Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, to je ale objev !!! Vzpomínám si na jeden kdysi obrovský sociologický výzkum v USA ve 30 tých letech minulého století za fůru milionů dolarů... Konal se v armádě a jeho závěrem se stala téze, že vojáci z jižních zemí USA snášejí lépe teplo a hůře zimu, zatímco vojáci ze severních zemí USA snášejí lépe zimu a hůře teplo, než vojáci z jižních zemí.. Krásný objev, což ??? U mužů fyzicky silných je přirozeně posíleno osobní sebevědomí díky této tělesné vyspělosti a navíc i mají daleko vyšší obdiv žen - přirozená to podvědomá vlastnost sehnat pro své potomstvo fyzicky kvalitního samce.... Ale na politiku to má vliv asi jako plný či prázdný nočník. Naopak např. Hitler byl fyzicky doslova střízlík a přesto ve své době se stal všeobecně obdivovaným vůdcem... zatímco miliony střízlíků byli šikanováni... Dokonce i samotný Hitler byl jako dítě obětí šikany, což vedlo k tomu, že jej ovládla obrovská nenávist k lidem obecně a zejména pak k židům, projevovaná šílenou krutostí a bezohledností... Ale charisma dokázal získat, byl rozeným řečníkem a uměl přesně odhadnout, co chtěli lidé slyšet... To kdyby uměli Nečas s Kalouskem, nemuseli mít dneska problémy - a to jsou oba vysocí a urostlí vcelku slušně...Dnes ovšem lidé nechtějí slyšet slova, která kdysi pronášel Hitler a oni jej doslova skoro papouškují, jen s výjimkou antisemitismu, protože nevím určitě, ale připadají mi oba sami jako židé...
  • svalovci voli ods, nebot jsou rozumu mdleho.
  • zase jeden zbytečnej výzkum a zbytečně vyhozené peníze daňových poplatníků...
  • Rozumím tomu tak,že pablb vykrmenej steroidama je vlastně politický genius.
    • přesně , čím větší v.l tím vyšší místo v politice... *16*
  • I když se média ovládaná bohatými podnikateli předhánějí v bagatelizaci volebních výsledků, je nutno si uvědomit, že posun politiky doleva je zákonitý, pravicová politika je vyčerpána. Silný sociální stát, který byl vytvořen před r. 1989 je zničen, není co privatizovat, dochází ke skrytému masívnímu dovozu pracovní síly ve zboží, které je podhodnoceno, anebo přímo dotováno. Dochází k zanikání pracovních příležitostí. Z čeho máme žít? Monopolisti maximalizují své zisky, nemají zájem zaměstnávat, mají zájem pouze tržit. Což pilně činí. Ze země je po stovkách miliard vyvážen kapitál.

    Vlivní podnikatelé prostřednictvím prodejných politiků útočí i na důchodový průběžný systém a systém zdravotního pojištění. Česká republika není soběstačná a v případě hospodářské krize, či přesunu montoven jinam ztratí zdroje zahraniční měny. Za co pak budeme dovážet ropu, plyn, potraviny anebo automobily? Od reality odtržení jedinci ve vládě, kteří očividně nesledují zájmy voličů a tohoto státu, žádný hospodářský a společenský rozvoj nenastartují. Naopak více stát zadluží, dle hesla, po nás potopa.

    Voliči prahnou po změně a změna je možná. Ovšem, změna pravicové politiky je možná jenom doleva, či více doprava. Kam se dáme?
  • U nás je to tak: čím větší svaly, tím menší mozek, tím větší komunista!
    • Ty musíš mít obrovské svaly!
    • Tak ti svalnatci s vyholenou hlavou a zcela bez krku s bojovým psem na vodítku a v teplákach jsou pravicovi tuneláři a pravicový odpad této težce zkoušené země.
    • tím větší sociální manekýn *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit