Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžko vybrat na Slovensku kandidáta, který by byl horší než soudruh Miloš Zeman. Přál bych dr. Čaputové vítězství a hlavně se nesetkat s tím ožralou z Pražského hradu. Prezident Trump se té ožralé fosílie taky štítí.
    • KIMCID

      Neboj s Havlem se nesetká

  • Myslím, že většinově přejeme našim východním sousedům dobrou volbu - z toho, co mají k volbě k dispozici. 

    Ani oni nemají moc z čeho vybírat. Buď mediální kandidátka nebo pán se "skvělým" ukotvením v systému Unie. 

    Kdyby bylo na mě, asi bych prostě volil nohama a k takovým volbám ani nešel. Ale to je ryze můj postoj a nikomu jej nevnucuji. 😐

  • gaheris

    Upřímnou soustrast bratři slováci! Vybrat si ze dvou sluníčkářů a vítačů je opravdu veliké dilema!

  • Jedna za osmnáct - druhý bez dvou za dvacet...

    Ale je to Slovenska privátní věc a naše zbytečná starost!

    • Ne úplně. Právě proto, že jsme výrobu mediálního presidenta zažili. Bohudík neúspěšnou. Budeme moci zjistit, jak proběhne úspěšná a co nás bude čekat před a v průběhu příští tuzemské presidentské volby.

      Obdobně jako sice byly naší zbytečnou starostí cizozemské barevné revoluce, ale jen do doby, než byla zorganisována tuzemská, bohudík také neúspěšná, alespoň dosud - aktuálně setrvává ve fázi bezbarvého okopávání kotníků.

      • Ať je to jak chce, naši sousedé Slováci budou mít před námi opět obrovský náskok.

        Ať v druhém kole vyhraje ten nebo ten budou mít za prezidenta/tku na rozdíl od nás "ČLOVĚKA".

        Názory samozřejmě mohou mít rozdílné, budou to ale vždy lidé, ne něco tak odporného, křivácky podlého, .......  - rusácky vlastizrádné komouš.konfidentské monstrum jakým vrchní zemský škodič zeMAN nepochybně je.

        • Možná by jsi tu žluč mohl konečně odhodit!!!!  Strašně tě to táhne ke dnu. Když nedokážeš domyslet své tvrzení , jak můžeš udržet výkaly spodem, vrchem se ti to nedaří.

        • Kdyby se Vám udělalo opravdu špatně a nebyl jste jen komediant, tak vyhledejte lékaře. Tady Vám nikdo nemůže pomoct.

          Musíte počkat, koho nám vyberou novináři před příští volbou (kdo jim dobře zaplatí) a potom cupitat k volbám. Potom můžete pár let chrochtat blahem.

          A já bych Vám to moc přál. Už jste evidentně dlouho ve vážném stresu. 



  • Wolfcastle

    Běda mužům, kterým žena vládne! (obvzlášť slovena🤮)

  • Ryze osobně si myslím, že se u nás i u sousedů pozice prezidenta trochu přeceňuje a démonizuje.

    Jde o chléb a hry pro chudé. Všimněte si, jak moc lidí takovou volbu nebere jako nějaký státotvorný akt, ale spíše jako nějaké vesnické derby.

    Jedni dobří, druzí zlí. Jenže nikdo neví kdo je první a kdo druzí. Ale budeme fandit, skandovat....Inu masy....😛 

    • To je dáno tím, že u nás jsou lidé nejen díky období "budování" hnědého a pak rudého socialismu, ale i mentalitou méně samostatní než třeba v USA. A tak potřebují nějakého panovníka, vůdce, který jim řekne co mají dělat a když budou "hodní" tak se o ně postará.

      • Ano, v USA to bylo v průběhu presidentské volební kampaně do očí bijící. V tuzemském systému nic takového není, neb není, jak je obecně známo, presidentský, což jste účelově abstrahoval.

        V průběhu presidentské volební kampaně a po ní bylo lze pozorovat v mediálním prostoru v USA i tuzemsku stejné (pro)jevy. Je to jistě jen náhoda, viďte? Určitě nešlo v žádném případě o použití totožné technologie a kdo to tvrdí, je bolševik a měl by se vystěhovat, jak často radíváte.

        Jak vidno, postoupil jste ve studiu manipulativních technik k druhé lekci. Blahopřeji.

      • Myslím si , že poměr troubů v civilizovaném světě je na zapadákově v podstatě stejný. Nevidím rozdíl mezi drbanem v ČR a USA. To jen ta glorifikace nás vychovává k zbožňování  jedněch a pak druhých. Pořád mám pocit , že volby jsou hlavně o zmanipulavání davu . Čím více ma lídr penez tím více dokáže být viden. Slovenské volby jsou toho příkladem. Neznámá právnička dostává fin. podporu horem dolem , proč asi???  , že by byla tak skvělý člověk???  nebuťte najivní. ten trend je do očí bijící!!!

        • Příteli, narodil jsem se v ČSR, žiji v ČR a byl také v USA a v CCCP, nejednou. Tak i ty "drbany" znám. 😀😉

  • Byl to jen příměr, myslím, že jste to pochopil. Děkuji

  • Takže proruského kolaboranta co by prezidenta máme zase jen my, slováci měli jednu výhodu, viděli co u nás se společností udělal ten zlý, mstivý stařec a volí tak aby se nedočkali stejné morální devastace jako v ČR.
  • Snad někdo nečekal nic jiného? Moc médií je evidentní. A lidi chtějí něco jako takovou malou senzaci, něco nového, neokoukaného. Proč by měli koukat večer v hospodě v televizi na dědka v oblečku. Radši mrknou na (sice již ne juniorku) poměrně pěknou ženskou.

    V jejich životě se totiž jinak skoro nic nezmění. A jak říkali dědoušci - když do pekla, tak na pěkném koni.😂

    Jinak mě osobně je úplně jedno, kdo bude mudrovat z hranatého hradu nad Dunajem.  

    • tobro

      Na "hranatém hradě nad Dunajem" nikdo nebydlí, ani neúřaduje... 

      Sídlo Prezidenta SR je zde: https://www.radynacestu.cz/magazin/grasalkovicuv-palac/ 

      Slovensko je prostě jenom bývalá "kolonie" a její možnosti jsou více než omezené...😉

      • Byl to jen příměr, myslím, že jste to pochopil. Děkuji

        • tobro

          Já vím, poštovní známky jsou potvory...😇

  • tobro

    PRÍBEH JEDNEJ ZUZANY

    https://www.hlavnespravy.sk/volebna-komisia-potvrdila-postup-zuzany-caputovej-marosa-sefcovica-do-2-kola/1700609

    Kuk na nick: Handlovcan

    Domnívám se, že vše je zde velmi dobře popsáno. Zuzana Čaputová jako osoba je nula, ale jinak je to Luxusní projekt z USSRaeli aka Jak zlikvidovat Slovensko. Vláda padne do 3 - 6 měsíců, předčasné volby budou příští rok. Tož tak.

    😎

    • A už je zde placený rusák,co? Fake news of Moscow! Na ty kecy  naštěstí Slováci neskočí jako Češi při volbě opilce Zemana prezidentem!
      • tobro

        Inu, "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí".

        P. S.

        Nic si z toho ale nedělej, víš, co je na světě blbců? V tom se úplně ztratíš, věř mi. 😎 

      • vy havlozm*rdi jste obdobou hitlerovo henleinovců,sudetten freikorps z let 1938 v čsr, agenti cizích států v čr, usalejna,bruselkuřbuřti a stejně jako hitlerova verbež jste protičeská pátá kolona vlastizrádců...dějiny se opakují ,proti vám stojí čeští patrioti, lidi co hájí zájmy čr, občanů čr,státu čr, proti zotročení  bruselfašisty , usa nácky,..zrůdy jako vy na rozkaz CIA  vyvoláívají krvavé občanské války viz ukrajina,libyie, sýrie, srbsko,jugoslávie, ..vy jste obdoba usa islámského státu v čr ..vítači islámských teroristů jako čaputová kiska, jste protičeští extremisti 

        • Styděl bych se, prodávat se do Ruska za pár rublů a  zradit vlast! Kolik ti platí za ty žvásty? Ty jsi český patriot? Ruský prostitut,  jedině tak.
          • holt vy usa lejna máte vypatláno, čr je zotročenou kolonií v eu a v nato on ás rozhodují usa hitleři ,jenom vy vymaštěnci ,melete jako kolovrátky o rusku,už se naučte něco jiného vy havlozm*rdí vlastizrádci   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit