Přejít na výpis diskuzí
Nýmandi, útočí Bobo na politiky. Měli jste komunisty zrušit a nedělat z nich premiéry
15.6.2012 | Sebastian Kantor
86 příspěvků
-
mýlíš se hloupý Petře, večeře se dala koupit za 6,70 Kč a byt 2+1 stál 270 Kč na měsíc tak si to ty blbe spočítej, koncentrák to je teď protože lidé po setmění nevýcházejí na ulici, je to jak na divokém západě.
-
No FUJ!!! Zvadlé visící mééé, vydřená a opelichaná 3,14... Zajdi si do Perlovky a tam si levný peníz můžeš vybrat lepší.
-
Prohlásila, nebo "měla" prohlásit ?
-
Je to supersamica. Sceme ju na Hrad. *6*
-
Ty nejsi antiparoubek, ale velký projakešák
-
Když jsme se všichni měli tak výborně, pro se emigrovalo na západ.Na východ nikdo, jedině zpěvák Read
-
Petře, to se raději VY VYSTĚHUJTE do kapitalistického Somálska nebo do antikomunistické Nigérie. Tam máte ryzí kapitalismus bez přívlastků nedeformovaný sociálním státem. Mimochodem, jenom naprostý hlupák si může myslet, že odstřelovače může dělat primitiv. Ten může dělat odstřelovači akorát tak TERČ... například. Mimochodem, v době, kdy babička měla po dědečkovi, rakouskouherském a Masarykově důstojníkovi penzi 950.- Kčs, stálo kilo předního hovězího 24.- Kčs, zadního 29.- Kčs a kilo svíčkové (pravé) celých 45.- Kčs. Malá Májka v plechu 1,20.- Kčs. Rohlík 0,20.- Kčs, šiška chleba 3,60.-Kčs, kilo brambor 0,70 až 0,90.- Kčs kilo nových brambor 1,40 až 1,20.-Kčs. Za garsonku s kk a s příslušenstvím (vana, karma, WC,... platila nájem a inkaso včetně ústředního topení 78.- potom 87.- Kčs měsíčně až do své smrti. Poplatek za rozhlas a televizi byl také minimální. Boty - důchodky na zimu stály 90 až 100.- Kčs, přestupní lístek na pražskou MHD stá 0,60.- později celou JEDNU Kčs... Za léky platila v lékárně manipulační poplatek 1.- Kčs za recept, u lékaře nic. Za sanitku - NIC. Takže těch vašich 950.- mělo kupní sílu dnešních cca 9500.-Kčs... Takže není zlato všechno, co se třpytí. Soused, ODS, bývalý multimilionář, po rychlé jízdě invalidní důchodce s papíry na hlavu také tvrdí, že u nás nikdy nebylo lépe.. ovšem to u Ahasvéra nenarůstal od Třicetileté války tak nesplatitelný astronomický státní dluh. Můžete i namítnout, že nebyly banány.. byly celoročně - pro opice. Já, protože nejsem opice, je téměř nejím. Jako nejím svíčkovou. Tenkrát nás na ni mělo víc, než jí z dobytčete bylo. Teď je naopak víc svíčkové z dobytčete, než lidí kteří si ji mohou dovolit.
-
a já zase říkám vrať se do hrobu Anaji, kapišto ?:-)))
-
i ty oslíku Vlku, zase jsi tady, už jsem se radoval že ses přesunul jinde.:-)))
-
jsi jen malý blbeček s velkou hlavou, ale rozumu mdlého čepičko .:-)))
-
Ty nicku Petr na staré časy nadáváš protože jako kikán jsi musel pracovat, a to ti nešlo pod fousy, že je to tak, uznej to.Kikáni se měli dobře ale pracovat museli, to jo.
-
Vagabunde nicku Petr, za komunistů jsme se měli lépe, ne trochu ale podstatně, to ale tvá hloupá kebule nepochopí protože jsi polointeligent !
-
Již jednou jsem reagoval na lživý příspěvek a stále pokračuješ.Tady nikdy komunismus nebyl to za prvé.Byl jsem proti stříhání drátu na hranicích.Jenom tam,kde budou celnice.Pochopitelně bez el.energie.Dnes sem vleze kdejáká verbež ze západu i z východu a běhá tady s otevřenou tuberou.apod.V pohraničí na severu se krade hlavně v trojmezí a to samé na rakouských hranicích.Projdi se po Praze večer a budeš zírat co je tam za svoloč.Policajta tam nenajdeš a když tak nevidí.Já,který jsem pil Plzeň za 3,60.Tak dnes jí nekupuji za 22,protože to se nedá pít.Byl jsem nucen večeřet z platu 1950 Kčs a chodil jsem do vinárny U Šuterů.Za vynikající zbojnický guláš jsem zaplatil 7,50Kčs .Kčs. A v automatu Koruna nebo Lucerna,my ta 10Kčs stačila na kvalitní recepci.Rybárna u Vaňhů to nemělo chybu.Cukrárny U Myšáka a Bergrů a další-to se nedá srovnat.Banán s čokoládou a šlehačkou 6 Kčs,káva 3,50Kčs.Dál nebudu pokračovat,protože to bylo pro lidi a ne pro svoloč po r.1989.Nebudu se rozčilovat,abych se dožil pádu tvého blahobytu.
-
Toto spocitat,nebo prevest na penize nelze.Ale da se odhadnout-skodu,jez spachala a nadale pacha KSC,prevysuje skodu obou valek v minulem stoleti.
Ale narusena moralka obyvatelstva je nevycislitelna! -
Nehazu kamenem,ten prispevek je sranda.Skoda,ze nemas mozkove bunky to pochopit... *13* *8*
-
o kolik nás připravila KSČ asi to neumíš spočíta *6*
-
jsi li věřící máš na mysli desatero a co ty jsi bez viny jistě ne tak neházej kamenem *6*
-
Komunisti nikdy nikdy nevlezou tam,kde nemaji co plundrovat.
To je jako ve filmu 'Den nezavislosti' *16*
A Severni Koreu totalne zdevastovali.Musim jim poblahoprat k uspechu! -
Uz ma vek,holka...A pry ji zacinaji vylezat hrichy mladi *1*
-
Dluhu, s tím vytunelováním důchodového fondu Klausem máš pravdu. To je jedna z gauneřin, za které se bude smažit v pekle. ale není pravda, že jsme se z komunismu měli lépe. Možná ti komunističtí prominenti, ta zločinecká lůza, která za války spolupracovala s Gestapem, pak se z nich stali horliví zastánci rudých "pořádků" a v tom duchu vychovali své následovníky. Za komunismu byla země jeden velký koncentrák obehnaný ostnatými dráty a dráty s vysokým napětím a primitivní ostřelovači stříleli jako po zvěři po lidech, kteří chtěli odejít do svobodné země. Je pravda, že za 10 Kčs se dala v buffetu koupit večeře, ale důchod 950 Kč... Pokud se Ti po tom stýská, můžeš se odstěhovat do Severní Koreje.