Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nehoráznost jak si má 85 letý důchodce jezdit pro důchod i několik kilometrů když je rád že dojde otevřít pošťačce. V tomto věku je mnoho seniorů imobilních. Ministr drábek by neměl zapomínat na to, že také bude jednou starý!!!!!! Úcta k seniorům nic neříká celé naší vládě.
  • To je skandální,co tato zkorumpovaná vláda ještě navymyslí.To snad není možné,aby tito lupové takto uvažovali!!!!!!!! Zbývá jedině rychlá defenestrace.
  • Pošta už prodává na pobočkách nafukovací čluny, dělá výpisy z katastru a proto přestala dodávat noviny do schránek - musí to dělat jiná firma - a teď už ani nebude nosit peníze důchodcům, aby se mohla věnovat jiným aktivitám - dodávat důchodcům reklamní letáky na výlety spojené s nákupy na hrnce a deky za 50 až 100.000,- Kč - protože jen důchodci mají peníze - ostatní mají jen dluhy...
    Panu Drábkovi a jiným členům vlád i předchozích doporučuji pravidelné procházky na čerstvém vzduchu, ranní cvičení, jíst hodně ovoce a LECITAMIN - ten pomáhá čistit mozek od sraček ...
  • Nikomu z těch vládních gaunerů přece nejde o dochůdce, respektive o lidi vůbec. Systém důchodů možná není úplně ideální, ale funguje. A jestliže něco funguje, pak je to celkem přehledné a těžko se v tom krade. Proto je potřeba vymyslet jiný, nejlépe chaotický systém ve kterém se moc lidí nevyzná, o to lépe lze však z něho krást. To je cílem. Až tato zaprodaná vláda skončí, a skončí jistě, když ne jindy tak po volbách, uvidíte kolik se jich překabátí do jiných stran a oklikou zase nalezou do nedožraných koryt. A celá řada našich hloupých spoluobčanů se zase nechá nachytat na krásná slovíčka. A Ti, kteří se do vlády nepohrnou budou sedět v dozorčích radách a na ředitelství podivných firem, které za předchozího vládnutí zřídili. Perfektně vymyšlené.Tak nezbývá než řádně zvážit koho ve volbách vybrat, ale bude vůbec možné někoho vybrat? Nezbývá než dát prostor opět komunistům. Ti alespoň ze začátku budou sociálně vlídnější. A že by hrozila nová totalita? Tím opět straší tato hloupá kapitalistická garnitura. Vždyť veliké množství bývalých soudruhů dnes podniká a za nic na světě by své prebendy za křeslo okresního tajemníka nevyměnili. Takže žádné strachy.
  • Vážený apači,proto vol při volbách tyto strany.Já šel k volbám volit OF a naposled.Vždy volím komunisty a teď budu volit stále jen je a nejenom jen já,ale ty zásadové ne ty co se okamžitě převlečou a nejvíc řvou.Byl jsem znechucen pomluvama na herečku Švorcovou,to byla paní herečka a ne to co se nám tady presentuje Isová,Mádl apod.Jednou by mě zajímala statistika co vzal lidem tento režim.Stát již rozkraden je.
  • Jaký politický dobytek si národ většinově zvolil,takový u koryt má.
  • Tomu primitivovi nedochází,že když tuto zemi úspěšně rozkradli a zadlužili,tak jím vymyšlená troubovitost už tuto zemi od státního bankrotu nezachrání.Od toho ji může zachránit pouze vláda tak tvrdé levice,že v porovnání s ní,by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.
  • Jsem důchodce, důchod mi chodí na běžný účet, používám elektronické bankovnictví. To si někdo představuje, že si půjdu vybrat důchod na důchodcovskou kartu a v hotovosti si ho pak vložím za poplatek na svůj účet ???
  • IQ tykve šplouchajícího bahna a houpajícího koně.Nic jiného k těm "vzdělaným" lidem,kteří tuhle (lze to napsat slušně?) vymysleli, říci ani nejde. *12*
  • jaké poplatky z bankomatu ... ze zákona důchod musím dostat celý ... služby s výplatou důchodů platí STÁT ...
    • Ze zákona máte zdravotnictví zdarma a skutečnost?Předražené léky,nehorázný poplatek za recept a položku na receptu.Za komančů 1,-Kč a krátce 5,-Kč.Lázně za pakatel.A jenom lži,lži.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit