Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I takto se kradlo a podvádělo na zádech bídy lidí.
    https://www.email.cz/download/i/PXPWAlPspijPu0946-vXJL_rJCCKCWYmrQtyzuhvPNXQKLiGwxIr3iM2pXivQjGECk69kNU/SLobodne_slovenske_radio.mp3
  • Registr politiků měl vzniknout už dávno !!!

    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit. A které noví burešovští bolševici hodili přes palubu jako nepotřebnou přítěž.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Gejza Červeňák, Laco Lakatoš, Ištán Demeter, .....
  • ... jen počkej, zajíci :)))
  • to jsem zvedava, jak to chce zaridit, aby zmizeli automaty z restauraci a pump, kdyz to vlastni zastupitele mest a politici
    • Dockej casu jako husa klasu. Hin se hukaze..........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit