Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řecku je možné věřit jen to, že potřebuje peníze a bude je potřebovat kdykoliv dojdou. Vše oststní jsou bláboly. Nikdy nic nevrátí
  • Pryč od komunistů, Kubánci utíkají ze socialistické hrůzy

    Pravým důkazem o bídě na Kubě se stalo fotbalové utkání o postup na mistrovství světa, které se bude konat v roce 2014, v Kanadě. Kubánci museli odehrát celý zápas pouze v jedenácti, protože náhradníci emigrovali za lepším životem.

    Byl to neobvyklý pohled na lavičku fotbalového mužstva, kde seděli pouze členové realizačního týmu. Přesně to se stalo kubánskému reprezentačnímu mužstvu v Kanadě. Náhradníci se rozhodli žít v lepších podmínkách a ve svobodě a oslabený tým tak prohrál 3:0. Za relativně mírný výprask vděčí Kubánci jenom vynikajícímu brankaři.

    Kubánský trenér o této aféře zpočátku nechtěl vůbec mluvit, protože měl strach z případných komunistických represích, a teprve po delším naléhání kanadských novinářů připustil, že kubánských sportovním výpravám do zahraničí se to stává pravidelně.
  • Kupodivu, právě řecké přísloví říká..Když promluví peníze, pravda zmlkne.. Židé zas říkají, že.. Všichni nenávidí peníze - pokud nejsou jejich...a co se týká "řecké svatby s EU", tak platí..Nežeň se pro peníze!, můžeš si je vypůjčit levněji...Každopádně Řekové dlouhé roky jinak hospodařili a žili, oproti tomu co skutečně na druhé straně vydělali a měli. Dluh je pluh a ten s člověkem dokáže pak často orat, jak s hnojem, dokud sám neshnije.., což je zase staré přísloví sedláků, co asi taky moc dobře věděli, proč to říkali..Žádná země na světě co se dostala do područí a vazalství půjček na tzv "na úrok" se už nikdy v historii z takového vazalství pak přirozeně nevyvázala vůči tomu, od koho tu "výhodnou půjčku" přijala..ono mít peníze hned na "něco" je vždy lákavé, ale každá mince má taky i druhou stranu !..
  • Zeman s cigaretou na Sněžce pohrdl „obyčejnými lidmi“

    Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.

    Zákon praví jasně, majitel musí u vchodu výrazně označit restauraci, jestli je nekuřácká nebo kuřácká. Já sám si v hospůdce zapálím, ale když jsem byl nedávno v Irsku, respektoval jsem, že tamní zákon kouření v restauracích a pubech zakazuje. Můj kamarád má v Brně útulné bistro, kde nesmí kouřit a tak, ti, co si svoji nikotinovou vášeň neumí odříct, chodí ven včetně mě. S tím jsem srozuměn.
    • Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.

      Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům.

      Kdybych byl stejný, jak nenávistní a omezení Zemanovci, tak budu volat po rázném potrestání majitele Poštovny
  • Já si myslím, že se představitelé EU se bojí, že by Řecko odešlo z eurozóny, proto se dohodnou, že jim půjčí další prašule a nebudou trvat na vrácení...
  • To je stále to moderní zadlužování se. A to jak u států, tak u občanů.
    Zadlužil jsi se moc, chudáčku? No tak my ti vytvoříme zákon o osobním bankrotu, abys z těch dluhů vyšel čistý a nos ať utře ten blbec soused, co ti půjčil peníze. Tak je to spravedlivé!
  • Plno slov, ale obsah téměř nulový.
  • Teď se ukáže, jak vlastně funguje EU: pokud Řecko vystoupí z tzv. Eurozóny, bude to velmi vážný precedens i pro další ekonomicky slabší země, jako pobaltské státy, Itálie, Španělsko ... A pokud by se ukázalo, že to je cesta z problémů, mohly by brzy následovat řecký příklad, Druhý, a pro Merklovou a spol. ještě méně přijatelný scénář, kdyby Řecko finančně podpořil někdo mimo EU, třeba ČLR, RF apod.
  • Kecy, takových definitivních termínů bylo již hodně. Táhne se to jako dětský sopel a nic z toho.
    • ale jo řekové si stále žijí nad poměry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit