Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neřekli nám nic podstatného o důvodu proč je "internovali". Nevíme nic ale kecáme jak páni poslanci. Něco za tím musí být!!!
  • Děti mají český pas a měly být už dávno repatriovány z nacistického,teroristického Norska
  • Velmi by mně zajímalo,jestli by Norsko mělo odvahu odebrat dítě s americkým pasem,nemělo.Amerika at je jakákoliv a nemusím ji zrovna milovat ale jedno se jim upřít nedá,o své občany se vždy dokáží postarat.Naši jen čumí a žvaní,už dávno měl být vyhoštěn Norský atašé a přitvrdit politiku vůči Norsku,jsme holt posraní jako vždy a Zaorálek at jde do prdelle se svými kecy.Jediný Zeman pojmenoval situaci pravým jménem.
  • No nazdar Tiscali, sbohem zdravý rozume. Ctím právo na svobodu slova, natvrdo řečeno tedy i právo redaktorky napsat zprávu podle svého názoru. Nemyslíte ale, že zveřejněním úmyslu požádat o děti ze strany sestry paní Michalákové a po návratu do Česka je předat matce je poněkud kontraproduktivní? Pokud na tom odebrání dětí matce alespoň trochu něco důvodného je, tak Norové budou asi tak nestranní, jako jsou česká média, a budou svým úřadům fandit. Naštěstí Norové určitě nečtou zprávy na Tiscali, ale tato redakce v tom není sama. Dneska na ČT24 (taky pěkně profláknuté zpravodajství) byl rozhovor s echt norským občanem, toho času zpravodajem naší "nestranné" televize a tam byl tento blábol taky.
    Nekvičte pak, že děti nedostane ani sestra, když ten plán předat je matce jste už proflákli. *1* *1* *1*
  • To jako s dětmi budou šíbovat jak s kusy hadru?
    Nebo se hádat o to, komu "patří"?
    Nezdá se, že by u norských pěstounů byla děcka nespokojena, nota bene, když na jejich žádost (těch kluků) se zkrátily návštěvy biologické matky na nejmenší možnou míru!
  • Pro nic za nic jí děti určitě nebyly odebrány a paní si toho je vědoma. Jako poučení jí to snad bude stačit. Jinak bych jí přál, aby jí děti byly navráceny, aby je mohla řádně vychovávat. *7*
    • To ti nikdo nebere, ale nebyla za nic odsouzena. Tak že na to nemají právo.Trest se dáva za prokázanou vinu.A ta jak vime policií Norska prokázána nebyla.
  • až se kluci vrátí, předpokládám, že budou vyslechnti psychologem a pak se možná budeme divit, co se s nimi dělo v pěstounských rodinách.... a možná bude následovat i trestní oznámení.

    Kde se v Norksu vzalo najednou tolik lidí, kteří touží vychovávat cizí děti? jsou to jen oeníze, nebo se Norové málo rozmnožují? kolik odebraných dětí je Norů a kolik cizinců? a kolik cizinců rodičům odebrala naše sociálka?

    To se už zčásti děje a bude dít i u nás, jakmije se pořádně pěstounský byznys rozjede. Proto vadí Klokánky, které vždy dbaly na to aby dítě neztrácelo konakt s biologickou rodinou.
  • Jsou dohady o demokracii v Evropě a za našimi zády potichu vyrostla nacistická Norská organizace o převýchově dětí cizinců na Nory. Norsko asi má obrovské problémy se svojí populací a proto unáší-krade děti cizincům především! Norsko zfašizovalo a nikdo si toho nevšimnul! Norsko je hnusné! Kdoví zda děti neprodává do ciziny. 20% Norů má z toho bezva kšeft! Nikdo to nekontroluje. Ta organizace je naprosto mimo kontrolu! Neuvěřitelně hnusné!
  • cupalova.l
    Mě osobně se nelíbí to, že náš stát není schopný a podle všeho ani ochotný postarat se o své občany žijící mimo své hranice. Co se týká paní Michalákové- ať už jsou obvinění ze strany Norska jakékoliv - náš stát by se měl v každém případě postarat o to, aby občané tohoto státu byli v případě nouze opravdu přítomni na území tohoto státu. Ať už je "smysluplnost" Norska kde chce, ale v jejich neprospěch mluví už to, že norská sociálka rozdělila sourozence. A to se "nedělá". Už jenom to "mluví v neprospěch norské sociálky". Kdyby chtěli být opravdu spravedliví, tak sourozence nechají spolu. Ale tady je vidět, jak náš stát je neschopný a neumí a nebo lépe nechce se postarat o své občany. V tomto případě o děti. Třeba by byly i u nás odňaty rodičům, ale byly by doma. Takhle jsou v cizině, odděleny od sebe; a náš stát to nezajímá. Náš stát se nechce postarat o své občany žijící v zahraničí. A to by mělo být výstrahou pro všechny, kdo chtějí žít mimo hranice naší země. Ale i to, nikomu nezaručuje, že nějaký soudce nevydá občana našeho státu - dítě- dalšímu státu. Záleží jenom na tom, kolik by ten soudce "dostal do kapsy". Nevěřím totiž v "nestrannost našich soudců". Podle mne totiž záleží jenom na tom "kolik dostanou do kapsy". Mnohé rozsudky totiž tomu svědčí. A pokud to umožňuje zákon, tak za ty zákony taky "někdo může".
    • Ti kluci jsou odděleni proto, aby spolu nemohli mluvit česky. To znamená, že je snaha je odnárodnit, ponorštit. Je otázka o co skutečně jde a taky proč pí Michalková žije s dětmi v zemi s takovými kvazinacistickými způsoby.
    • ano a zákaz mluvit mateřštinou a to v prostředí, kde se k ní jinak nedostanou, ten skutečně evokujě německé převýchovné metody
    • to je ten nas stat ? A ci vubec ?
  • Norsko se zařadilo podle mezinárodního práva mezi teroristické země.Únos cizích státních příslušníků je všude v civilizovaném světě považován za teroristický čin a i když není Norské království v EU mela by Unie zasáhnout pokud to opravdu s dohodami a právem myslí vážně.Všude na blízkém východě by intervenovali ale Norsko je pro své bohaté nerostné suroviny zřejmě mimo mezinárodní právo.
    • pan ma podprahove informace . Gratuluji .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit