzuru obchodního prostředí, které je regulováno a sledováno již teď. Nikdo nikomu dosud nezakazuje se u obsahu webu svobodně ukájet, z čehož asi pramení obava odpůrců i smysluplných regulací. Dokud bude volně přístupná pornografie a plány na výrobu vodíkové pumy, je to marker internetu necenzurovaného.
    Pokud nejsou někomu známy technické detaily, neměl by je kritizovat dříve než se je doví a pak jen na základě kvalifikace. (Případně jak se osvědčí či nikoliv.) Je to podobné, jako když se před odjezdem prvního vlaku lidé báli, že nepřežijí rychlost 30 km/hod.
    Opět se setkávám s podivnou představou přesouvání závislých hráčů na internet.
    Tato vláda je první, která nejen hodlá, ale i dělá nějaká proti hazardní opatření a jakkoliv se vám jeví legrační registr hráčů, jde o první vlaštovku, která jistě nevychytá všechny mouchy, ale lze očekávat, že přibydou další.
    Přeji hezký den beze strachu, že demokracie v ČR vezme s novým loterijním zákonem za své.
    Dr. Masna
    P.S. Nepochopil jsem připodobnění práce politiků k dílu F. Kafky.
  • Totalita je zpět !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hráčská lobby začíná bojovat. Myslím si, že to Babiš dělá správně, je fakt, že stát není firma, ale on se chová jako dobrý hospodář nejen firmy (státu) ale taky rodiny. To naštve co!? *3*
    • Nás havloidy určitě!
  • Není se vůbec čemu divit. Když se člověk podívá na tu "skladru" těch nej,nej ve sněmovně už to není ani k blití, ale pláči. Někdy omylem zavítám na naši NE-ZÁVISLOU ČT a člověk žasne, když tam náhodou vystupují naši nadstandardně placení poslanci:
    Laudát,Benda,Stanjura,Langšádlová a samozřejmě Kalouska nevyjímaje, co je náplní jejich "tvořivé a těžké" práce. To potom horník, který fárá kilometr pod zem tam chodí jen na "vycgázku"!. *16*
  • Czechia další kraj EU nebo kraj CCCP.
    Když něco platí takových roků proč to mění. Jsou to hňupy.
    • Tak buďto pište latinkou nebo azbukou. Nemíchejte to dohromady. A změna, člověče, je život, to neznáte? *9*
  • CENZURA INTERNETU, RUSKÝ název ČECHIA, ZÁKON O REFERENDU jsou jen další z celé řady pokusů, dělat z lidí blbce, rozvrátit současné demokratické uspořádání České republiky a její zakotvení v EU a NATO a udělat z ní opět ostnatým drátem obehnanou bolševickou kolonii a součást nového Sovětského svazu s jeho přídělovým hospodařením, všeobjímající chudobou, buzerací, špehováním a koncentračními tábory. Lidé vyděšení ruskou propagandou o dalších vlnách islámských hrdlořezů valících se na naši ubohou zemičku, která má mimochodem, vzhledem k počtu obyvatel nejpočetnější policii a nejvíc lidí ve vězení v EU a i křesťanští imigranti se jí vyhýbají, jako čert kříži, budou volit žvanila, který jim bude připadat jako silný vůdce. Žádná další vlna uprchlíků ze Sýrie už nebude a za takovou nebezpečnou poplašnou zprávu by měl její původce dávno sedět za katrem.
    • Sovětský svaz už neexistuje, mírněte se člověče. A v podstatě je to jedno kdo nám řídí život a nařizuje - jestli EU, USA nebo Rusko. Je to jedna pakáž.
    • To OVAR:
      Velice přesně vyjádřeno. Mafiánské rudé bestie hledají způsob jak by opět zavedli svou neomezenou vládu a udělali z naší země koncentrák pod správou CCCP. Vidí, že skřetovi Putílínovi se podařilo obnovit totalitní CCCP a pokoušejí se o to u nás také. A je spousta ovcí, které skočí na jejich sladké kecy a umožní jim to.
    • Ze mě naštěstí nikdo blbce dělat nemusí. My havloidi už se blbci rodíme a mezi blbci i vyrůstáme.
    • CZECHIA STÍM PŘIŠEL ZAORÁLEK a ten je silně protirusky instruován.tak nelži
      • http://www.novinky.cz/domaci/400291-zaoralek-chce-v-osn-prosadit-jednotne-prekladani-nazvu-cesko-jako-czechia.html
  • Nový loterijní zákon je paskvil.... prostě jako KAŽDÝ NÁŠ ZÁKON! děkujeme posr@nci
  • Probůh, proč se divíme opětovnému selhání naších politiků, když z jejích dílny dosud nikdy nevyšlo něco, co mělo dlouhodobou účinnost a často ani hlavu, ani patu. Béčkoví politici, béčkové zákony - přímá úměra.
    Jenom zpytovat svědomí, proč ti politici vlastně tam jsou a kde hledat jiné, "normálnější".
  • Orwell by tleskal...

    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/400426-kamery-mely-hlidat-zlodeje-ve-skutecnosti-ale-smirovaly-sve-majitele.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit